Môže žena otehotnieť 1 deň po skončení šestonedelia?
😉
@taniat87 clovek nemusi byt neviem aky mudry , staci prirodzena inteligencia a schopnost porozumiet pisanemu textu...inak pises o roznych nazoroch mamiciek ale kazda jedna ti napisala ze ano mozes otehotniet...nepotrebujes dostat menzes, staci ti ovulacia a ak ostanes tehu tak uz mrska nepride...m ozes aj sto krat polozit tu istu otazku, ale odpoved sa nezmeni...prajem ti pekny den
ako to robite s ochranou po porode, ked plne dojcite? lebo ja uz som odrodila ale nechcem brat tabletky do konca zivota
@rachel36a Dakujem, vidis, ze sa to da napisat aj inym typom ako si pisala pred tym. Nevedela som,ze ked zena este nema menstruaciu,tak aj napriek tomu moze otehotniet,to su veci,kt.som zial nemala nacitane ani som sa o to nejako viac neinformovala,ale teraz uz viem,ze je vsetko mozne.
@taniat87 " Zeny, preboha ide len o to, ze nemam menstuaciu a ci mozem aj bez nej otehotniet,ja neviem ci vy necitate poriadne alebo len medzi riadkami. Som prvorodicka, neviem vsetko ako vy MAMICKY"
Na prírodovede, alebo biológii sa už na ZŠ učí, že ovulácia je pred menštruáciou. Takže sa tu mnohým odpovediam nečuduj. A čo s tým má spoločné koľko máme ktorá detí? Toto som vedela už dááááááávno pred otehotnením. Aj to, že kojenie síce nie je antikoncepcia, ale šanca na otehotnenie je vtedy menšia / no nespoliehala by som sa na to 🙂 /
P.S. Kamoška kojila na požiadanie a ozaj často, lebo bolo leto a vysoké teploty a aj tak má 2 deti do roka! Stačí to ako vysvetlenie?
Inak tá "neplodnosť" čo je tu spomínaná je skôr spojená s tým, že matka spí s dieťatkom a je moc unavená na niečo iné ako na kojenie. A bez toho "iného" ťažko otehotnieť 😀
@taniat87 k tej neplodnosti poporode, tento tyzden mi doktorka hovorial o nutnosti ochrany. sice na sono este nemam vajecniky aktivne, no ovulacia sa moze spustit kedykolvek. dojcenie nie je vobec stopercentnaochrana ... kopa zien do roka otehotnie (apri tom stale dojci a starsiedieta odstavuju pocas tehotenstva) ... takze nazor si mozes urobit aky chces, len aby si neostala prekvapena.

@taniat87 slovicko moze, pocas dojcenia zena moze neotehotniet, nie ze 100% neotehotnie, to predsa vie kazdy...takze aj moze otehotniet.…kolko takych poznam...tak ale nech si spokojna, ty urcite neotehotnies 😁