Mám nepravidelnú menštruáciu a chceme bábätko
Ahojte,
Chcela by som sa vás spýtať mám nepravidelnú menštruáciu po vysadení antikoncepcie. Nechránený sex máme už od marca. A dve čiaročky stále nikde. Ako postupovať.
Ďakujem
nepravidelnu ms by mal riesit DR napr Duphastonom m plus vysetrenia teba aj muza
tak skuste vitaminy a ty si pytaj Duphaston na pravidlenost menzesu
mozno by pomohlo aj zmenit doktora
Mat sex kazde 2/3 dni. ;)
Ako zeny ja neviem, ale vsade sa pise, ze do roka je to ok a pise sa aj o HAK, ze kym sa telo da dokopy tak to moze tiez trvat aj rok.
Mat sex len kvoli splodeniu je super napad ako si pokazit chut aj vztah.Riesit to treba tak po roku.
Nemozes byt v poriadku, ak mas nepravidelny menzes.
@miselka52 ja som mala nepravidelný cyklus po mimomaternicovom tehotenstve. Na úpravu cyklu mi pomohli vložky Tiande.
@simonkazga to je velmi individualne. Ja mam nepravidelny odkedy menstruujem, malansom aj vysoky prolaktin, muzske hormony a napriek liecbe bol nepravidelny. Potom som sa na liecbu vykaslala a napriek nepravidelnemu menzesu mam 3 deti. Dolezite je, ci zena ovuluje a ci vystihnu ten spravny moment.
Nam sa prve podarilo po pol roku, ale teda my sme sa nesnazili, nic som nesledovala, ked malo babo rok, tak som cakala druhe. A tretie nahodou v 37 rokoch, prekvapko 🙂
@simonkazga preco by nemohla? Nemusi tam byt ziaden zavazny problem. Niektore mame trosku rozhadzane hormony.
@miselka52 ja som vvysadila antiku v decembri.. Samozrejme ze cyklus bol vselijaky a to som bola aj na vyvolavacke co mi stále nechodila.. Az v apríli vyvolavacka nezabrala a mam chlapčeka ♥️ takže aj cez ne upravený cyklus môžeš byť tehulka len tam ta ovulka musíš na ňu dôjsť skus merať BT a pri druhom keď sa nám hneď nedarilo mi Dr predpísala nejaké vkladacky na rycjlejsie utuzenie alebo co to bolo a ani som nestihla si jednu dat a o pár dní už som mala 2 koľajnice krásne spomienky
Já jsem měla nepravidelný cyklus, brala jsem na to gynex kapky a pila alchemilkový čaj. Cyklus se velmi neupravil, ale těhotná jsem 😅 tak můžete zkusit.
@miselka52 ahoj, ja som mala velmi nepravidelny cyklus. Nemerala som si bazalnu ani nerobila testy na ovulaciu.Uzivala som Inofolic na upravu cyklu na odporucanie gynekologicky ale nejak sa mi neupravil mam pocit. Otehotnela som za 4 mesiace. A sexovat kazdy druhy, treti den, kazdy den urcite nie. 🙂
@miselka52 ja som mala dost nepravidelný cyklus po vnutronaternicovom teliesku. Raz 32,raz 40, raz 35 dni. Snazili sme sa a kedze nornalne je zena plodna cca 14ty den, u nas to bol týždeň kedy som mohla 😂 takze sme skusali, počítali, niekedy to bolo troska nasilu, ale dalo sa, na treti mesiac som otehotnela 🙏
@miselka52 mne pomohol na nepravidelný cyklus alchemilkovy čaj, menštruácia chodila ako hodinky každých 28 dní, a po 3 mesiacoch pitia čaju som otehotnela.

@miselka52 sleduj si bazalnu teplotu, rob si ovulacne testy