icon

Mám 40 a túžim po bábätku: Je to ešte možné?

5. sep 2024

Ide o to ze som rozvedena a s predosleho manzelstva mam 15rocnu dcerku.Teraz mam noveho muza,uzasneho chlapa a tuzime mat spolu babatko.On ma 37 ja 39.Je na to este neskoro?Zdrava som,aj ovulaciu mam este dost dobru,doktor vravel ze vsetko je v poriadku.Len ja sa trapim ci nie som moc stara uz🥴Cvicim pravidelne a vizeram o 10rokov mladsie ak nie aj viac.Vzdy som bola ako dievca skor.Chcem zazit este raz ten pocit objat ten mali uzlicek

megan777
9. sep 2024

@stanulienkat presne tak som si to všimla že mladé baby sú už tucnejsie ako my,ja jem všetko sladkosti a vrásky mi nevadia,nikdy by som si nič umelé na tvari nedala ani botox, ani pery ani nič aká som taká som ale som sa cítila na to dieťa a to je dôležité ako sa cítime my

lneviemmeno
9. sep 2024

Ja som rodila pred 7 mesiacmi ako 21-ročná. Bola som v čakárni u gynekológa a aj na šestonedelí NAJMLADŠIA. Takmer všetky ženy mali vždy 30+ a veľa ich bolo aj 40+. A podotýkam, že u gynekológa v čakárni boli väčšina prvorodičky (rozprávali sme sa). Všade sú po mne pohľady, dokonca som sa stretla aj s tým, že mi povedali, že akého mám krásneho bračeka 😆 teraz je skôr normálne byť tehtoná v 40tke ako v 20.. a pritom ešte niekoľko rokov dozadu to bolo opačne

lenjaja84
9. sep 2024

Aj mladsie zeny porodia chore dieta, nie len 40r, neboj sa, len smelo do toho, pod dohladom lekarov a hlavne psych.pohodu! Vsetko bude v poriadku. Drzim palce. Teraz su 40rocne prvorodicky, ja som mala dceru v 37r.a teraz mam rovnych 40. 🫠😊 myslim ze o nic som neprisla. S ockom dietatka som 14rokov 🤪🤔😀

autor
9. sep 2024

@lenjaja84 jeeej to je zlateeee 😊😊😊 ano ja isto bzdem pod lekarskym dohladom lebo pred 14rokmi som skoro zomrela pocas sekcie,a teraz budem opat sekciou teda a otehu 😊 urcite vam napisem dobru novinu ak sa to podari 🩷🩷🩷

autor
9. sep 2024

@sherynkamalinka to je podstatne????Pozname sa 20 rokov,a teraz nedavno nas osud spojil ❤️ KONECNE ❤️ A viete co?Je mi jedno kto na to co povie Kedby som sa mala riadit tym kto co povedal,tak uz nezijem🤣

ihned13
9. sep 2024

ano aj v 40 ciatke! kludne chod do toho, ked to tak citis! moj ma 9, ja skoro 50, a svet sa nezrutil!

kiki68
9. sep 2024

@lneviemmeno 27 rocnej kamoske navrhli 3x potrat, ze nech si v tak mladom veku nekazi este zivot 😂😂😂 na nich kukala, ze ci su kompletni. Dnes uz nevidis 21 rocne zeny rodit, to malo je takych. Predtym to bol normal, dnes je normal od 30 vyssie.

kiki68
9. sep 2024

@megan777 inak toto je fakt, co vidim v obchode tie mlade zeny okolo 18-25, strasne vela nadvahy az obezity. Predtym to bola mozno 1 z 15 zien taka, skor tie od 45 vyssie boli s nadvahou a dnes tie mlade kocky obrastene tukom. Normalne je to cloveku luto.

sherynkamalinka
9. sep 2024

tak ked ti je jedno, kto ti co povie, nevidim zmysel zalozenia tejto diskusie

lenjaja84
9. sep 2024

Budem sa tesit 🙂

luciah187
9. sep 2024

Ak doktor odobril aj citis sa na to, samozrejme. Drzim palce 🍀

snowflakenel
9. sep 2024

Ja mam.v 40 ke. Prve.cez,ivf, s tazkostami. Druhe prirodzene, bez,problemov, aj tehu bolo ok

autor
9. sep 2024

@sherynkamalinka ved ale ja som sa sa ani na to nepytala tak neviem koho to co ma co zaujimat kolko sme spolu😁 To umna nehraje rolu kedze sa pozname uz davno,proste teraz nas osud spojil

kacena20
9. sep 2024

Ahoj, ja mám 42, v decembri čakáme tretie - neplánovane, bol to šok, ale veľmi sa nám tešíme, aj deti. Dr povedal že 42 je dnes bezny vek rodičiek.

