Môže polyp brániť v otehotnení?
Ahojte baby 🙂 s mužom sme sa snažili asi 3 mesiace o bábo a nič.. len mi do toho prišla hysteroskopia a mala som polyp v dutine maternice.. a vysokú sliznicu.. lekár mi odstránil polyp a povedal že keď prejde druhá menštruácia od zákroku môžme pokračovať. Myslíte že môže polyp spôsobovať že sa nedarí otehotnieť? Alebo mi z toho skôe šibe :D lebo všetci okolo mňa otehotnejú hneď a ja stále nič :D
Ja poznam asi len jeden pripad kedy planovane otehotneli hned. Tri mesiace je malo. A ano mohlo to byt polypom. Uvidite po druhej menstruacii ci to pojde.
@anonym_ae8664 ja som 2x planovane do 3 mes ( prvy raz na prvy pokus) a to uz v 34 a vyssie. Ale nie je kazdy ako kralik v tomto smere. Cize 3-6 mes je normal a sedy priemer. Ale je fakt, ze polyp mohol branit v uspesnom tehu. Cize dobre, ze to vyriesili vcas
@anonym_ae8664 ja som 2x planovane do 3 mes ( prvy raz na prvy pokus) a to uz v 34 a vyssie. Ale nie je kazdy ako kralik v tomto smere. Cize 3-6 mes je normal a sedy priemer. Ale je fakt, ze polyp mohol branit v uspesnom tehu. Cize dobre, ze to vyriesili vcas
@kiki68 ďakujem ;) vidíte u každého je to asi inak nebudem stresovať snáď sa nám.podarí 🙂
Ja poznam asi len jeden pripad kedy planovane otehotneli hned. Tri mesiace je malo. A ano mohlo to byt polypom. Uvidite po druhej menstruacii ci to pojde.
@anonym_ae8664 moja sestra na prvý :D suseda na prvý.. to je asi aj o šťastí :D preto som sa bála ale akp čítam tak len netreba stresovať 🙂 a vsetko bude ako má byť 🙂
@anonym_ae8664 tak som pokojnejšia ďakujem 🙂 snáď sa zadarí 🙂
U mna branil. Cca rok bez uspechu, potom kontrola, polyp na endometriu,... myslim ze v maji bol zakrok a v oktobri som uz bola tehotna.
U mna branil. Cca rok bez uspechu, potom kontrola, polyp na endometriu,... myslim ze v maji bol zakrok a v oktobri som uz bola tehotna.
@colsami tak chvalabohu ze ste nato prišla a že sa vám podarilo 🙂 ďakujem ste ma upokojila 🙂
@miriamka1995 Ja som bola takto na odstraneni polypu a mala som potom pocit, ze mam aj lepsi cyklus, slabsie krvacanie, celkovo som sa tak nejako lepsie citila. A hned ako sa dalo, tak sme zacali skusat a aj som na prvy sup otehotnela. V tehotenstve sa mi ale potom vytvoril hned na zaciatku novy polyp, vraj sa to stava.
@miriamka1995 3 mesiace sú krátka doba.. ale držím palce
@miriamka1995 3 mesiace sú krátka doba.. ale držím palce
@michicka vďaka ;)
Áno, môže, mne dokonca spôsobil potraty
Áno, môže, mne dokonca spôsobil potraty
@anonym_f15017 tak to by som nepovedala.. to ma mrzí a už máte vsetko v poriadku?
@miriamka1995 Ja som bola takto na odstraneni polypu a mala som potom pocit, ze mam aj lepsi cyklus, slabsie krvacanie, celkovo som sa tak nejako lepsie citila. A hned ako sa dalo, tak sme zacali skusat a aj som na prvy sup otehotnela. V tehotenstve sa mi ale potom vytvoril hned na zaciatku novy polyp, vraj sa to stava.
@marianarem viete čo ako ja som mavala extremne silny menzes ... 5 dní brutál potom to trocha ustálo..ale trpela som ako pes teraz mám tiež silnejšie ale už to nieje až také 2 dni krvácam silno potom to je oveľa lepšie no .. teraz sme začali skúšať uvidíme čo bude dúfam že sa podarí no je to možné že sa to nejak obnoví..alebo čo ...
@miriamka1995 áno. U mňa to tak bolo.
@miriamka1995 áno. U mňa to tak bolo.
@hopsas a keď vám odstránili otehotnela ste? Normálne?