icon

Mám ešte vek na otehotnenie?

29. okt 2021

Ahojte.
Píšem sem anonymne,lebo tu mám kamošky aj rodinu.
Viacmenej som sa sem prišla vyzalovat a vyliať srdce.
Mám 38 rokov a za sebou jeden missed abort v januári 2020,v apríli konizaciu.V roku 2021 od februára do jula 2021
2 neúspešne IUI ,v auguste laparoskopiu a teraz v septembri som ani neviem ako otehotnela.Moja radosť však trvala krátko.Vcera som potratila.Zas.......
Už nevládzem,som smutná,unavená sklamaná...Roky mi utekajú veľmi rýchlo.Az teraz má posielajú na hematologiu,kde mi taktiež povedali že na výsledky sa čaká aj 6 týždňov.realne sa tam dostanem až po vyčistení,alebo kyretazi...ani sa nenazdam a je tu ďalší rok...Ja neviem ani čo chcem počuť...Cítim sa ešte v dobrej kondícii ,ale z každej strany okolo seba počúvam,že už som stará,že už mám s tým prestať.Ze kto moje dieťa výchova...že už mám skoro 40 na krku...že ktovie ako dlho to bude zas trvať....v mojom okolí je veľa tehotných žien,mladých žien.Neviem poraďte....som už ozaj vekovo nevhodná byť mamou?Odvcera len plačem 😞😞😞

Strana
z3
kika3777
12. júl 2025

Rodi sa pokial zena ma menzes..Nepocuvajte doktorov,reci ludi..Vy viete ako sa citite..Boze...ja som zila v zahraničí a tam zeny rodia aj 47..48..50..sme zeny...a pokial sa da..tak sa.da..Uzivajte si..a ked nas Boh pozehna tak to prijmine..deti sú radosť..

autor
13. júl 2025
@kika3777

Rodi sa pokial zena ma menzes..Nepocuvajte doktorov,reci ludi..Vy viete ako sa citite..Boze...ja som zila v zahraničí a tam zeny rodia aj 47..48..50..sme zeny...a pokial sa da..tak sa.da..Uzivajte si..a ked nas Boh pozehna tak to prijmine..deti sú radosť..

@kika3777 ja som sa už medzičasom stala mamou.❤️🙂 Lekári prišli na to,ze kde je problém a potom to uz šlo veľmi rýchlo.👍

Strana
z3