Môže byť zvýšená bazálna teplota pred menštruáciou?
Ahojte môže byť zvýšená bazalna teplota pred menštruáciou ?
@sono2 ahoj.co si myslis o tomto grafe?ovu som ocakavala na 10-11dc ale utrpela som sok na dovolenke(ostali sme vysiet vo vytahu,kde bolo malo kyslika), tak na 13 dc som az znovu zaznamenala hlien a na 14.dc bolesti.ale podla grafu nevyzera,ze by ovu bola,vsak?moje teploty po ovu zvyknu byt 37-37,2,urcite nie pod 37.avsak aj predovulacne zvyknu byt vyssie.merania su z dovolenky,tak mozno je to cele nerelevantne
Od ovulácie do ms je zvýšená, tesne pred nástupom ms prudko klesne. Zvýšená ostáva pri teho
@lucia147852 nemusí sa vôbec prudko klesnúť mne začínala klesať 5 dní pred ms. Šlo to všetko postupne
@bessdonna to je to ze sú baby co im skáču grafy a nakoniec ani ovu nemusí prebehnúť. Ani hlien neni úplná garancia. Graf sa vyhodnocuje na konci.
Potom, keď to ide mesiac, čo mesiac rovnako a neskače graf, vieš z jedného poklesu a hlienu vedieť že áno dnes je ovu. Ďalší deň je po. Je koniec. Snažiť sa treba vždy pred. Ja mam prvú z ivf a bola som veľakrát na native no veľa asi 5 krát
A z toho 3 krát som vedela že idem neskoro na odber podľa teploty. Doktor to vždy potvrdil. Tam hra proste ten deň rolu.
Bolesti sú z prasknutej tekutiny. Ved uvidíš.
Je lepšie keď spermie čakajú na vajíčko nie opačne. Ale tak šanca stále je.
@sono2 ovu sedí podľa grafu, na 16dc mi začali bolesti a skončili 17dc, to bola ovulácia... Na 23dc bolo špinenie ako uhniezdenie .. Sledujem si aj hlien, mala som ukážkový ovulacny ako bielok priesvitný ten 16 a 17.. (14dc som bola na folikulometrii) ... Na 17den večer už bol lepkavy a jemne zakaleny a odvtedy mám každý deň krémový výtok - taky som mala v každom tehu, mam za sebou 3 tehotenstva..
@sono2 a takto ako si to popisala s tymi tvojimi teplotami to si bola tehotna, ked to opat pomaly klesalo, alebo si nebola tehotna a dostala si ms?
@gabrielamodrykonik keď som bola tehotná tak teplota sa striedala 37,1 a 37,2 od uhniezdenia. Keď som nebola tak takých 5, 6 dní pred ms začalo pomaly klesať že desatina druhý deň ďalšia potom ďalšia až to padlo na 36,6 a prišla ďalši den ms. Ja som to mala podľa kalendára 28 deň to si mohla nastaviť poste na deň presne.
@sono2 dakujem za odpoved, vidim, ze ty tomu ozaj rozumies a mas to uz odsledovane 🙂

@sono2 presne na 10dpo pokles ako si hovorila.ocakavam teda menzes a novu sancu.