icon

Manžel váha nad tretím dieťaťom. Čo mám urobiť?

miiimiiinko123
26. okt 2016

Ahojte kočky....v prvom rade by som Vás chcela požiadať aby sa to tejto mojej diskusie zapájali predovšetkým žienky ktoré už tento problém s mužom niekedy riešili ....a zažili na vlastnej koži ...prípadne kočky ktoré podobne ako ja zmýšľajú alebo sa riešili podobnú dilemu... 😒 😒 😒 😒
Mam 25 rokov a dve detičky (synčka a dcérku)..mm má 34 rokov.........momentálne bývame u svokrovcov nakoľko sa momentálne samostatné bývanie riešiť nedá.......ešte som nepracovala a po vysokej škole som ostala doma s dvoma deťmi............momentálne by som chcela tretie dieťa....ale manžel trošku dosť váha a povedal že ved nech to nesílim že až nabudúci rok a tak...ale ja mam tak silnú túžbu že by som najradšej chcela hned...co sa týka môjho muža je velmi dobrý a starostlivý deti ma rád pomáha mi..zatial máme dobré manželostvo..........sucasne mame spolu sex tak ze urcuje si neplodné dni a vtedy ideme naplno..kedze využívame tuto prirodzenu metodu planovania rodičovstva.......bez akejkoľvek inej antikoncepcie.......môj muž by prijal 3. dieťqa aj ho chce....ale akosi sa boji ak muž ze peniaze roobota a tak ale ja si myslím že by sme to zvládli ked aj svokrovci pomaju a davame im len za energie.........uz som z jeho strachu taká zufala ze by som ho najradsej oklamala a trošku ho podstrčila...viete myslim to tak ze keby som mu povedala ze mam neplodné dni...a v skutočnost by to bola ovulacia a kedze manzel vsetko necháva vzdy vo mne..tak by sa mi podarilo to trochu urýchliť.....preto sa pýtam riesili ste niekedy nieco takeho ze ste tak trosku oklamali mmho????? a bolo babatko???? hoci ste vedeli ze ste klamali.....nemali ste vyčitky??? manžel chce 3. dieta takze nehrozi nieco take ze by sa nahneval alebo co ....alebo ma opustil alebo ze by sa to nejako odrazila na nasom vztahu..ale ide o to ze on kym sa rozhybe bohvie dokedy budem cakat..myslite ze jeto z mojej strany dost velky podraz??????? ja nevem :( myslim ze to neni az tak zle nakolko on to babatko chce lne ako chlap sa este nechce hned do toho pustit ako ja .......dufam ze ma niekto pochopí.......:(((((( ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

sense
27. okt 2016

@mm2008 asi na tretej strane alebo druhej je aj fotka testu

mm2008
27. okt 2016

@monilik ale ona už dve deti má, tak prečo by dalšie nemohla mať až v 40 ? no ako som sa dozvedela, tak tretie na ceste..za každú cenu. načo má potom "vzdelanie" "výšku" ?

mm2008
27. okt 2016

@sense @janickacrazy - ups tak je to jasné ako facka.. len som zvedavá, ako to povie mužovi.. ked tu takto nad tým špekuluje...

miiimiiinko123
autor
27. okt 2016

@mm2008 myslim ze to uz budem v prechode

celasapremenim
27. okt 2016

@miiimiiinko123 no ale nehovor :D tak to mas riadne blbe...mate v rodine predcasny prechod? :D

tslobik
27. okt 2016

Darmo....VŠ do hlavy prirodzenú inteligenciu nenaleje...... Ako môže chcieť mať 3 deti pri takomto "ešte detskom" zmýšľaní o živote.

viera27
27. okt 2016

.... a zila krasny a spokojny zivot, len nechapem, preco sa o nom teda potrebovala radit na koniku. ... a mala harmonicky vztah, len nechapem, naco v nom teda potrebovala klamat. A svokrovci a manzel dalsie dietatko velmi chcu, len nechapem, preco to teda este nevedia a nebuchaju sampanske na oslavu. A vlastne asi som len zavistliva mrcha, muhahaaaa 😀

miiimiiinko123
autor
27. okt 2016

@celasapremenim nie myslim ten biologicky ...spytaj sa svojho gynekologa 🙂....myslim ze by si asi pobuchal po cele B-)

miiimiiinko123
autor
27. okt 2016

@viera27 presne tak 🙂

viera27
27. okt 2016

jo, a kedze vas teraz bude vlastne 7 v jednom baraku, to vam bude spolu teplejsie a nebude teda treba tolko kurit! ergo svokrovci by sa mali zamysliet a znizit vam prispevok na energie, co vas maju co vyzierat 😀

janickacrazy
27. okt 2016

@miiimiiinko123 Ja budem mať za pár mesiacov 40 a malý práve oslavuje 1. ročik dnes. Sestra má 42 a 2ročné dieťa a otehotnela na prvý šup. Takže neviem o akom prechode tu hovoríš. Možno tak o 10-15 rokov, ale teraz isto nie. 😝

miiimiiinko123
autor
27. okt 2016

@janickacrazy aha uz chapem tvoje komplexy 😉 na stare kolena. nemenila.by som s twbou

alex49
27. okt 2016

@miiimiiinko123 ty si taká trúba, že to pekné neni

sibalka21
27. okt 2016

najprv tu zo seba robis chuderu, ktora je cela nestastna ze jej chlap neste dalsie decko, a teraz tu hras zo seba drzu panicku ktora si mysli ze urobila najlepsiu vec na svete.... Keby ty povies svojmu gynekologovi co si spravila asi by on buchol po cele tebe, ci si fakt taka drbnuta....

