icon

Meškajúca MS a negatívne testy.

teuflerin
9. okt 2019

Ahojte,
s manzelom sa snazime o druhe dieta....uz par mesiacov.....v pondelok som mala dostat menzes....iba jemne spinim a sem tam ma zaboli podbrusko..pondelkovy aj dnesny test negativny.....myslitze ze este by osm mohla byt tehotna? ja uz neverim.....ale nechapem...ze by pracovala psychika?

vinejka6
•
9. okt 2019

Podľa mňa ešte nič nie je stratené. Mne tiež MS meškala, potom som dva dni jemne špinila, tak zase nič a po pár dňoch sa opäť objavilo špinenie, alebo skôr čerstvá krv, ale cítila som sa zvláštne, nedalo mi to, urobila som si test a už tam boli pekne viditeľne //. Ešte kľudne môžeš byť. Aké testy si skúšala? Robila si ich ráno?

teuflerin
autor
•
9. okt 2019

@vinejka6 v pondelok som test robila oodvecer okolo 17tej....a clearblue...dnes som robila test okolo 9:30 a DMkovy......ten pepino ci co to bolo....

vinejka6
•
9. okt 2019

@teuflerin mne práve ten dmkovy pepino ukázal a robila som si tiež dvakrát. Ja by som ešte skúsila v piatok testnut. Snáď sa to špinenie nerozbehne na MS

teuflerin
autor
•
9. okt 2019

@vinejka6 uvidime ale som uz na prasky z toho...na jednje strane nechcem menzes dostat...na druhej strane ked su testy negativne tak nech uz pride...pretoze teraz bude totalne rozhadzany cyklus bohvie kedy bude ovulacia :-O uz som z toho an nervy.....

vinejka6
•
9. okt 2019

@teuflerin to chápem a verím, že si na nervy z toho😥 aj ja som si myslela, že nič z toho, keď som začala špiniť a potom aj tá čerstvá krv, no nakoniec to bolo tehotenstvo, ešte nič nie je stratené. Dúfam, že MS nedorazí a že test ti ukáže //

teuflerin
autor
•
9. okt 2019

@vinejka6 dostala som to :(

vinejka6
•
9. okt 2019

@teuflerin 😥 tak to ma mrzí. Podarí sa budúci mesiac😉 Veľmi ti držím palce.

teuflerin
autor
•
9. okt 2019

@vinejka6 dakujem