Mám pred 40tkou a nedarí sa mi otehotnieť
Ahojte, viacmenej než sa poradiť, som si tu prišla vyliať srdce. Už nevládzem.. Mam pomaly pred 40tkou a nedarí sa mi otehotnieť. Vlani v decembri som otehotnela po 2 ročnom snažení, ale potratila som v 7 týždni. Psychicky ma to položilo, no manžel mi bol oporou a pomohla aj práca.Po kyretazi som sa rýchlo zahojila a hneď ako doktor schválil že môžme, tak sme sa snažili. Každý mesiac keď príde mrcha, plačem, je to hrozný pocit.Mam 35 dňové cykly a teraz mi meskal už 2 dni. Rano som si chcela urobiť test... Bum teraz večer, som začala krvácať. Žiadne špinenie, rovno červená krv. Nevládzem už...Môj lekár však tvrdí že som v poriadku a muž tiež,ze nevidí dôvod, aby ma liečil. Vraj sa Len pokúšať ďalej. Túžim po bábätku, ale už nemám síl.😔Nemám sa komu zdôveriť, lebo kamarátky tie už majú rodiny, a mam pocit ze ma nechápu. Manžel ten má povzbudí, ale viem ze ho to trápi... A veľmi... 😔Švagriny aj svokra ma lutuju... Ale viem ze poza chrbát sa smejú že som jalova... Boli ma to veľmi 😢Som už na pokraji síl... A som rada ze som tu na koniku a mohla to napísať všetko cez slzy..
@kassandraa84 boze... kde zijeme
Myslela som prírodné produkty na báze aloe.ja mám s nimi veľmi dobre skúsenosti

Netrapte sa nad lekarom ani nad nicim.mne moj po prvom potrate povedal ze citujem "raz mu jeden kolega povedal,ze potrat je ako dostat chripku v svadobny den"...tak som mu povedala ze toto moze povedst len jeden sprosty a necitlivy chlap...ked som otehotnela 2x vymenila som ho za inu dr...