icon

Môže byť zvýšená bazálna teplota pred menštruáciou?

michaelagburova
27. jan 2023

Ahojte môže byť zvýšená bazalna teplota pred menštruáciou ?

Strana
z2
bessdonna
19. jún 2024

@sono2 presne na 10dpo pokles ako si hovorila.ocakavam teda menzes a novu sancu.

sono2
19. jún 2024

@bessdonna určite sa nabudúce podarí...

ke_monika
23. júl 2024

@sono2 vedeli by ste pozriet moju tabulku? Som v tom nova, zacala som si zaznamenavat prvy mesiac aby som orientacne vedela ako mi prebieha cyklus, vopred dakujem 🥹

sono2
25. júl 2024

@ke_monika jasne

bessdonna
30. júl 2024

@sono2 ahoj.co si myslis o tomto grafe?ovu som ocakavala na 10-11dc ale utrpela som sok na dovolenke(ostali sme vysiet vo vytahu,kde bolo malo kyslika), tak na 13 dc som az znovu zaznamenala hlien a na 14.dc bolesti.ale podla grafu nevyzera,ze by ovu bola,vsak?moje teploty po ovu zvyknu byt 37-37,2,urcite nie pod 37.avsak aj predovulacne zvyknu byt vyssie.merania su z dovolenky,tak mozno je to cele nerelevantne

lucia147852
30. júl 2024

Od ovulácie do ms je zvýšená, tesne pred nástupom ms prudko klesne. Zvýšená ostáva pri teho

sono2
30. júl 2024

@bessdonna no podľa grafu určite 13 deň aj hlien by mal byť vtedy vodovy a hneď ďalší deň zmizne. Čiže začína bielko atď. Ovulácia sa ale vyhodnocuje 5 dní po sebe zvýšenej teploty. Ale vyzerá to na 13 deň.
Veď to máš ideálne

sono2
30. júl 2024

@lucia147852 nemusí sa vôbec prudko klesnúť mne začínala klesať 5 dní pred ms. Šlo to všetko postupne

sono2
30. júl 2024

@bessdonna to je to ze sú baby co im skáču grafy a nakoniec ani ovu nemusí prebehnúť. Ani hlien neni úplná garancia. Graf sa vyhodnocuje na konci.
Potom, keď to ide mesiac, čo mesiac rovnako a neskače graf, vieš z jedného poklesu a hlienu vedieť že áno dnes je ovu. Ďalší deň je po. Je koniec. Snažiť sa treba vždy pred. Ja mam prvú z ivf a bola som veľakrát na native no veľa asi 5 krát
A z toho 3 krát som vedela že idem neskoro na odber podľa teploty. Doktor to vždy potvrdil. Tam hra proste ten deň rolu.

bessdonna
31. júl 2024

@sono2 akurat dnes mi to uz vyhodnotilo na 13.dc.takze 14.rano uz bolo neskoro po naraste teploty?akurat 12-13 sme nemali nic 😪 som si robila nadeje,lebo som citala,ze ovu je den po najplodnejsom poslednom hliene.bolesti som mala ale na 14dc

sono2
31. júl 2024

@bessdonna tak čosi áno ale aj spermie potrebujú kým prídu k vajíčku nejakú dobu čiže po ovulácii je už šanca menšia.

sono2
31. júl 2024

Bolesti sú z prasknutej tekutiny. Ved uvidíš.
Je lepšie keď spermie čakajú na vajíčko nie opačne. Ale tak šanca stále je.

bessdonna
31. júl 2024

@sono2 a tie bolesti sa objavili az po tom styku.ved ano uvidime,nic ine zase neostava ako cakat.a ďakujem

bessdonna
3. aug 2024

caute baby.ovu podla tohto je urcite uz na ten 13.dc,vsak?

okm221
16. okt 2024

@sono2 ahoj prosím ta názor, ovu mam potvrdenú folikulometriou, na 5dc som mala slabé menštruačné bolesti a 6 deň hnedý výtok, ďalšie dni už Klasicky Kremovy výtok, chcem otehotnieť, čo myslíš.. Lut fázu mam 10-13dni

sono2
16. okt 2024

@okm221 ahoj
Nechápem. Myslíš na 5 dpo, či ktorý den bola ovu?
Z grafu mi to vychádza na 10 deň a potom o 13 dní dostávaš ms. Krémovy vytok značí začiatok ms ten by nemal byt až pred ms ktorý deň cyklu si!

okm221
16. okt 2024

@sono2 ovu sedí podľa grafu, na 16dc mi začali bolesti a skončili 17dc, to bola ovulácia... Na 23dc bolo špinenie ako uhniezdenie .. Sledujem si aj hlien, mala som ukážkový ovulacny ako bielok priesvitný ten 16 a 17.. (14dc som bola na folikulometrii) ... Na 17den večer už bol lepkavy a jemne zakaleny a odvtedy mám každý deň krémový výtok - taky som mala v každom tehu, mam za sebou 3 tehotenstva..

sono2
16. okt 2024

@okm221 jaj. No tak to neviem poradiť. Ja som práve kremovy pri tehu nemala nikdy ale vodový. Z grafu jasné tehotenstvo ešte nevidno, na 17 dc ovu je neskoro, ale tak, už si bola tehotná, tak to asi problém nebude. Proste čakať a urobiť test

gabrielamodrykonik
14. dec 2024

@sono2 a takto ako si to popisala s tymi tvojimi teplotami to si bola tehotna, ked to opat pomaly klesalo, alebo si nebola tehotna a dostala si ms?

sono2
15. dec 2024

@gabrielamodrykonik keď som bola tehotná tak teplota sa striedala 37,1 a 37,2 od uhniezdenia. Keď som nebola tak takých 5, 6 dní pred ms začalo pomaly klesať že desatina druhý deň ďalšia potom ďalšia až to padlo na 36,6 a prišla ďalši den ms. Ja som to mala podľa kalendára 28 deň to si mohla nastaviť poste na deň presne.

gabrielamodrykonik
15. dec 2024

@sono2 dakujem za odpoved, vidim, ze ty tomu ozaj rozumies a mas to uz odsledovane 🙂

Strana
z2