Môže ovulácia neprebehnúť?
Caute,
Moze sa stat aj pri takomto ovulacnom teste ovulacia nakoniec neprebehne?
Mozme mat styk aj viac x do dna? 🙈

Ja som mala taky a aj tak cysta, ale ja ju mavam 1-2x do roka, vysoky prolaktin... ale to je zriedkave, sexu majte kolko chcete a vas bavi..
@anonym_autor ahoj, u mna v kazdom cykle cysta, takze nemusi prebehbut, ale ak si zdrava a mavas bezne ovu,cykly pravidelne, netreba si robit obavy
@anonym_autor ahoj, u mna v kazdom cykle cysta, takze nemusi prebehbut, ale ak si zdrava a mavas bezne ovu,cykly pravidelne, netreba si robit obavy
@janetinka27 posledne cykly mam nepravidelne po vysadeni hak
@janetinka27 dnes som bola u gyn a hovoril ze folikul cca 18mm tak neviem ci to moze byt stale aj cysta
@janetinka27 dnes som bola u gyn a hovoril ze folikul cca 18mm tak neviem ci to moze byt stale aj cysta
@anonym_autor ahoj, cysta to nie je, ale ked nepraskne, stane sa cystou a bude rast dalej.ja som mavala najcastejsie okolo 4cm velku, ale s prichodom krvacania praskla
Ty mas 18 mm, netreba sa dopredu bat
@anonym_autor ano, moze byt cyklus aj bezovulacny...anovulacny....po porodoch a nastupeni cyklu je to bezne.
Co sa tyka sexu...ak planujete babo, tak aj spermie potrebuju cas na dozretie, ideal je kazdy druhy den. X-krat za den je kontraproduktivne. Spermie preziju kludne aj 5-7dni.
@anonym_autor ovulacny test len ukazuje, že telo sa pripravuje na ovuláciu. Čiže áno, aj po pozitívnom tešte sa môže ešte proces zastaviť.
@anonym_autor nie

@anonym_autor je to super pozitivne. Ze by ovulácia neprebehla je málo pravdepodobné, ale stat sa to môže.
K Druhej otázke...nikto vám nezakazuje 😂