Môže mať žena dieťa po viacerých interrupciách?
Baby poznáte prípady keď žena bola viackrát na upt a potom mala v pohode dieťa? mám známu ktorá bola tri krát v mladosti a minule sme sa bavili tak sa mi zdôverila že raz by chcela byť mamou...
Áno. Napríek fajčeniu, alkoholu, fetovaniu a prostitúcii v minulosti ma dnes 3 krásne zdravé deti a svedomito sa o ne stará
@anonym_autor samozrejme že môže.
Ano jasne, 4-5x a v pohode uplne..svet je nespravodlivy zial..
Bohužiaľ, môže
ano moze, poznala som jednu pani, co po troch detoch bola tri x na potrate, a potom mala este stvrte, ale to uz si myslela ze je v prechode a preto nema menzes. inak by aj s tym isla na potrat.
Mala som kolegyňu, ktorá veľmi hrdo tvrdila, že bola viac než desatkrat na potrate. Pomedzi to mala jedného syna, lebo "nestihla" (interrupcia sa smela vykonávať maximálne raz za šesť mesiacov.) Evidentne to na jej plodnosť nemalo vplyv.
Mala som kolegyňu, ktorá veľmi hrdo tvrdila, že bola viac než desatkrat na potrate. Pomedzi to mala jedného syna, lebo "nestihla" (interrupcia sa smela vykonávať maximálne raz za šesť mesiacov.) Evidentne to na jej plodnosť nemalo vplyv.
@vroni 10x !!! preboha, to mala miesto antikoncepcie?
@vroni och je.
@negymama, ono to bola inak vysokopricetna pani s dvoma vysokými školami, žiadna tupka kdesi z konca sveta. Ale týmto má vždy nanovo dokázala vydesiť na smrť. Aj svojho syna. Bol o niečo mladší do mňa a vždy mu sľubovala, že nech sa nebojí o priateľku, ona jej interrupciu vybaví (nechcela som vedieť podrobnosti, len raz mi to povedal on)
@negymama, ono to bola inak vysokopricetna pani s dvoma vysokými školami, žiadna tupka kdesi z konca sveta. Ale týmto má vždy nanovo dokázala vydesiť na smrť. Aj svojho syna. Bol o niečo mladší do mňa a vždy mu sľubovala, že nech sa nebojí o priateľku, ona jej interrupciu vybaví (nechcela som vedieť podrobnosti, len raz mi to povedal on)
@vroni je to hrozne mat takyto postoj a otrlost.
mna desila aj ta pani, co mala "len" tri interupcie, a to nie som nejaky prolife fanatik ci co.
ale brat to akokeby clovek vyhodil plesnivy chleba do kosa, je des.
@vroni a mat taku matku...asi bysom k nej mala prinajmensom zmiesane pocity.
Mne to tiež pripadalo choré, ale jej som v tomto asi pripadala ako sibnuty fanatik ja. A to som naozaj z pro choice brehu, ale na toto som nemala slov. Ale veľmi podobný názor mal aj jeden (neskôr) známy gynekolog-porodnik, ktorý mojej najstaršej sestre radil radšej každých 6 mesiacov interrupciu ako každý deň tabletky (to bol pre segru dôvod zmeniť gynekológa, ja len, že ľudia sú fakt rôzni a ich moralne hodnoty niekedy nepochopiteľné)
Mne to tiež pripadalo choré, ale jej som v tomto asi pripadala ako sibnuty fanatik ja. A to som naozaj z pro choice brehu, ale na toto som nemala slov. Ale veľmi podobný názor mal aj jeden (neskôr) známy gynekolog-porodnik, ktorý mojej najstaršej sestre radil radšej každých 6 mesiacov interrupciu ako každý deň tabletky (to bol pre segru dôvod zmeniť gynekológa, ja len, že ľudia sú fakt rôzni a ich moralne hodnoty niekedy nepochopiteľné)
@vroni strašné, ja som mala susedu, ktorá bola na interupcii 7krat, no ona mala aj divného priateľa a nakoniec spáchala samovraždu
Zalezi na tele tej zeny a tiez na lekaroch, nakolko sa vzdy moze stat, ze nieco poskodia a dieta potom uz nebude realne. Hlavne kto stale dokola 10x plati okolo 400 eur, ved to sterilka vyjde zlomok nakladov. Problem jed ze tam sa vzdy otvara krcok, cize da zena moze otehotniet, ale ci prejde 25tt je otazka, ked dieta zacne mat vahu a ci to ten krcok vobec vydrzi. Ale urcite je kopec zien, co maju deti, v principe je to ako kyretaz
@anonym_autor jasne ze môže mať. Našťastie.
Neries ju, 3* tu sancu premrhala... Ano je to mozne. Poznam tetku a neter, jedna podstupila v 80.rokoch,lebo zenaty chlap a blablabla ludia, jej neter upt v 2000, lebo frajer sa este necitil na zenbu a ta ma s cudzincom 3...tak neviem, ci to tej tetke slravili nejak nesetrne, alebo mala mlada len stastie... Ked bola starsia mladsej na krstinach, uplne sa tam opusta a cele to prerevala💦... Ani po 60.sa nezmierila...
@vroni strašné, ja som mala susedu, ktorá bola na interupcii 7krat, no ona mala aj divného priateľa a nakoniec spáchala samovraždu
@vroni takyto pristup 😳😲🫣🤢🤮
@janickacrazy nestastny zivot 😢😭
Nikoho netreba súdiť koľkokrát a či vôbec bol na interupcii lebo nikdy nevieme čo daná žena zažívala. Čítala som si o tom rôzne veci. Niektoré sa zrútia, niektoré svoj žiaľ zakryjú a tvária sa nad vecou že sú s tým v pohode ale vnútri byť nemusia. Bohužiaľ žiadna ochrana nie je 100percentna.
Niekdy to bolo iné, aj moja mama bola viackrát. Tabletky boli ešte na začiatku a Dana nefungovala spoľahlivo, moja teta ma s nou 2 synov. Tiež by som to dnes takto určite neriešila,.ale vtedy zjavne veľa na výber nemali.
@vroni tak ale za komancov sa interupcia nepovazovalo za nieco strasne. Proste zbavis sa hluku buniek, ktore nie su schopne prezit mimo tela - proste embrion sa nebral ako nieco zive - bola to option
Ano, poznam osobne 3 take zeny co boli na potrate a neskor mali 2 a 3 deti. V danom momente im dieta "nevyhovovalo" alebo bolo z nevery
@vroni tak ale za komancov sa interupcia nepovazovalo za nieco strasne. Proste zbavis sa hluku buniek, ktore nie su schopne prezit mimo tela - proste embrion sa nebral ako nieco zive - bola to option
@prasiatko30 , o tom si dovolim zapochybovat. Jednak moralku "nevynasla" až generácia po a jednak sa za komancov chodilo pred komisie, kde si sa musela spovedať, prečo a ako a oni ti tu interrupciu dovolili alebo tiež nie. Rozdiel bol len v tom, že ženy, ktoré embryo za zhluk buniek povazovali, sa svojim názorom vystatovali. Dnes po nich nie je spoločenská objednávka, tak mlčia.

Poznam