icon

Menštruácia mešká, bazálna teplota je vysoká

sunny_g
12. máj 2023

Ahojte mamulky,
Chcem sa opýtať, či ste sa už s niečím takým stretli.
Mám pravidelný 26-28 dňový cyklus.
Meriam si BT a tá sa drží na cca 37,10 meriam o 7.00 ráno dolu v pošve. Už 14ty deň sa drží takto horr.
Od 16DC mám hustý matný výtok bledožltý až biely, veľa a počas celého dňa. Prsia ma pichajú. Krčok stredne vysoko, tvrdý, zavretý.
Podbruško akoby tlaky. MS mi dnes mešká 2. deň a test som si robila, síce nie ráno, ale je úplne negatívny.

Chcem sa opýtať, máte niektorá skúsenosť, že s takýmito príznakmi a vysokou BT bol test ešte negatívny? Mám skúsiť test znovu o pár dní?

Ďakujem krásne

magic08
•
12. máj 2023

@sunny_g ano, pockaj par dni a testuj opat. vyzera to na tehotenstvo, zatial

zuzanaete
•
12. máj 2023

Kolko dni mas zvycajne lutealnu fazu?

sunny_g
autor
•
12. máj 2023

@magic08 skúsim teda o pár dní opäť.

@zuzanaete mávam 14 dní, pekne presne.

zuzanaete
•
12. máj 2023

A kedy ti zvykne klesnut BT? Den pred ms alebo v den ms?

sunny_g
autor
•
12. máj 2023

@zuzanaete deň dva pred, ale bolo v 1DC, rôzne. Ale takto vysoko sa nezvykla držať. Bežne max 37, teraz bolo aj 37,2 pár dní dozadu a zase 37,12 dnes ráno. V prvý deň MS mávam okolo 36,75

zuzanockamt
•
12. máj 2023

@sunny_g A mala si aj implantačný pokles?

lalilla
•
12. máj 2023

Mne sa raz drzala hore 17 dni bola som si ista ze som tehu, ale potom ms prisla. Mize to byt aj cysta alebo daky jednorazovy hormonalny vykyv. A mozno aj to tehu ze ti pomalsie rastie hcg

sunny_g
autor
•
12. máj 2023

@zuzanockamt 21DC bol mierny pokles na 36.85 a odvtedy ide len hore. Pri synoch som pokles nemala vôbec. Len rástlo a držalo sa cca 37,05 - 37.10

zuzanockamt
•
12. máj 2023

@sunny_g Každý to má asi inak, ja som mala výrazný pokles v oboch tehotenstvách a hneď na druhý deň boli testy pozitívne, v deň poklesu ešte negatívne.
Asi len počkať a robiť tehotenské testy každé dva dni. Ak ani o týždeň MS nepríde a testy budú negatívne, tak Dr.

zuzanaete
•
12. máj 2023

@sunny_g Treba uz len pockat, ci sa teplota bude dalej drzat vysoko.

sunny_g
autor
•
12. máj 2023

@zuzanaete asi tak 🙂