Manžel váha nad tretím dieťaťom. Čo mám urobiť?
Ahojte kočky....v prvom rade by som Vás chcela požiadať aby sa to tejto mojej diskusie zapájali predovšetkým žienky ktoré už tento problém s mužom niekedy riešili ....a zažili na vlastnej koži ...prípadne kočky ktoré podobne ako ja zmýšľajú alebo sa riešili podobnú dilemu... 😒 😒 😒 😒
Mam 25 rokov a dve detičky (synčka a dcérku)..mm má 34 rokov.........momentálne bývame u svokrovcov nakoľko sa momentálne samostatné bývanie riešiť nedá.......ešte som nepracovala a po vysokej škole som ostala doma s dvoma deťmi............momentálne by som chcela tretie dieťa....ale manžel trošku dosť váha a povedal že ved nech to nesílim že až nabudúci rok a tak...ale ja mam tak silnú túžbu že by som najradšej chcela hned...co sa týka môjho muža je velmi dobrý a starostlivý deti ma rád pomáha mi..zatial máme dobré manželostvo..........sucasne mame spolu sex tak ze urcuje si neplodné dni a vtedy ideme naplno..kedze využívame tuto prirodzenu metodu planovania rodičovstva.......bez akejkoľvek inej antikoncepcie.......môj muž by prijal 3. dieťqa aj ho chce....ale akosi sa boji ak muž ze peniaze roobota a tak ale ja si myslím že by sme to zvládli ked aj svokrovci pomaju a davame im len za energie.........uz som z jeho strachu taká zufala ze by som ho najradsej oklamala a trošku ho podstrčila...viete myslim to tak ze keby som mu povedala ze mam neplodné dni...a v skutočnost by to bola ovulacia a kedze manzel vsetko necháva vzdy vo mne..tak by sa mi podarilo to trochu urýchliť.....preto sa pýtam riesili ste niekedy nieco takeho ze ste tak trosku oklamali mmho????? a bolo babatko???? hoci ste vedeli ze ste klamali.....nemali ste vyčitky??? manžel chce 3. dieta takze nehrozi nieco take ze by sa nahneval alebo co ....alebo ma opustil alebo ze by sa to nejako odrazila na nasom vztahu..ale ide o to ze on kym sa rozhybe bohvie dokedy budem cakat..myslite ze jeto z mojej strany dost velky podraz??????? ja nevem :( myslim ze to neni az tak zle nakolko on to babatko chce lne ako chlap sa este nechce hned do toho pustit ako ja .......dufam ze ma niekto pochopí.......:(((((( ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@miiimiiinko123 to ze si myslis ze mas neplodne dni neznamena ze to tak naozaj je. Tato metoda nieje vobec spolahliva. Takze by som to ani nepovazovala za klamstvo alebo podvod.
@miiimiiinko123 gratulujem k 3. dieťaťu! Najväčší skok do života rodiny je prvorodené dieťa, potom 2.dieťa. To ty už máš za sebou. Tretie sa už pri nich len tak zvezie. Oblečenie máš po prvých dvoch, strechu nad hlavou máte, odvaha a elán ti nechýba. Do budúcna manželovi pravdu, vydiskutovať si za a proti predom. Ale ani on sa nemôže spoliehať na plodné a neplodné dní.
@marietuska tak nebyvaj v osade a možno budeš vidieť aj bezne žijúce pocetne familie.. 😒😐
@malabiba ale ved pokial vem tak ked mne skonci md v28 a nastupim do prace kde je problem ved aj my xceme ist niekedy isto prec ale ked mam tuto. Vuhodu ze ze nemusim riesit hypo tak preco to nevuzit..podla mna je nezodpovedne ist do pracesice mat matersku ale to len na pol roka a potom len almuzna zse a potom co hypo na krku.....ja rozmyslam strategicjy...tj. urobit deti....odchovat nastupit do roboty a uz neist na materku potom zobrat uver..a nie mat male deti e s te pomalyv 35.....poda mna su tam uz rizika tehotenstva a cim je zena starsia tym horsie.......aj fyzicky i psychicky..........to uz radsej budem stara mat vo veku ked niektore maju len prveee......
@miiimiiinko123 No, ja mám dieťa jedno.....rokov 36 a dieťa by som si v kútiku duše priala....proste ten inštinkt. Ale rozum hovorí inak. Manžel tiež nechce ani počuť. Tiež mám VŠ a keď riešime detské choroby....veru je mi niekedy až do plaču, že nemá kto s malým byť. V práci mi hrozia, mužovi ešte viac....svokra ešte pracuje a rodičov mám chorých so slabou imunitou k tomu, čiže im by som chorého syna na krk nezavesila. Bývame vo svojom, a v inom meste ako rodičia. Dieťa je veľká zodpovednosť a spoliehať sa na svokrovcov alebo niekoho iného......Nikdy nevieš ako rýchlo sa môže situácia zmeniť....zo dna na deň.......choroby, strata zamestnania a pod. Keď budeš mať 3 deti a začnú chodiť do škôlky, školy......to bude kolotoč chorôb.....Nechcem strašiť, ale v práci s tým budeš mať sakra problém, ovšem.....je aj možnosť, že ich zavesíš na krk starým rodičom. Máš 25 rokov....ja som vtedy na dieťa ešte ani nemyslela......Teš sa z tých dvoch. Koľké nemajú to štastie....
