icon

Mám pred 40tkou a nedarí sa mi otehotnieť

3. aug 2020

Ahojte, viacmenej než sa poradiť, som si tu prišla vyliať srdce. Už nevládzem.. Mam pomaly pred 40tkou a nedarí sa mi otehotnieť. Vlani v decembri som otehotnela po 2 ročnom snažení, ale potratila som v 7 týždni. Psychicky ma to položilo, no manžel mi bol oporou a pomohla aj práca.Po kyretazi som sa rýchlo zahojila a hneď ako doktor schválil že môžme, tak sme sa snažili. Každý mesiac keď príde mrcha, plačem, je to hrozný pocit.Mam 35 dňové cykly a teraz mi meskal už 2 dni. Rano som si chcela urobiť test... Bum teraz večer, som začala krvácať. Žiadne špinenie, rovno červená krv. Nevládzem už...Môj lekár však tvrdí že som v poriadku a muž tiež,ze nevidí dôvod, aby ma liečil. Vraj sa Len pokúšať ďalej. Túžim po bábätku, ale už nemám síl.😔Nemám sa komu zdôveriť, lebo kamarátky tie už majú rodiny, a mam pocit ze ma nechápu. Manžel ten má povzbudí, ale viem ze ho to trápi... A veľmi... 😔Švagriny aj svokra ma lutuju... Ale viem ze poza chrbát sa smejú že som jalova... Boli ma to veľmi 😢Som už na pokraji síl... A som rada ze som tu na koniku a mohla to napísať všetko cez slzy..

Strana
z3
kassandraa84
5. aug 2020

Netrapte sa nad lekarom ani nad nicim.mne moj po prvom potrate povedal ze citujem "raz mu jeden kolega povedal,ze potrat je ako dostat chripku v svadobny den"...tak som mu povedala ze toto moze povedst len jeden sprosty a necitlivy chlap...ked som otehotnela 2x vymenila som ho za inu dr...

zina777
Odpoveď bola odstránená
zina777
5. aug 2020

@kassandraa84 boze... kde zijeme

neluskas
5. aug 2020

Myslela som prírodné produkty na báze aloe.ja mám s nimi veľmi dobre skúsenosti

furia
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3