Môžem byť tehotná?
Mozem otehotniet ak sa mi manzel urobil na brucho a ja som si ejakulat vlozila hned do vaginy?A mam zrovna ovulaciu?
@lucia851 tak nechaj muza, nech sa tak rozhodne. Ked ti to dava na brucho, tak asi dalsie nechce! A len tak mimo... precitaj si nieco o spermiach a vzduchu
Zeny to je skoda pismen.. Autorka je dospela zena, koli jej dietatu dufam vie co robi😔😔
@lucia851 ja chapem tvoju tuzbu po babatku, ale skus najprv vysadit lieky, ze ako sa budes citit. Urcite nechces babatku v tvojom brusku ublizit (psychika je tiez velmi dolezita). Viem, ze si myslis, ze ked otehotnies, tak svet bude hned krajsi a depresia zmizne, ale to by akurat tak zmizla uzkost. Depresia je vazne ochorenie a cloveka vie zlomit aj v stastnom obdobi zivota. Je to chemicka nerovnovaha v mozgu.
Baby, nema cenu jej nieco pisat. Ona radu necaka... asi cakal, ze jej tu budeme vsetky ako ovce pritakavat, ze robi dobre, ked chudaka chlapa takto hnusne o*ebava.
Este je taka moznost, ze otehotnies, vysadis lieky, vratia, sa silne depresie, nezvladnes to, chlap od teba odide a deti pojdu do starostlivosti otca
Ahojte... chcem sa spýtať či môžem otehotnieť keď sme mali s priateľom večer prerušovaný styk (nespravil sa do mňa) a v ten deň som bola u doktorky na preventivku a povedala mi že mám ovuláciu a dnes alebo zajtra môžem otehotnieť keby som chcela... ďakujem za odpovede 🙂

@lucia851 https://www.modrykonik.sk/blog/mickazebra/article/co-ak-mi-prepne-pribeh-jednej-z-nas-a56vaw/