icon

Mamičky “prespanky”

19. aug 2022

Dufam, ze týmto názvom nikoho neurazim. Ak áno, hlboko sa naozaj ospravedlnujem. Neviem to inak pomenovať Chcem sa Vás opytat, ako sa to vola u Vás? Keď má žena takéto “neplánovane” bábätko? A zaujíma má aj, ak poznáte nejakú mamičku, aké pohlavie porodila? Ja som si tak myšlienkami prechádzala známe a všetky majú len jedno pohlavie. V komente napisem aké. Ďakujem 😊

Strana
z4
autor
19. aug 2022

@fotoarch idem spat, ale nad tým budem naozaj premýšľať. To je fakt smutné.

deti95060810
19. aug 2022

autorka... aj v Mt je to prespanka... samozrejme u staršej generácie, ktorá už väčšinou ani nežije...

jana_eyre_2
19. aug 2022

Tieto tetky Klebetnice boli kedysi len na ulici, dnes zakladajú témy na modrom koniku 😜

deti95060810
19. aug 2022

@pribinak Hviezdoslav je 200 rokov po smrti? no tak to hádam nie... 🙄
min. rok si pripomínali jeho okrúhle výročie úmrtia... 100 r. 😉

pribinak
19. aug 2022

@deti95060810 môj ty kvet ….to malo byt nadnesene a chcelo to zvýrazniť dávne časy

Ja viem že reálne nie je 200 rokov po smrti, každý si vie pozrieť Google

Pekný večer

nadineqq
19. aug 2022

"prespanka" bolo vzdy hanlive oznacenie zeny, ktora pocala dieta mimo manzelskeho vztahu. Z tohoto dovodu sa svadba vzdy chystala co najskor, aby nebolo vidno brusko.

Teba musela nejaka slobodna mamicka poriadne rozhadzat, toto nie je len vinom a slabou mentalnou vybavou.🙃🤣

ahhola
19. aug 2022

Vám, co čo sa vám zdá slovo prespanka hanlivé, ja myslím, ze je ešte dosť jemnocitne... Ráta s tým, ze sa dievča s chlapom niekde prespalo a vieme, ze dieťa prespanky mohlo byt ukuchtene niekde na hodovej zábave, na lúke s hviezdnym nebom nadomnou a mravným zákonom vo mne... mimo mna😁ale keďže slovo sex ešte nebolo v éteri 50*denne,ako dnes, tak prespanka, nie presexovanka, radodajka sa asi chránila... ou. 🤕
Česká herečka. J. B sa raz zdoverila, keď sa jej skladali poklony, ako dobre vyzerá celý život a čím to je, ona... ze je dite nemanzelske, dokonca to vyzdvihla, ze to bolo z vášne a touhy a ne z dohodnutého manželsti, ze není preslechtena😃
Ale obecné to muselo byt kruté, keď na mladu prespanku ganilo pol dediny, ako v tých koňoch na betóne. Škoda, ze MZ toho nenatocila viac.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mariejenka
20. aug 2022

Tak ja si nemyslím ze pomenovanie "prespanka" je len slovo, a žene co sa jej podarilo splodiť dieťa za slobodna,a otec dieťaťa sa vyparil,nechcel sa sobášiť....to je šumak, nevadí... Je to hanlivé pomenovanie,a každý to vysloví s cieľom ponížiť tú ženu.
Debata o pohlaví je uplne zbytočná, ani vajíčko,ani spermia(ta nesie chromozómy pohlavia) netusia ze ti dvaja niesu manzelia,alebo toto je "ten krát poprvé" ...

danica2711
20. aug 2022

jedna dobrá správa z tejto duševnej blitiny je, že autorka sem najmenej mesiac nepríde... aj keď to bude ťažké overiť, pretože je anonym (čo neprekvapuje, takúto tému by sa sem každý hanbil dať neanonymne)

casavina
Autor odpoveď zmazal
sulejmanka
20. aug 2022

Myslela som si že odfotené hovno a pošvový hlien bol strop. Ty si zase vyniesla latku o čosi vyššie

zuzi_747
Autor odpoveď zmazal
autor
20. aug 2022

@sulejmanka 8.1.2015 ta tvoj syn opísal krásnou vetou. Mamka ty si moja (o)pička❤️❤️❤️❤️❤️ Úplne súhlasím ❤️❤️❤️❤️ Najväčšia na svetíčku

autor
20. aug 2022

@danica2711 kuk💁‍♀️

jana_eyre_2
20. aug 2022

Musíš mať strašne smutny život keď sa zaoberas takýmito primitívnymi ohovarackami a ešte lustrujes profily a myslíš si, že keď odtial niečo vytiahnes budeš vtipná.. 😔

sulejmanka
20. aug 2022

Nič lepšie ťa nenapadlo ? 🤣🤣🤣🤣

Strana
z4