Mamičky z missediek
Je tam toho už naozaj veľa. Dúfam, že sa nikto nenahnevá. Takže babule, sme tu zas a hurá do toho, samozrejme keď si pri tých našich ratolestiach nájdeme štipku času. Takže kto sa uŽ chystá na druhé či tretie tehu???? 😃 😃 😃 😃

•
19. dec 2008musela som si dat starsiu,adminovi sa asi nepacilo moje tehu brusko ]-(
0
lolkaaaaa...my sme mali stretavku tiez na trhoch vcera..o kolkej si tam bola?? ja s lili od 17tej, ale lialo tak sme sa schovali v Cafe mayer az do pol osmej. skodaaaa...nevedela som, ze si na blizku.
petru, uzi si posledny volny den. zajtra rodis, ver mi 😃 .
to fakt vam vymazali foto? mne naposledy fotku emila, ale to chapem..aj ked tam bol odfoteny s tehu testom, nepreslo mi to :-p .
petru, uzi si posledny volny den. zajtra rodis, ver mi 😃 .
to fakt vam vymazali foto? mne naposledy fotku emila, ale to chapem..aj ked tam bol odfoteny s tehu testom, nepreslo mi to :-p .
dobre ranko 🙂
kikus, my sme tam boli od 18.00 a asi hodku, potom sme sa sli schovat do tepla. a vies ze som na teba vcera myslela? ale ked bolo take hnusne pocasie, tak ma ani nenapadlo, ze tam budete :-N no skoda....
petruuuu, kedy do toho prastis ? 😃 podla mna do Vianoc bude Linduska na svete 😉
kikus, my sme tam boli od 18.00 a asi hodku, potom sme sa sli schovat do tepla. a vies ze som na teba vcera myslela? ale ked bolo take hnusne pocasie, tak ma ani nenapadlo, ze tam budete :-N no skoda....
petruuuu, kedy do toho prastis ? 😃 podla mna do Vianoc bude Linduska na svete 😉
petru kde si haaaaaaalo rodis uz , moje male od rana ma tak stekli vrti sa na mocovom mechure a ja sa neviem vypisat :-S
uz som tu, uz sa tu len upratuje,tak som sa zapla 😉
ste zlate,ze na mna myslite,ale nebojte keby cosi,mam na vas cisla a urcite sa ozvem
mala chce pockat aby bola asi kozorozec,uvidime,nejako sa jej nechce von,aj ked krize bolia a brusko tvrdne,ale to je tak vsetko uz par dni :-|
ste zlate,ze na mna myslite,ale nebojte keby cosi,mam na vas cisla a urcite sa ozvem
mala chce pockat aby bola asi kozorozec,uvidime,nejako sa jej nechce von,aj ked krize bolia a brusko tvrdne,ale to je tak vsetko uz par dni :-|
Začni písať odpoveď...

Odošli