Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😀 😀 😀 😀
tak to sa na buduci rok s tymi kocikmi na trhoch stretneme :-i samozrejme pri punciku alebo vinku 😝 ... zozenieme sofera... siiiiice ja budem asi kojit ... tak detsky punc
uz som dneska spala 2x 😀 a ked to na mna pride, nemam problem presunut sa do spalne a spinkat 😀
bianka mala bude velmi rychlo pocitacovo gramotna ... pamatam si, ked mala moja segra asi rok, neomylne vzdy nasla hlavny vypinac na pocitaci a tvrdy reset boj jej oblubeny 🙂
peti nahodu je mala az nechutne po Petrovi.Len s jedneho uhlu sa na mnatrosicku podoba
chymenitta33 jasne 🙂
Dakujem cicky ya uvítanie🙂))
Už dlhšie som sem ya vami chcela ísť len akosi nevídalo, ale som rada že konečne...
Takže čo o sebe mám sznčeka Davida ktorý má 8 mesiacov a jedného anjelika v nebíčku (7 týž.)
mám manžela. A je mi skvele...čo sa malo stať sa stalo...Nikdy čo sa stane ylé nemusí bzť koniec, no nie?!
nie nie kocky moje,je to tatkovo dievcatko,Ked mi ju doniesli 1x ukazat tak som skoro spadla s op.stola lebo som v nej uplne videla svokru 😝
chyme presne tak ale pred rokom som taka optimistka nebola
Bianca-- to ta potešilo ak máš takú svokru ako ja🙂)))
No to hej to aj ja som len plakala..a nikoho som nepočúvala chcela som len moje drobátko
ja uz optimisticka som, lebo sa citim inak ako pred rokom .... a este negrckam, aj ked zaludok je coraz divnejsi ... len zacinam mat chute ... syyyyyyr, jogurtyyyyyyy ... vela vela ... a bezne ma prejde chut na to, co si pripravim ....
chyme .. vsetko sa dobre skonci .... a ak nie, tak to este nie je koniec...
uuuuups ze svokra ....
Ja som pri drobátkovi vôbec negrckala.. Yato pri Davidovi to ako ya troch furt do 5 mesiaca..☹((
Inak ja a moje chute pri 1. nanuková torta s tatrskou a teray pri D mrva a ocot☹)))
luci aj ja som tentokrat citila,ze to dobre dopadne a to som uz mala asi 3x predtym pozit test a nic ☹
o rok budeme na trhoch s kocikmi 😉
Luci ja som zacala zrat masooooooooooooooooo.
inak mne bolo zle v kuse do 6 mesiaca.Moc som negrcala len mi bolo zle a to permantne.Najhorsie mi bolo ked som prala.Vsetky prasky a avivaze boli pre mna nieco priserne.Som pradlo vesala i hodinu lebo som to chodila predychavat na balkon
chyme, zlatuckyyyyyy 😉
este nemam babovkovu formu, ale bude aj to, apotom sa ju naucim piect ... minule som robila kokosovy kolac podla susedy a vysiel lepsi ako jej ... az mi to bolo take divne, ked mi to vravela 😉
luci ja peciem iba jednu babovku a to bańanovu a ta sa mi vzdy podarila ńa 1-ku akurat dnes mi ju trosku chytlo lebo som zabudla ze mam novu formi silikonovu a zakecala som sa tu ale je jedla
dakujem..
Aj Baška je božská ja som to videla už ked si to dávala ako na hlavnom okne🙂
Ja milujem variť ale piecť nie nič🙂Len pizzu

na buduci rok uz bude Linda velka slecna a bude viest vasu expediciu na trhoch 😀