dankuk
9. sep 2024

Kamaratka ma 49 a 8-rocneho syna. Uz teraz ho nie celkom zvlada, chlapec ma problem s ucenim, so sustredenim, s chovanim.

dankuk
9. sep 2024

@megan777 ty do kazdej diskusie na mk musis nahrat svoju foto, aby sme Ta chvalili a uistovali, ze vyzeras super?

lneviemmeno
9. sep 2024

@kiki68 boože to je moc 😬 a pritom ja som vydatá, bývanie máme zabezpečené, našetrené slušne tiež a po materskej sa vratim do slušnej platenej práce 😄 niektorí ma hneď odsúdia, že som mladá sprostá ktorá nemá určite byvanie ani nič a už má dieta 😂

giertlova
9. sep 2024

To ako dlho ste vo vzťahu je veľmi podstatné. Ak je to napríklad menej ako dva roky tak človek je ešte pod vplyvom hormónov zamilovanosti (konkrétne fenyletylamínu a dopamínu), nevidí objektívne partnerove chyby a veľa vecí môže prehliadať. Až čas ukáže, že či zamilovanosť prerastie do lásky, akceptácie toho druhého aj s jeho muchami a či aj každodenný stereotyp spoločného bývania bude fungovať. Je irelevantné ako dlho sa poznáte, lebo kamarátsky modus operandi je úplne iný ako ten vzťahový.

autor
9. sep 2024

@giertlova tak zial ja uz cakat viac nemienim a ani on....cakali sme dost jeden na druheho....to clovek musi zazit na vlastnej kozi 🥰 aj taketo veci sa deju este v zivote,nie len negativne

giertlova
9. sep 2024

Neviem načo negatívne narážate, ja vo svojom príspevku nič také nespomínam. Okrem srdca, treba do vzťahu vložiť aj rozum a racio. Dieťa je veľkou záťažovou skúškou pre väčšinu vzťahov; príde nervozita, nevyspatosť, podráždenosť, delenie povinností, menej spoločného času vo dvojici. Predpokladám, že ste z toho niečo zažili, keďže máte 15 ročné dcéru. Myslím si, že je potrebné sa dobre poznať, niečo si spolu odžiť bez "ružových okuliarov" v ošiali zamilovanosti, zažiť partnera aj mimo jeho komfortej zóny, vedieť ako sa správa keď je v strese a potom sa rozhodovať o takom dôležitom záväzku ako je spoločný potomok.

megan777
9. sep 2024

@dankuk mna nemusis uistovat ja viem ze dobre vyzeram😝

really8
9. sep 2024

Ja mam len taky tip. Ste spolu kratko, velka laska, ruzove okuliare a kedze predosly manzel bol totalny blb kazdy o chlp lepsi je teraz najlepsi na svete. Kedze ti taha na 40 nahanas cas a tvoj priatel ani nevie aky darcek chystas. Cele to vidis strasne krasne a romanticky ako v telenovele Ale to mi len pripada na zaklade tvojich odpovedi aj neodpovedi.

autor
9. sep 2024

@really8 jeeeeejda no tu si netrafila ale tak ja sa uz nad takymito odpovedami vobec nepozastavujem 🤣🤣🤣 babatko planujene spolu obaja,preboha niektore ste fakt take zatrpknute....a vies co ti poviem...ano moj ex muz bol hruza...a teraz akeho muza mam....mozem len kazdej zelat 😇

autor
9. sep 2024

@megan777 ano dobre vizeras....vobec sa nenechaj vytocit 🙂 aj ja som taka ista,makam na sebe a som rada ze tak robim

autor
9. sep 2024

@giertlova a viac menej sama som vychovala dcerku cize sa vooooobec toho neboji...

really8
9. sep 2024

To nie je zatrpknutost. Hovorim ze je to moj pocit z toho ze nejak nevidim ze by si spomenula ze vy tuzite po babatku a riesili ste to spolu. Ani to zesa ta bolo niekolkokrat treba pytat ako dlho ste spolu aj to si odpovedala vyhybavo. Lebo tvoj vek a vyzor nie je to jedine co by malo zavazit pri takomto rozhodnuti. Ale asi som trafila nieco ked takto reagujes.

megan777
9. sep 2024

jej dakujem velmi pekne take mam rada ked sa jej to ani netyka

megan777
9. sep 2024

niektore zeny tu na mk su velmi zle nepraju,su zakerne ja prajem kazdej a len sa pozastavujem nad druhymi ale zavist je velmi zla vlastnost a my sme obrnene lebo mame na to

autor
9. sep 2024

@really8 ale ja som napytala radu,ohladne toho kolko sme spolu🤣 a ano obaja chceme babatko,a on este viac 🥰🥰🥰

autor
9. sep 2024

@megan777 oooooo ano vsimla som si...uz je ohen na streche