icon

Mojžíšovej metóda v Bratislave.Neviete o dákom centre?

pahu
17. jan 2008

Ahojte snažilky 😉
Nakoľko som nenašla na slovenskom internete skoro žiadny odkaz na túto tému a veľmi by som chcela začať cvičiť podľa paní Mojžišovej, aj touto cestou by som Vás chcela poprosiť o pomoc... Neviete náhodou o nejakom centre alebo konkrétnom človeku, ktorý sa týtmo zaoberá v Bratislave alebo v jej okolí? Vlastne kdekoľvek, možno sa sem dostane aj niekto, kto to zháňa práve v meste odkiaľ ste vy 😵

Ďakujem 🙂

Strana
z6
silvuska47
14. feb 2012

@barbora21 no to nemám až tak daleko do BA a vieš presne že kde ??vdaka

barbora21
14. feb 2012

@silvuska47 poslem ti to do spravy 🙂

miskahryzka2210
17. aug 2012

Ahojte, som fyzioterapeutka z okresu Prievidza, ak by ste potrebovali poradit, popripade mali zaujem sa terapie podla pani Ludmily Mojzisovej zucastnit, kludne sa mi ozvite, rada Vam pomozem.
mmichalovicova@hotmail.com

siska3
27. jún 2015

Ahojte predam DVD cvicenie podla L. Mojzisovej su tam cviky aj pre muzov pre zlepsenie spermiogramu

janetkamarekova
10. nov 2015

@siska3
ahoj🙂 mám záujem o DVD pani Mojžišovej, ešte ho predávaš? aká je cena?
dakujem, janetka.

lesna_vila
1. dec 2015

viete o nejakom aktuálnom kurze v Bratislave?

vanda83
16. jan 2016

Ahojte, viete prosim odporucit fyziotetapeutku v Ba? Dakujem

sandria33
8. feb 2016

Ahojte, neviete nahodou o nejakom cviceni podla Mojzisovej v okoli Cadce alebo Ziliny?

leelloo
24. feb 2016

@sandria33 v Ziline je fyzioterapeutka, velmi mila, ja som u nej bola zatial raz, v piatok idem znova, moja svagrina mi ju odporucila, po mesiaci a pol cvicenia otehotnela 🙂

sandria33
24. feb 2016

@leelloo a bola by si taka laskava a napisalaby si mi do IP jej cislo?

nikolinocka
29. feb 2016

Ahojte, neviete odporučiť nejakú fyzioterapeutku z oblasti Oravy a okolia?

leelloo
12. máj 2016

ak by mal niekto zaujem, tak tu robia mojzisovu, osobne som tam nebola, ale odporucila mi to moja fyzio zo Ziliny, ak by som chcela chodit v BA http://www.fyzio.sk/metodika-ludmily-mojzisovej/

barbishkamiracle
8. aug 2016

Som fyzioterapeutka a zenam s funkcnou sterilitou sa venujem viac ako 11rokov.Cvicime mojzisku, endokrin jogu,venujeme sa aromaterapii.Pomohla som viac ako 200parom.
V septembri otvaram niekolko nivych kurzov.Male skupinky max.3 zeny a vacsie skupinky 4-8zien.Je mozne cvicit aj individualne.
Keby ste mali nejake otazky,sem s nimi.Rada zodpoviem 😉

Strana
z6