icon

Mám 40 a túžim po bábätku: Je to ešte možné?

5. sep 2024

Ide o to ze som rozvedena a s predosleho manzelstva mam 15rocnu dcerku.Teraz mam noveho muza,uzasneho chlapa a tuzime mat spolu babatko.On ma 37 ja 39.Je na to este neskoro?Zdrava som,aj ovulaciu mam este dost dobru,doktor vravel ze vsetko je v poriadku.Len ja sa trapim ci nie som moc stara uz🥴Cvicim pravidelne a vizeram o 10rokov mladsie ak nie aj viac.Vzdy som bola ako dievca skor.Chcem zazit este raz ten pocit objat ten mali uzlicek

Strana
z7
really8
9. sep 2024

Nechapes. Nevadi. Tak nech sa vam co najskor podari. Maj sa

konulka20
9. sep 2024

Stala som sa matkou po 3x tesne pred 40,pred tretím sme mali prestávku 13 r.Starsi mal 16. Nič neľutujem,kazde trhu bolo pre mňa najkrajším obdobím,každy zrod života je ten najväčší dar,a hlavne nech je zdrave ❤️takéto otázky netreba dávať na MK, riaďte sa svojimi túžbami ,koľko je dnes rodičiek po 40 a všetko je OK. NIKTO nezaručí výchovu dieťaťa ani v žene v 25,tolko nešťastia sa stáva... vek je len cislo,prajem nech vám vyjde plán a nezabudnite,netrápte sa nad tým,čo hovoria ostatní

autor
9. sep 2024

@really8 zial nechpem...

autor
9. sep 2024

@konulka20 dakujem krasne napisane😊 moja prva dcerka ked mala tych 12-13rokov hrozne som zatuzila opat byt maminou no pri byvalom muzovy alkoholikovy som stastna ze som do toho snim nesla....a teraz ked mam uz uzasneho muza pri sebe ktory este deticky nema a chcel by....tak preco nie,urobit stastnym seba aj jeho 🩷

toscania
9. sep 2024

@really8 uz na začiatku písala, že obaja túžia po dieťatku a viackrát ....

sterbulka
9. sep 2024

ja mam 5mes dceru a mam 37...a 8 r.syna...ak si zdrava a citis sa,bez do toho,ale necakaj a svihom❤️

duppka13
9. sep 2024

Ja mam tolko rokov a uz by som do toho nesla, hlavne kvoli zdravotnym problemom. Sestranica rodila ako 41 rocna, kolegyna 43. Takze ak sa na to citis fyzicky a psychicky tak preco nie

rebekanr
10. sep 2024

Ani ja nechápem prečo ťa otázka ako dlho ste spolu tak irituje . ( Jedine že by to bolo extrémne krátko a na základe toho by ti písali viac aby si do toho nešla - ale zase ak si si ty istá už po krátkej dobe, tak do toho choď) . Tá otázka k tomu patrí , AJ na základe toho ti tu ženy dajú odpoveď. Kľudne tu mohli padnúť otázky aj o financiách , práci , vzťahoch, voľného času , …. Padla už aj tá , či on už má deti. Na tú si odpovedala, lebo s tou si bola ok.
Na základe tvojich odpovedi by som ti povedala že ty do toho chceš ísť, tak teda smelo do toho ….

darina77
10. sep 2024

@rebekanr sú spolu veľmi krátko a preto ju to irituje, vie že každá rozumná žena by do toho nešla.

maciatkolulu
10. sep 2024

@darina77 tá doba je diskutabilná. Čítaš tu,často,sme s mužom 10+rokov a teraz prichádzam na to,že je...a vlož si tam všetky možné psychiatrické diagnózy. 🤷

darina77
10. sep 2024

@maciatkolulu tak pokiaľ má autorka plat že uživí sama dve deti, tak nech ide do toho. Podľa toho ako píše nie sú spolu ani polroka. Nech ešte aspoň rok počká, predsa len už by mala mať ako mama 15 ročnej dcéry nejakú zodpovednosť

rebekanr
10. sep 2024

@maciatkolulu
Preto som napísala, že keď ona citi že je to ok , tak nech sa zariadi. Všetko je diskutabilné … Aj jej zdravotný stav, aj ten sa môže zvrtnúť , aj finančná situacia.
Pre každú ženu je podstatne niečo iné - niekto chce mať oporu v mužovi - môže bývať aj pod mostom, pre niekoho sú najpodstatnejšie financie- hovorí si že tým sa dá vyriešiť väčšina problémov, ….. pre ňu je podstatne že jej zdravá a v mužovi vidí oporu. Ale nech sa nehnevá na tie, ktoré sa jej pýtajú ako dlho sú spolu lebo pre väčšinu žien je toto jedna zo základných podmienok pre bábätko ….
V každom prípade jej držím palce …..

