Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😀 😀 😀 😀
viem si predstavit co tam je ☹
aj moja je teraz na rukach a je mi jedno kto co hovori,je to moje vytuzene dieta a ja si ho vychovam ako ja chcem
lucim tehulky to maju zakazane pozerat 😉
ako sa citite? zuzi teraz si na rade a po tebe lucka 😵
peti ee, este lante je medzi nami 🙂
ako sa mate? ja uz tak chcem matyska mojkat na rukach, ocmukavat ho. 😅
Ahojte dievčatá, tak prišla som Vás pozdraviť a povedať Vám, že už máme 1 ročik !!!!! 🙂 pridala som i fotečky do albumu.... tak kuk....ak budete chcieť....
jej dakujeme za gratulacie
a gratulaciu posielame Natálke.Vsetko naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
luci aspon nieco ma po mne,inak je cely otec
aj do dlzky rastie po nom,aspon bude vysoka 🙂
lante je skor ako ty?? kokso to ale letiiiiiiiiiiiiiii
zach ho uz budes ocuckavat neboj
magdus ahoj,konecne si sem zavitala
gratulujeme k 1 rociku 🙂 🙂
to je jednoduchá, jablkova nepečená torta hotová za 15 min, ktorú može papať už i Natálka 🙂
jeeeej happy prve narodeniny, Natalkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀
magdus, uz uz ti ju idem okukat. 🙂
mnam .. natalka je super smejko ...
magdi kde je ten recept? 🙂
peti si pripravena na to, ze v puberte budes linduske mozno pod pazuchu? 🙂
no baby, fakt uplne jednoduche...
takze 750 g ošupaných a na slíže ostrúhanych jablk date variť do 3 deci vody, + 5 lyžíc kryštálového cukru, keď je z toho kaša, tak pridáte 2 pudingy zlatý klas, rozrobené v 200 ml vody a uvaríte do zhustnutia.. no a potom piškoty, kaša, piškoty kaša a nakoniec piškoty, no a ozdobenie, ako chcete, nechate cez noc stuhnuť v chladničke a je to... ja som dala hore jahody a zaliala želatínou,,,,,
fakt je to dobré a nie je to ani naročne, ani sladke ani veľmi kalorické....
inak Petru ak myslíš, či ja kojím, tak ja som kojila 2,5 mesiaca......
tak tak.... postupne ho bolo menej a menej, aj som odsávala, ale nič... no našťastie, myslím, že na Natálke to nie je vidieť... 🙂

Petka dobre robis