icon

Máme sa cielene snažiť o bábätko, alebo to nechať na náhodu?

14. jan 2023

Caute damy a maminy, ktory z pristupov vam lepsie sedel? Dohodli sme sa ze nebudeme chranit, lebo babatko chceme. Nechcem sa vsak na to moc namotat nech z toho nezblbnem. Nechcem ale ani prilis dlho cakat. Budem rada ak sa to podari v priebehu tohto roka. Dakujem za nazory.😊

ninka99865
14. jan 2023

Tak ani cielene snaženie nieje záruka že sa podarí hneď…. Ale určite by som tomu nechala voľný priebeh, styk každý 2-3 deň a až keby sa nedarilo napr pól roka potom by som vytiahla teplomer a ovu testy 😀

dankabetka
14. jan 2023

Ahoj, ja som si 1 babo vysnivala na maj.. 🙂 vypocitala kedy je potrebne sa snazit aby bolo majove 🤣 vysadila antikoncepciu... a podla " dobrych rad" sme zacali o 2 mesiace skor, ved na prvy pokus sa "nepodari " ...podarilo sa a mam marcoveho chlapceka... 2babo zas som planovala teda majove... vypocitala kedy sa snazit a zas na prvy pokus termin bol 9maja....ibaze druhy syn sa rozhodol, ze tiez nebudem mat majoveho...a narodil sa trosku skor na konci aprila 😅.... takze moji boli " naplanovani" ... to skor na odlahcenie...drzim palec aby sa podarilo podla Vasich predstav. 😇

wewuliatko174
14. jan 2023

@ninka99865 suhlas

daniela2202
14. jan 2023

Bezcieľne.... užiť si 😊

autor
14. jan 2023

@dankabetka preco majove?🙂 mne je jedno aky mesiac, len nech som tehotna tento rok 🙂

hylary
14. jan 2023

@dankabetka aj ja som chcela májové a aj mi to vyšlo 😁
@autorka asi preto že máj je najkrajší mesiac. Aspoň pre mňa 💖

guiseppinka
14. jan 2023

Ja mam starsiu majovu a teda bol to najlepsi cas... Vacsinou uz byva v maji teplo, nemusis riesit hrube bundy, ktore nevies zapnut, ale staci aj len sveter, plast. Este nie su extremne horucavy ako v lete a nemusis umierat s bruchom v tom teple... Cez to najvacsie teplo nie si uz tehotna a behas s kocikom... A za dalsie, ja mam desne citlivy nos a take tie zapachy - hnojovka a tak, sa lepsie predychavaju nie tehotnej😂 mam aj v lete narodenu dceru, to bol masaker posledny mesiac a aj v novembri a tam to bol des cele tehu... A este aj z hladiska oslav, tak v maji a v lete spravis grilovacku v zime ostavaju len vnutorne priestory, navyse je tam advent, post... Ako jasne, je uplne jedno, kedy sa narodi, hlavne aby bolo zdrave😊

lauriik
14. jan 2023

Ja zastavam pristup uzivat si sex a nepocitat nic. Sex mat ideslne kazdy druhy den a nemozes minut ovulaciu. Ak by sa dlhsie nedarilo tak potom az skusit nieco viac ☺️

lenkalenka1987
14. jan 2023

Podľa toho, či vieš, kedy máš ovulaciu. Ak ju máš pravidelnú, vieš si “snaženie” naplanovat na tieto dni. Ja som vedela, kedy mám ovulaciu aj bez testov a počas nej sme isli naplno viackrát a oba razy som zostala tehotna.

dankabetka
14. jan 2023

Tak to malo tiez" super "dovody...za jedno chcela som jarne babo,kym pojde do skoly nebude mat cerstvo 6 ale uz kusok viac, ako dalsi dovod bolo, ze narodky uz budu moct deti slavit napriklad vonku, v prirode, uz je dost teplo... viem divne ale ja som zaciatok marca a tuto moznost nemam 😂 ale ano aj to bol dovod, a posledny pre mna dolezita vec, nechcela som doma " barana-znamenie" takze som chcela toto znamenie vyslove v planovani obist. S manzelom sme velmi kludne povahy a bojovat doma v nazoroch som nechcela, popravde... tiez mozno divny dovod, pre mnohych, ale u mna v planovani to boli tieto veci. A tak mam doma rybku a byka😁 a priznam sa mame kludne deticky, ale ci je to naozaj znamenim neviem 😇. Ak by sme nahodou mali mat 3tie, tiez by som ho chcela jarne😉

taktotedanie
15. jan 2023

@ninka99865 uprimne ak by som po pol roku snazenia sa mala vytiahnut ovu testy a teplomer zblbnem z toho hned.. staci ist do skupinky na mk ohladom merania bazalnej teploty a citat tie prispevky a komentare
Clovek sa namota len na teplotu a na nic viac, neustale ocikavanie testov..to vdaka za taku radu
Nic nerieste tento rok a uzivajte si, ja som otehotnela prave vtedy ked som to prestala riesit..

ninka99865
15. jan 2023

@taktotedanie a ja som zase bola vďačná že som to začala robiť. Kebyže nemeram teplotu neprídem na problém ktorý Gyn odmietal riesit a tvrdil že to nič.

ninka99865
15. jan 2023

@taktotedanie a zas keď žena nemá pravidelne cykly a ovulaciu ma niekedy na 30 deň tak ver tomu že sa tomu snažíš dopomôcť

essenceee
25. jan 2023

nám to nešlo a tak sme po roku navštívili reprodukčnu kliniku a nechali sme sa vyšetrit