Mamičky, ktoré stále koja a chcú byť znova tehuľky
Ahojte mamicky...otavaram temu ktora tu este zrejme nie.... 😉 prida sa niekto?ide o to ze s manzelom sa snazime o dalsie babo ale neviem ci to este ma zmysel ked kojim...niekde citam ze ano inde ze nie co si myslite vy....
ano otehotnela som pocas kojenia a to som malu v dvoch rokoch este dost casto kojila,my sme to skusili hned po menstruaciii a hned sa nam aj zadarilo,nakolko som mala nepravidelny cyklus a nedalo sa to presne vypocitat
@zvonkohra - 😀 😀 😀 Sem-tam urcite mrknem 😉 Ked som otehotnela, tak maly to asi vycitil a celu noc chcel byt na mne nalepeny na prsniku - to mi dr zatrhla a maly mal po nocnom kojeni 😀 Ale to 1x denne jej neprekaza. Ja to ale chcem ukoncit v najblizsej dobe. Aj tak som poodne chcela kojit len do 1roku. A vobec si neviem predstavit, ze by som kojila 2 deti naraz 😝 A najma, maly pije mlieko uz len rano, tak to prenho nebude az take tazke ako keby som kojila viackrat za den.
@zvonkohra, ahoj, moja sestra otehotnela 4 mesiace po porode, malu kojila na poziadanie, tj kedykolvek pocas dna alebo noci bez nejakych pevnych casovych intervalov.. okolo 7 mesiaca zacala mat menej mliecka tak som si odsavala ja (mam chalana o 4 mesiace mladsieho od sestrinej baby) a davala som jej (mala nemoze kravske resp zivocisne mlieko lebo ho netoleruje, rastilnne nechcela, moje pila bez problemov) ,ked sestra porodila nabehla plynule na kojenie dvoch deti a je to uplne v pohode, mala bude mat o mesiac dva roky a sestra ju stale koji. moj syn ma 19 mesiacov, tiez ho kojim na poziadanie a som v 6 tt.... takze otehotniet mozes, kojit tiez... gynekolok sestre potom uz ked bola vo vyssom stadiu neodporucal velmi kojit koli tomu aby si nahodou nespustila predcasny porod..
@zvonkohra neni problem.mam kamaratku co dojci dceru (18mesiacov ma)a je prave cerstvo tehotna s druhym miminkom 🙂 tiez dojcim(moj drobec ma 25mesiacov) a planujem coskoro otehotniet 🙂 ta kamaratka praveze riesila od leta plodne dni a sustredovali sa na to a potom si povedala,ze to kasle,ze ked to pride,tak to pride a v septembri sup a su tehu 😉 gynekolog vie,ze dojci.pokial nema ona zdravotne problemy,mala cucka dalej,tak neni dovod na prerusenie a umele odstavenie.sem tam citi stahy maternice,ale to je ok.vela maminiek dojcilo pocas tehu a potom dojcili po porode obe deticky tandemovo 🙂 to je moj sen,tak hadam sa raz podari 😉
no ja by som chcela byť tehotná aj hned...my sa snažíme prakticky stále, ale cyklus mám taký biedny, chaotický (síce som mala po 6stonedelí len mesiac pauzu a hned menzes, napriek prísavníkovi), no dúfam že sa zadarí. odstaviť určite neplánujem. dokým malý nebude mať cca 2 roky, ani nebudem asi nič riešiť- a ak dovtedy nič, tak potom niečo vymyslíme, lebo už som "stará korytnačka" . prvého sme mali až po inseminácii. akurát uvažujem, či aj to by nešlo počas dojčenia, ak by mi nabehli normálne cykly- totiž ja som ok, len mm mal zlý spermiogram, tak preto sa nedarilo. ale kedže stačí jediná spermia nádej máme stále 😀
@zvonkohra
otehotneli sme , ked mala dcerka vyse 6 mes a bola plne kojena... mala len zaciatok prikrmov cez obed a aj po prikrme som ju kojila.
kojila osm ju do roka, cize aj pocas tehu, dovod preco sme nekojilio bol ten, ze od 11 mes uz nechcela sama, ale chcela som to s nou potiahnut aspopn do jej roka. sama sa odstavila.
kojit starsie pocas tehu mozes, najprv ide vyziva plodu, potom do mliecka a zvysok ti ostava. cize, ak by si mala nejake zdrav . problemy, tzn ze by ti nepostacovala vyziva a ty by si to citila prave na zmene zdr stavu, tak potom by som riesila odstavenie starsieho dietata.
moja bambulka bude mať 4.teho 7 mesiacov, ale aj ja sa už pohrávam s myšlienkou na bračeka alebo sestričku 🙂 na na druhej strane ma všetci presviedčajú aby som dokončila školu lebo mi chýbajú len tri semestre a chceme začať stavať a stráášne by som chcela na stavbe pomáhať nie len sa pozerať, tak asi ešte počkáme 😒 ak sa nepodarí nechtiac 🙂
@zvonkohra ahoj moja tak ja sa pripajam do tejto temy. Ale u mna je to o to horšie, že ja ešte ani mrchu vôbec nemam, takže ani plodne dni si počitať nemožem proste nič. Ešte mam vaječniky celkom utlmene laktaciou. To mi povedal gynekolog pri poslednej prehliadke. Ale tak v prvom rade je teray dominiček, ktorz moje cici ešte potrebuje, a druhe sa snad niekedy zadari

ahojik ja som moju malu kojila do dvoch rockov a bola som uz skoro 3 mesáiace tehotna a dr mi to nezakazal len mi povedal ze zmeni chut a mozem ho stratit ale dcerka potom uz ani nechcela