@tslobik v 25 nemysliet na deti...tak to je sila..nezavidim ti zasevtvoju situaciu...podla mna uz tak vysoky vek nie je bohvie co
@lilitela naco by ho klamala s plodnymi dnami, ved nie je jeb...utý. Ked trtka bez ochrany, hadam s tym rata. Iba ak nie je bigotny katolik a spolieha sa len na plodne dni a na pana.
@miiimiiinko123 ty si to predstavujes ako Hurvinek valku, ze co, budes mat 28, vsetcita budu cakat s otvorenou narucou, deti v skolke, ved jasne, vobec nie je problem so skolkami, budu zdrave, ziadne OCR, choroby, mas 25, ale naivna si ako 18
@stanulienkat to si zabila.... 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
ruky olamat tomu co tejto dame odovzdal diplom 🙂
Ze strategicky uvazuje...joj vtip to roka zaznel 😀 😀 😀 😀
@moni244 ano presne tak to bude 🙂 tak ako zmysla tak sa aj ma 🙂 ludia zite trochu lebo vas ten pesimizmus zabije..........a studoval som finančný manažment moja..........ciže učtovnictvo firmam robit uz teraz doma na zivnost takze ves ono keby som zrovna nerobila tak si ciastocne zarobim i ked to neni na plny uvazok.....🙂 radsej naivna ako 18 ako stara baba ktorej odtikali bio hodinky 😎 😎 😎 😎
@miiimiiinko123 meodsudzujem ta, sprav ako sama uznas za vhodne...a co povedal tvoj manzel na babatko?
@lubkavargova1 moja aj ty si mohla studovat.. tak teraz neplac ale o tom to je Slovaci si navzajom zavidia........🙂
@malabiba este som mu to nepovedala cakam na nejaku dobru prilezitost 🙂
@miiimiiinko123 rozmýšlaš strategicky??? 😀 😀 áno, v 28 s 3 malými deťmi, bez absolútne žiadnej praxe sa o teba zamestnávatelia len tak pobijú :D prajem nech to vytriezvenie do reality potom moc nebolí 😕 🙄
boze zeny....kam speje ta mladez???? Pamatate na toho rumcajsa co studoval pedagogiku a nabuchal frajerku a nakoniec skoncil ako najsamvetsi geroj, ze pojdu byvat k rodicom do velkeho domu, a ze rodcia sa musi postarat?????
No tu je dalsi typicky priklad dalsieho vyplodu a vykvetu nasej vysokoskolsky vzdelanej mladeze...vydite mile mamky? Toto nam vyrasta z nasich deti.....
@miiimiiinko123 vies moja, ja mam vystudovane 2 stredne skoly a ukoncene, mam 2 maturity, mam aj vysoku skolu a aj velky doktorat spraveny a aj obhajeny....ale u nas by si brala dvere aj so zarubnou... 😀 😀 😀
@salfusco no konecne!!!! Ty sa kade flakas???? Na teba tu cakam cely den, ze konecne nech padne objektivny muzsky pohlad a po tebe "ani obraz ani zvuk!" 😎
@miiimiiinko123 moja pekna, ty este narazis, ked prides do reality
@miiimiiinko123 ty si dobre drza, hlavne ked o druhych vies hole nic... ale reakcia mojho chlapa: to uz aky musi byt clovek sprosti, aby toto urobil, alebo ho to vobec napadlo urobit...
Ja sa k tomu radsej nevyjadrujem, ale dufam, ze moj syn raz nenatrafi na podobnu trubu...a ked raz budem mat dceru, vychovam z nej cloveka s chrbtovou kostou...
@miiimiiinko123 a estw na modrom koni 😀 😀 cele zle..
SprostY. Pardon, aby si nevravela, ze nemam ani zakladnu skolu...
@mrkvicka060 este aby nebol gay
@miiimiiinko123 radsej gay, ako bezcharakterny debo
nie je to uz jedno??mlada pani je uz v ,,tom,, spokojna ocividne, guraz a ,,optimizmus,, jej nechyba..v podstate neriesi uz ziadny problem.. 😎

@malabiba asi sme sa nepochopili, ja to uznavam a ked sa da, je to super vyuzit aj v prospech rodiny, v snahe uplatnit sa na trhu prace, ziskavaniu praxe a podobne este ked je babka ochotna v tomto smere pomoct je to velikanske + takze celkom nerozumiem preco je tu zakladatelka tak odsudzovana len preto ze byvaju u svokrovcov. Niekto tak byva cely zivot a nema s tym problem...