Máme sa cielene snažiť o bábätko, alebo to nechať na náhodu?
Caute damy a maminy, ktory z pristupov vam lepsie sedel? Dohodli sme sa ze nebudeme chranit, lebo babatko chceme. Nechcem sa vsak na to moc namotat nech z toho nezblbnem. Nechcem ale ani prilis dlho cakat. Budem rada ak sa to podari v priebehu tohto roka. Dakujem za nazory.😊
Ahoj, ja som si 1 babo vysnivala na maj.. 🙂 vypocitala kedy je potrebne sa snazit aby bolo majove 🤣 vysadila antikoncepciu... a podla " dobrych rad" sme zacali o 2 mesiace skor, ved na prvy pokus sa "nepodari " ...podarilo sa a mam marcoveho chlapceka... 2babo zas som planovala teda majove... vypocitala kedy sa snazit a zas na prvy pokus termin bol 9maja....ibaze druhy syn sa rozhodol, ze tiez nebudem mat majoveho...a narodil sa trosku skor na konci aprila 😅.... takze moji boli " naplanovani" ... to skor na odlahcenie...drzim palec aby sa podarilo podla Vasich predstav. 😇
@ninka99865 suhlas
Bezcieľne.... užiť si 😊
@dankabetka preco majove?🙂 mne je jedno aky mesiac, len nech som tehotna tento rok 🙂
@dankabetka aj ja som chcela májové a aj mi to vyšlo 😁
@autorka asi preto že máj je najkrajší mesiac. Aspoň pre mňa 💖
Ja mam starsiu majovu a teda bol to najlepsi cas... Vacsinou uz byva v maji teplo, nemusis riesit hrube bundy, ktore nevies zapnut, ale staci aj len sveter, plast. Este nie su extremne horucavy ako v lete a nemusis umierat s bruchom v tom teple... Cez to najvacsie teplo nie si uz tehotna a behas s kocikom... A za dalsie, ja mam desne citlivy nos a take tie zapachy - hnojovka a tak, sa lepsie predychavaju nie tehotnej😂 mam aj v lete narodenu dceru, to bol masaker posledny mesiac a aj v novembri a tam to bol des cele tehu... A este aj z hladiska oslav, tak v maji a v lete spravis grilovacku v zime ostavaju len vnutorne priestory, navyse je tam advent, post... Ako jasne, je uplne jedno, kedy sa narodi, hlavne aby bolo zdrave😊
Ja zastavam pristup uzivat si sex a nepocitat nic. Sex mat ideslne kazdy druhy den a nemozes minut ovulaciu. Ak by sa dlhsie nedarilo tak potom az skusit nieco viac ☺️
Podľa toho, či vieš, kedy máš ovulaciu. Ak ju máš pravidelnú, vieš si “snaženie” naplanovat na tieto dni. Ja som vedela, kedy mám ovulaciu aj bez testov a počas nej sme isli naplno viackrát a oba razy som zostala tehotna.
Tak to malo tiez" super "dovody...za jedno chcela som jarne babo,kym pojde do skoly nebude mat cerstvo 6 ale uz kusok viac, ako dalsi dovod bolo, ze narodky uz budu moct deti slavit napriklad vonku, v prirode, uz je dost teplo... viem divne ale ja som zaciatok marca a tuto moznost nemam 😂 ale ano aj to bol dovod, a posledny pre mna dolezita vec, nechcela som doma " barana-znamenie" takze som chcela toto znamenie vyslove v planovani obist. S manzelom sme velmi kludne povahy a bojovat doma v nazoroch som nechcela, popravde... tiez mozno divny dovod, pre mnohych, ale u mna v planovani to boli tieto veci. A tak mam doma rybku a byka😁 a priznam sa mame kludne deticky, ale ci je to naozaj znamenim neviem 😇. Ak by sme nahodou mali mat 3tie, tiez by som ho chcela jarne😉
@ninka99865 uprimne ak by som po pol roku snazenia sa mala vytiahnut ovu testy a teplomer zblbnem z toho hned.. staci ist do skupinky na mk ohladom merania bazalnej teploty a citat tie prispevky a komentare
Clovek sa namota len na teplotu a na nic viac, neustale ocikavanie testov..to vdaka za taku radu
Nic nerieste tento rok a uzivajte si, ja som otehotnela prave vtedy ked som to prestala riesit..
@taktotedanie a ja som zase bola vďačná že som to začala robiť. Kebyže nemeram teplotu neprídem na problém ktorý Gyn odmietal riesit a tvrdil že to nič.
@taktotedanie a zas keď žena nemá pravidelne cykly a ovulaciu ma niekedy na 30 deň tak ver tomu že sa tomu snažíš dopomôcť
nám to nešlo a tak sme po roku navštívili reprodukčnu kliniku a nechali sme sa vyšetrit

Tak ani cielene snaženie nieje záruka že sa podarí hneď…. Ale určite by som tomu nechala voľný priebeh, styk každý 2-3 deň a až keby sa nedarilo napr pól roka potom by som vytiahla teplomer a ovu testy 😀