Mám pocit, že to nevyšlo
Ahojte dievčatá.. toto je fakt len taká téma na polemizáciu.. Tento mesiac sme sa posnažili o dieťa, som po jednom MA , stalo sa to pred 2 rokmi. Dokonca sa to vtedy stalo náhodou. Teraz po2 rokoch sme sa na to pripravovali, beriem kyselinu listovu, priatel tiez berie vitaminy, snazime sa zdravo ziť. odsledovala.som si ovulaciu testami ale bohuzial som kupila celkom zlu kvalitu ovulacnych testov, takze dnes by som mala byt v 9-10 dpo. spravila som dnes test, ale bol negativny. Co ma neprekvapilo. Len sa neviem zbavit pocitu, ze tehotna nie som a ani tak skoro nebudem. Nemam ziadne priznaky, ziadny vytok, ziadne krče, prsia tak normalne ako pred MS. Vobec sa mi nezdá, ze by som mohla byt tehotna. Ja mam celkom dobru intuiciu ale mozno je to len psychikou a strachom z predosleho tehotenstva. Mali ste toto niektora? ze ste mali pocit , ze z toho nič nebude a ani nebolo? ďakujem
@4stanka4 fuh 2 roky je uz pekna doba..tak co tu ja kvákam s prvym pokusom 🙂 ale mam taku hypotezu, ze ak to nevyslo teraz tak s tym budem mat ťazkosti a nezadari sa nam roky.
Akoze ked to nevyjde na prvy krat, tak sa nebude darit roky? Co je to za "hypotezu"? Ako si na to prisla? Prosim daj sa do pohody, trafit na prvy krat je unikat, daj tomu cas...
1x to nevyslo a ty uz vesias hlavu??
Kazdy mesiac.
A inak aj pri najidealnejsich podmienkach nie je zo stretnutia vajicka so spermiou vzdy tehotenstvo, preto sa na tento jedenkrat vobec neupinaj.
Normalne je otehotniet do roka aktivneho snazenia, takze asi 10 - 15 cyklov. A MA je tiez bezne, kazda druha si tym prejde, takze aj to je treba brat ako normalnu skusenost vacsiny zien.
Ja som bola tiež prvý mesiac sklamaná, bola som tak nastavená, že sme zdraví, ovu odsledovaná, styk vtedy keď má… a nevyšlo. Prvé “sklamanie” bolo len také otvorenie očí. A vôbec sme sa nemuseli snažiť roky 😊 pri mladých pároch je otehotnenie do roka ešte v norme.
Mala som taký pocit a stále ho po 2 rokoch mám, ale ja sa tým veľmi už nezaoberám.
Tušila som to po 4 mesiacoch nejak, že niečo nebude ok kedže som mala 24 rokov a žiadne problémy
9-10dpo ziadne vyditelne priznaky nemusis mat, mozno max take ako pri pms, nechaj to volne plynúť a pockaj si na den, ked ti ma prist ms, ci pride alebo nie.. drzim palce
Ja som mala MA v 19tt..cize uz vyvolany porod ziadby kyret...vyslo to po 3 cykloch..vsak klud...ono to pride. A MA je naozaj velmi casta zalezitost..
Na prvýkrát sa zadarí iba keď máš 18rokov a si na diskotéke s niekym na záchodoch mam pocit 😂 keby som Ti mala písať čo všetko predchádzalo tomu aby som dnes bola v 27tt tak by si ani neverila. Čiže daj sa do kľudu ☺️

jaaaj a koľko krát. Ešte aj keď som už bola tehotná tak prišlo ružové špinenie pár dní pred MS tak som sa nastavila tak ze dobre tak aspoň cez sviatky bude pokoj...no na Vianoce som podávala manželovi pozitívny test 🙂 ak ste začali teraz tak prvý pokus je ešte nič, nám to trvalo cez dva roky. Pozitívom je ze vieš vôbec otehotnieť 😉 držím prsty nech sa čoskoro zadari