Môžem byť tehotná?
Mozem otehotniet ak sa mi manzel urobil na brucho a ja som si ejakulat vlozila hned do vaginy?A mam zrovna ovulaciu?
Je to moja vec,myslim ze manzel bude rad ak by sme mali druhe dieta
@lucia851 tak nechaj muza, nech sa tak rozhodne. Ked ti to dava na brucho, tak asi dalsie nechce! A len tak mimo... precitaj si nieco o spermiach a vzduchu
@beky1813 toto nebudu prazdniny 🙂 ale aj tak psychp
@veronikaszabova to prežijú to určite nieje problém ......
Ty uz mas Dieta.. No este lepsie jezis maria🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ano mam 9 rocneho syna.Spermie nieco vydrzia na vzduchu
Zeny to je skoda pismen.. Autorka je dospela zena, koli jej dietatu dufam vie co robi😔😔
Ak sa to podari potom budete prekvapene
@lucia851 sak nam je to jedno 🤦♀️
Tak teda
@lucia851 ja chapem tvoju tuzbu po babatku, ale skus najprv vysadit lieky, ze ako sa budes citit. Urcite nechces babatku v tvojom brusku ublizit (psychika je tiez velmi dolezita). Viem, ze si myslis, ze ked otehotnies, tak svet bude hned krajsi a depresia zmizne, ale to by akurat tak zmizla uzkost. Depresia je vazne ochorenie a cloveka vie zlomit aj v stastnom obdobi zivota. Je to chemicka nerovnovaha v mozgu.
Keby nieco lieky sa daju brat aj v tehotenstve aj po porode
Baby, nema cenu jej nieco pisat. Ona radu necaka... asi cakal, ze jej tu budeme vsetky ako ovce pritakavat, ze robi dobre, ked chudaka chlapa takto hnusne o*ebava.
Starajte sa o seba
@lucia851 tak nedavaj otazky na forum. A hotovo
Ja som sa len pytala ci je mozne tak otehotniet
@lucia851 posli muza za 2t pre tehu test a uvidis
Neposlem kupim si ho sama potom
Este je taka moznost, ze otehotnies, vysadis lieky, vratia, sa silne depresie, nezvladnes to, chlap od teba odide a deti pojdu do starostlivosti otca
@beky1813... V lepsom pripade....
Aj dnes alebo zajtra skusim😀☺😁
Ahojte... chcem sa spýtať či môžem otehotnieť keď sme mali s priateľom večer prerušovaný styk (nespravil sa do mňa) a v ten deň som bola u doktorky na preventivku a povedala mi že mám ovuláciu a dnes alebo zajtra môžem otehotnieť keby som chcela... ďakujem za odpovede 🙂

@lucia851 https://www.modrykonik.sk/blog/mickazebra/article/co-ak-mi-prepne-pribeh-jednej-z-nas-a56vaw/