janickacrazy
27. okt 2016

@miiimiiinko123 Ja žiadne komplexy nemám, mám doma puberťáka a moje tretie dieťa je chcené a plánované a materskú si neskutočne užívam. Mám dokonca aj VŠ aj dosť rokov odrobených, takže neviem, čo tu splietaš. 😀

monilik
27. okt 2016

@mm2008 to sa mna nepytajto sa spytaj autorky... 😁
a preco by musela mat taky vekovy rozdiel medzi detmi len zato ze nema karieru?ved to je jej vec,nie?

malabiba
27. okt 2016

@mm2008 neschvalujem klamstvo manzela....ale preco by nemohla chciet dieta teraz? preco az v 40-tke?...tiez som najprv porodila deti a v 29-tich isla do prace, teraz v 42 uz mame vnuca...a to, ze mame 4 deti som nikdy nepocitovala v praci ako minus...

miiimiiinko123
autor
27. okt 2016

@janickacrazy mam skor pocit ze presviedcas teraz o tom samu seba...no ale aj tak nemenila by som s tebou

miiimiiinko123
autor
27. okt 2016

@sibalka21 uz mozem manzel je spokojny a tesi sa 😉

sibalka21
27. okt 2016

@miiimiiinko123 hej? aj si mu povedala ako si sa k tomu dostala? Z toho by asi nadseny nebol....

esther03
27. okt 2016

@miiimiiinko123 v 40-ke v prechode????? 😀 tak uz vieme, ze prirodovedecka fakulta to nebola 😀

janickacrazy
27. okt 2016

@miiimiiinko123 Si úplne mimo, ale nevadí. Ja by som tiež s tebou nemenila, 3 malé deti na krku v 25 a bývanie so svokrou, dakujem neprosím si. 😝

salfusco
27. okt 2016

@esther03 ale vsak ona nevie zakladne veci...ozaj typ a la bravo-laska ,sex a nežnosti...tu sa neda radiť,tu sa treba zabavať nad tymi prispevkami

lubkavargova1
27. okt 2016

No do riti a to ja sa na 35tku uz citim potom uuuuuplne ze uz len prikladat si hlinu naj si sebe zvykam 😀 😀 😀 😀

katka577
27. okt 2016

@esther03 No by si sa čudovala, ale su aj take prípady. A navyše vekom stúpa riziko ochorení plodu. Ked sa da a
@miiimiiinko123 to tak cíti, prečo nie? Veď ona ho musí vynosiť, porodiť a prioritne sa bude starať o neho ona. Vsak ona sama najlepšie musí vediet, ci ma vhodne podmienky na výchovu ďalšieho dieťaťa a ci jej vyhovuje bývanie so svokrovcami. A jej manžel by chcel do budúcnosti ďalšie dieťa. Ja neviem, ale niektoré tu posudzujete a odcudzujete autorku príspevku, ako keby manžela podvádzala alebo robila neviem co strasne. A pritom je obdivuhodne, ze túži mat ďalšie dieťa aj napriek tomu, ze uz dve ma. Kiežby vsetky matky boli take a s takou láskou a túžbou uvažovali o dieťati.

ceresnovci
27. okt 2016

By si ho oklamala v plodnych dnoch, v zivote si neziskas doveru. My mame s manzelkou opacnu situaciu. Ja by som chcel 3. dieta. Ona nechce. Deti niesu skrecky. Ak si nieste obaja 120% isty. Deticky nerobte, lebo budu trpiet. Bud rada za jeho zodpovednos. Drzim palce pri rieseni situacie. Nieje to jednoduche ako pre teba tak aj manzelka. Najdite spolocnu cestu kompromisu.

sense
27. okt 2016

tak som sa fajne pobavila kym som 14 stran precitala...ale take typicke konikovske co tu v poslednej dobe citam na zaciatku mam velky problem, a ked nie su uodpovede ako si predstavujem, tak v podstate ziaden problem nie jje manzel vlastne dieta aj chcel a preto ho bolo treba klamat, zijem kvazi zadarmo u svokry, mam vysoku skolu a zamestnavatelia sa o mna potrhaju po x rokoch na materskej a v a nakoniec my vsetcia -sebestacni a schopni postarat sa sami o seba, zavidime ....a ona je v podstate neskonale stastna a ziaden problem nie je ...

takze zas sa koniku nieco podarilo vyriesit jeden strasne velky problem len tym ze sme vyjadrili iny nazor ako zakladatelka cakala...

a ako zareagoval muz ked si mu povedala ze si tehotna lebo si ho oklamala ze nemas plodne dni ....

marfikchov
27. okt 2016

@ceresnovci už, našli , teda ona našla, ona už tehotná je. U nás je to presne ako u vás

esther03
27. okt 2016

@katka577 ja netvrdim, ze take pripady nie su, poznam kocku co bola v prechode v 25-ke, ale prechod v 40-ke nie je fyziologicky. A so statostikami na mna nechod, lebo statisticky stupa riziko ochoreni plodu, nie ze 9 z 10 rodiciek ma postihnute dieta. A k pointe on ma 25, ziadne vlastne byvanie dve deti tretie na ceste, ziadna prax a odrbala manzela v zakladnych otazkach, ale ved ked sa na to citi... 😝 😀 Nezda sa ti, ze aj on a svokrovci maju do toho co povedat, ci sa na to citia oni?

lenkafirka1
27. okt 2016

@moni244 mozno myslia "milovany manzel" 😀