zzzza
10. sep 2024

Držím palce

maciatkolulu
10. sep 2024

@rebekanr no presne,ale to čo opisujes ,tak to je riziko v kazdom veku, každom partnerstve a pri každom zdraví.

monciika
10. sep 2024

To že sa poznáte 20 rokov, to je fajn. Ale človek sa vo vzťahu správa ináč, ako to keď ste len kamaráti. Ale ty si už presvedčená, že to chceš, tak načo táto diskusia? Ja ti to prajem, ale už máš skoro dospelú dcéru, môžte si užívať život, áno viem, že aj s dieťaťom sa to dá. Každopádne ak teda sa podarí, tak nech ste hlavne zdraví, a tvoj milý aby zostal takýto už navždy 🥰 predsa len aby ťa niečo neprekvapilo. Tak ako hovorím, človek sa správa úplne ináč už keď je vo vzťahu. Trávite čas skoro 24/7, keď ste spolu vo vzťahu a bývate spolu.

bubatko
10. sep 2024

@zeldia ake kecy? ved tu bolo povedane len to, ze na stuzkovej bude mat 60 rokov; a to je fakt, ak bude mat dieta v 40-tke; to, ze sa nemusi stuzkovej dozit ani mlada mamicka, je samozrejme mozne, tam vek nemusi hrat rolu; ale pri porodeni v 40-tke bude na stuzkovej cca 60-rocna, na to staci matematika zakladnej skoly... a pre autorku - urob ako myslis, niekto by do toho isiel, niekto nie, ako Ti pomoze takato diskusia?

maciatkolulu
10. sep 2024

@bubatko že stužková sú zbytočne dokola omielajuce keci,to je takybdovod nemať dieťa vo vyššom veku,že až. My stužkovú mať ani nebudeme a viem to už teraz. Takže naozaj neviem,čo s touto informáciou urobiť. Ja som napríklad trpela ako najmladšia mama na rodičovských združeniach a teda dosť. To,že ako tehotná som trpela ani nemusím písať. Mala som 20 a 23,nič príjemné. Za to v 36 som sa cítila vynikajúco a to nejdem písať,že sa mi prvé dieťa narodilo s vážnou genetickou chybou a bola 4x v prvom roku života operovana,nuž a na oddelení samé mladé ženy s chorými bábätkami. 🤷 Za mňa 40.rokov je fajn,ak sa na to cítia. A to s tou stužkovú je fakt viac ako trápne už.

zeldia
10. sep 2024

@bubatko vieš čo mňa by zaujímala celkom “tvoja” matematika zo základnej školy v prípade že to ešte nenarodene dieta stuzkovu mať nebude koli tomu že skončí trojročný odbor kaderník alebo sa na gymnáziu rozhodnú ísť na vylet namiesto stužkovej alebo spadne na túto vzdelanú populáciu napríklad meteorit.

autor
10. sep 2024

Dobre ze sim nespomenula ze sa bzdem vudavat za tohto muza 🤣🙈 🩷🩷🩷🩷🩷 vsetko chceme spolu zazit.....velmi ma len mrzi ze som prezila 20rokov s takym muzom co si to vobec nezasluzil a taky co je teraz somnou snim ma mal osud radsej spojit...ale nevadi smelo v pred teraz a aj do buducna ❤️❤️❤️❤️

bubatko
10. sep 2024

asi sme sa nepochopili; pre mna stuzkova tiez nie je alfa a omega a uz vobec nie pri rozhodovani o tom, ci mat alebo nemat dieta; avsak moj komentar bol k tomu, ze su to kecy; ja som reagovala na to, ze preco kecy, autor toho prispevku o stuzkovej napisal, kolko rokov bude mat ked bude stuzkova - a vypocital to dobre - to je jedine, na co som reagovala; najpodstatnejsia je podla mna moja otazka v prvom mojom prispevku - ako autorke pomoze takato diskusia? niekto dieta v 40 chce mat, niekto nie a ma na to milion dovodov; takze este raz moja otazka autorke - ako Ti tato diskusia pomoze?

Strana
z7