Môže brániť vysoká sedimentácia otehotneniu?
Ahojte, chcem sa spytat, ci moze vysoka sedimentacia branit otehotneniu. Dakujem za kazdu odpoved.
ahoj, moja segra má nenormálne vysokú sedimentáci a vysoký počet leukocytov, čo jednoznačne znamená silný zápal v tele, ale už 3 roky ju sledujú na hematologii a zapal ešte nenašli, a počas tých 3 rokov, čo mala aj stale ma problemy s krvou otehotnela na prvý pokus 🙂 takže myslím, že nie, pokial teda tá sedimentácia nie je vysoká zo zápalu konkrétnch orgánov ako napr. vaječníkov.
ahojte, ja mám už rok zvýšenú sedimentáciu 35/75, a bola som na vyšetreniach...ORL, stomatol. gynekol. a všetko ok., nevedia z čoho to mám..., pred tromi rokmi mi kvôli častým angínam vybrali mandle a potom som nachytala rôzne virozi, tak neviem ci to môze byt z toho...nevie mi niekto poradiť???

vysoka sedimentacia ze najcastejsie znamenim prebiehajuceho zapalu v tele, takze ano, moze to byt jedna z pricin, dolezite je stanovit z coho je zvysena a adekvatne to preliecit. samozrejme zalezi od toho ako vysoka je a ci su aj nejake ine priznaky.....mierne zvysena moze byt aj bez choroby