Manžel váha nad tretím dieťaťom. Čo mám urobiť?
Ahojte kočky....v prvom rade by som Vás chcela požiadať aby sa to tejto mojej diskusie zapájali predovšetkým žienky ktoré už tento problém s mužom niekedy riešili ....a zažili na vlastnej koži ...prípadne kočky ktoré podobne ako ja zmýšľajú alebo sa riešili podobnú dilemu... 😒 😒 😒 😒
Mam 25 rokov a dve detičky (synčka a dcérku)..mm má 34 rokov.........momentálne bývame u svokrovcov nakoľko sa momentálne samostatné bývanie riešiť nedá.......ešte som nepracovala a po vysokej škole som ostala doma s dvoma deťmi............momentálne by som chcela tretie dieťa....ale manžel trošku dosť váha a povedal že ved nech to nesílim že až nabudúci rok a tak...ale ja mam tak silnú túžbu že by som najradšej chcela hned...co sa týka môjho muža je velmi dobrý a starostlivý deti ma rád pomáha mi..zatial máme dobré manželostvo..........sucasne mame spolu sex tak ze urcuje si neplodné dni a vtedy ideme naplno..kedze využívame tuto prirodzenu metodu planovania rodičovstva.......bez akejkoľvek inej antikoncepcie.......môj muž by prijal 3. dieťqa aj ho chce....ale akosi sa boji ak muž ze peniaze roobota a tak ale ja si myslím že by sme to zvládli ked aj svokrovci pomaju a davame im len za energie.........uz som z jeho strachu taká zufala ze by som ho najradsej oklamala a trošku ho podstrčila...viete myslim to tak ze keby som mu povedala ze mam neplodné dni...a v skutočnost by to bola ovulacia a kedze manzel vsetko necháva vzdy vo mne..tak by sa mi podarilo to trochu urýchliť.....preto sa pýtam riesili ste niekedy nieco takeho ze ste tak trosku oklamali mmho????? a bolo babatko???? hoci ste vedeli ze ste klamali.....nemali ste vyčitky??? manžel chce 3. dieta takze nehrozi nieco take ze by sa nahneval alebo co ....alebo ma opustil alebo ze by sa to nejako odrazila na nasom vztahu..ale ide o to ze on kym sa rozhybe bohvie dokedy budem cakat..myslite ze jeto z mojej strany dost velky podraz??????? ja nevem :( myslim ze to neni az tak zle nakolko on to babatko chce lne ako chlap sa este nechce hned do toho pustit ako ja .......dufam ze ma niekto pochopí.......:(((((( ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Ja poviem už len jedno. Veľmi zlomyselny a egocentricky človek. Keď jej človek nedá za pravdu, útočí a ponižuje. Pre mňa je to ubohost najhrubsieho zrna.
@esther03 moja maminka nebola nikdy leniva, starala sa o nas deti, neskor o chorych starych rodicov a hoci sa do domu vydala, nikdy ju nik za to neodsudzoval...ani ked bola par rokov s nami doma...moji stari rodicia im samozrejme financne pomahali a v starobe zasa moji rodicia im...dali nam skvely zaklad a ani pre mna neskir nebol problem mat viac deti a ani sklbit pracu s rodinou, mozno preto, ze som vyrastla v prostredi plnom lasky a pozornosti...no tu citam, ze je to odsudeniahodne a moja maminka je vlastne hlupa leniva a vypocitava mrcha
A co keby to bolo naopak, on chce, ina nie, ma ju potom znasilnit? By skusili v buducnosti moje deti prist aj s ich vlastnou rodinou a detmi tak by som ich hnala, nohy by sa im zeme nedotkli ...
@sasa1310 to dieťa, čo platí hypotéku, má predsa tú vytúženú slobodu a nemusí sa starať o to, o čo sa stará jeho súrodenec, ktorý zostáva v byte či dome po rodičoch. Plus stále je tu aj možnosť vyplatiť súrodenca z jeho podielu... Ale to už dosť odbočujeme od témy, toto tu fakt riešiť nepotrebujeme, len konštatujem zmenu zmýšľania, hodnôt, priorít... čo súvisí so životným štýlom, ktorý je zasa závislý na iných faktoroch...atď.
@esther03 nechápem, prečo ideš hneď do útoku a urážaš, ze čítanie s porozumením nie je moja silná stránka. Veď každý si tu vyjadruje svoj názor a argumentuje ním, ale da sa to aj bez urážok a ponižovania. Urážať iných je úbohosť a nízkosť človeka. Verim vsak, ze nepatris medzi takých ľudí...

@maja22 prepáč, ale ja si neviem predstaviť, že by som sa nasačkovala s 3 deťmi (ktoré aj mám) ku mojim rodičom do 3 izbového bytu a strčila by som ich do 1 izbičky, lebo však by sme si užívali spoločný život v láske a porozumení a harmónií. A v 50ke by mi syn doniesol nevestu, že je tehotná a bývali by sme stále u mojich rodičov, ktorí by stále žili a mali by 80 rokov, veď však v láske a porozumení
Ono na toto platí jedno pravidlo "kuchyňu by mala vlastniť a variť v nej iba jedna gazdinka".