Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😀 😀 😀 😀
http://www.dietaarodina.sk/
nechystate sa sem niekto??? adiiii..o tomto som ti pisala na facebooku..ze by sme sa tam mohli stretnut.
my chceme ist na canakyho a podhradsku v sobotu...
Ahojte 🙂
Bershka gratulujem k Sárinke, pozerala som album a je nádherná. 😵
Kubik aj tebe k tehu, tuším všetky rozbiehate druhé kolo. 🙂
Ahojte, tak nas maly je zase chory, kasle sopli a ma teploty...na buduci tyzden mal ist na operaciu, nemoze. prelozili sme to po velkej noci, dufam ze ho do vtedy dame dokopy a ze mu tu dierku konecne zasiju..
kubko dik, ale Emila ma Kika, asi si to myslela pre nu.
bersc hl a ako sa mate?
maly mmi tiu do toho tuk a , ptre to ta k divne pisem,
dobre ranko tak vyzera ze dnes bude pekne konecne sa oteplieva my sa uz snazime chodit vcera mala urobila prve tri krociky sama 😉
čaute kočky. booože, ja zúúfam z toho môjho kojenia. pre mňa je to utrpenie 😢
niekedy prehajá 4 hodiny a v noci kojíme aj hodinu alebo dve... ☹ ☹ ☹ ☹
ahojteeeee, bershik cmuk cmuk cmuk, som rada, ze si to zvladla, ze mas Sarinku pri sebe. moc drzim palce, nech si na seba rychlo zvyknete, a nech ide vsetko hladko. joooj, budes mi o 18 tyzdnov radit, co a ako. 😉
ja idem na vystavu v sobotu ... asi okolo obeda? mam sa tam stretnut s nejakymi tromi julovkami.
peti ako sa mi mate? 🙂
my sa mame dobre,prisli sme z prechadzky a este stale spi v kociku 🙂 tak som sa stihla normalne aj prezliect a najest 😀
nakupujem teraz v DM,musim minut tie kupony,platia len do juna,tak pomaly nakupujem tie kasicky,ved zaruka je do bud roka,dovtedy to zuzitkujeme 🙂
okrem toho su teraz pampersky zlavnene na cely marec a ked kupis nad 10Eur nakup dostanes dalsich 15% zlavu na dalsi nakup,takze ma pampers 150ks stalo 22 Eur 🙂 🙂
petruci hej? no ja som si dala tedaz kúpiť pampersky v čechách, pre Emku sú to 4plus je tam 74 kusov a stoja 340 českých takže najakých 370 sk na € si to prerátajte a keď kúpim dve balenia, čo idem kúpiť 4 tak dostanem župan a osušku a ešte aj box na hračky. Takže supiš ponuka. 😀
ahojky
bersch tak ju skus budit cez den.Ja som to musela tak robit lebo to bol des.Kazde kojenie trvalo aspon hodinu a za hodinu bola hladna.Prve 4 tyzdne po pordode som nevedela kolko je hodin,aky je den a vobec nic
no baby, utahujte si 🙂)). citam vas, len nemam velmi casu pisat. vela vela roboty. ako sa mate? vidim, ze setky rodite, tehotniete a piplete miminka 🙂. nadherne! 😵
ahojte zienky ako sa mate?
svetluska aaaaaaaaahooooooooooj ty aj zijes?
no to pipleme, nase najstarsie miminko ma dnes narodky. uz od vcerajska oslavujeme a este sa to potiahne cez vikend. mareka mam doma, lebo kasle na svet a Misko mal ist na operaciu pruhu, ale sme to museli prelozit po velkej noci, lebo je chori 😒 , tak odsavame sopliky a nalievame sirupmi a cajikmi a tak.
ja sa mam celkom fajn, len jem od rano do vecera vsetko co nezje mna 😅 .
ahojte, jeeej svetlus paráda ahoj ahoj ahoj
petruci ďakujem veľmi pekne
a ja sa zas učim že oddych, mame nejaké 2 písomky neviem čo ich to napadlo a mne sa taaak nechce
petruci - inak v lekarnach maju v akcii hippky na za cenu jednej. t.j. 124,- za dve hipp kasicky. co sa celkom oplati.
kika - ja viem uz o tom. citala som medzitym. v sobotu ideme akurat na obed parababke. ☹ a sestre gratulujem. takze sa im to podarilo. 😀
emily blahozelam ku narodkam a tesim sa, ze Ti chuti
svetlus///// no aby si sa neunavila, co si nam sem toho veeeela popisala....... ale apon, ze vieme, ze zijes 😀
kika - sestre blahozelame....... daka je dalsia tehu vlna, ci nie? kedy sa Ty ides pridat??
slonnicek - dik za typ na akciu.... snad bude daka aj v juni chichi
dnes ma neskutocne boli hlava a muz mi zahlasi, ze ako zle zijeme..... ze nic nestihame....... tak som zostala ticho.... ziadny navrh co zlepsit nezaznel a ja som unavena aby som zas nieco riesila...... ja sa budem trapit a on si zajtra uz ani nespomenie ze nieco povedal....... 😠
emily vsetko najlepsiejsie k narodkam
a pekne papkaj.Ja by som papala az by som plakala ale nemozem bo mi uz fakt zoberu obcianku a vystavia zakalackovi list
svetlus ahoj
ajojte, bius mna sa tie kila drzia.... este by som mala ist aspon 2x porodit 😀
emili vsetko naj Monike 😉
Smeji ahooooooooooojjjjjjj
ahojte, dakujeme za gratulacie. 😀 😀 😀 , boli sme s detmi v dracikovi, Mon si vybrala hracku (trosku sme jej pomohli aby to bolo v rozumnej cene.) vybrala si ponika na takom auticku s vysielackou, doma Misko behal za autickom, bol velmi srandovny... som zvedava dokedy im to vydrzi. 😉 😀
teraz mi ludia vravia ze som schudla, este nevedia ze cakame a pod vetrovkou sa to dobre schovava.. 😉 , pritom mi uz brucho rastie a za chvilu ako slonica 😅
smejko mna vcera priserne bolela hlava, ( cakali sme navstevu prababku) a zajtra sa k nam chystaju svokrovci...tesime sa.
smejko - nemas za co. 😀 a ako sa vam dari? kedy pridete na slovensko? uz sa na vas tesime.
emily, dodatočne prajem Monike vsetko naj, naj, naj k narodkam 🙂 ved ty uz si v 4m., ako rychlo to leti. deti uz vedia ze budu mat surodenca ?
svetlus, nazdaaaaaaarek 😵 pocet deticiek a tehuliek sa rozrastá, to je pravda 😉 😀

aaahojte.
lili spi, manzel spi, emil je vykakany, tak si konecne mozem sadnut.
mame novinku, pribudne do nasej rodiny miminko!!! nie moje, ale sestrine. 🙂 ona sem chodi na konika, ma meno Mamacat a malu Jasminku. tak dnes konecne prezradila aj rodicom, ze je tehu. ja som to vedela uz od minuleho tyzdna, ako prvaaa...no a jej kamosky v teme USA to vedeli tiez. nasi sa hrozne tesia, termin ma v novembri..ze by konecneeeee vytuzeny prvy vnuk??? 😕