Menštruácia neprišla a test je negatívny
Ahojte žienky.
Pokúšame sa s manželom o bábätko od mája tohto roka. Nedarí sa nám, menštruácie prichádzali pravidelne, tak som navštívila gynekológa. Tam som zistila že u mňa nedochádza k ovulacii, moje vajíčko nebolo dozreté aj keď v Tom termíne už malo byť prasknuté ... Takže mi môj lekár nasadil kyselinu listovú vo viacerých formách. Mám tabletky na predpis, mám doplnok výživový ( prasok) a mám vitamíny od calivita- new life. Toto mám brať a že po troch mesiacoch nastane zmena 🙂 tak som dostala týmito slovami novú energiu. Beriem pravidelne tieto veci už tretí týždeň... Menštruáciu som mala dostať pred 7 dňami a nedostala ! Mám bolestivé prsníky aj bolesti v podbrušku ako pri menštruácii ale keď som si urobila test rapuclear tak vyšiel negatívny. Takéto meškanie menštruácie som ešte nikdy nemala. Môže byť že test mi ešte nevie zobraziť prípadne tehotenstvo ? Lebo ja si to neviem vysvetliť prečo ešte nemám menštruáciu...ďakujem za odpovede 🙂 máte skúsenosti s týmto typom testu?
@radostka urcite dam vediet, sama som velmi zvedava co sa deje, neviem ci by som vydrzala dva tyzdne cakat ako ty, mne vadilo ze ma neobjednala hned na druhy den ako som tam volala ale az za tri dni, ale vidim ze to je este dobre.
Tak bola som dnes u dr, vraj mam nizku sliznicu cize tehu nie som, pre istotu mi zobrala krv a v pondelok budu vysledky z krvi na hcg a v stredu vysledky hormonalneho profilu, ci mam vsetko ok, tak zase musim cakat.
@kvetinka29 pravdepodobne anovulačný cyklus ☹ ale aj to sa stáva
@romea asi ano, povedala ze ovulacia neprebehla, ked budu tie vysledky asi mi potom pichne vyvolavacku.
@kvetinka29 dik za info, super ze to mas tak rychlo. ja si este pockam 😒
@kvetinka29 ahojky čítala som si tvoj príspevok o anovulacnom cykle.. dali ti potom na gynekológiu vyvolavacku? Pomohlo? Mám podobný problém tak si idem po radu
@mata.g ahoj, ano dala mi vyvolavacku a az na cca 12. den som dostala ms. Potom mi dala lieky na podporu ovulacie a hned na prvy cyklus som ostala tehu a teraz mam 7 mesacnu princeznu. Drzim moc palce
@kvetinka29 ahoj u nás už dvaja chalani stačia tak zatiaľ je to 50/50 čo z toho nakoniec bude.. testy doteraz negatívne hoci o tom či sú aj úplne spoľahlivé začínam pochybovať .. nespomínas si keď ti nechodil menzes či si mala také naliate brucho akoby už mal dojsť?
@mata.g to si uz nepamätam

@juliet86 zle sme sa asi pochopili🙂 nepomáha to že ovulácia je posunutá..ale umna k ovulacii nedochádzalo a preto ani k oplodnenia nedochádzalo. Tým že som brala vitaninky inofolic, new life a pod tak aj umna už konečne došlo k ovulacii ale už k posunutej.
A preto sa nám podarilo byť tehu 🙂) aspoň umna bol problém že som nemala ovulaciu.