Môžem otehotnieť hneď na prvýkrát?
Ahojte 🙂 ... som tu prvy krat,nakolko by som chcela vediet vase nazory 🙂 ... s priatelom sme mali pohlavny styk ,pri ktorom sa domna 1.krat co sme spolu aj urobil... nakolko sme to chceli obaja ... 🙂 myslite,ze sa da otehotniet alebo u vacsine sa o to pokusaju ludia viackrat? ... Dakujem Vam za Vase nazory 🙂
my sme po prvom raze otehotneli ...mame dvojcata :D :D :D :D
...a mala som asi 3 dni do menzesu :D
waaaaw dievčata ... 🙂 Velmi vam dakujem za vase nazory 🙂 potesili ste ma ... 🙂 aaa samozrejme urcite vam tuto napisem ,ako som dopadla... 🙂 a prepacte,ze som nepisala skor,ale som na sluzobke ... ☹ ...pekny vecer vam prajem a budem rada,ked budeme hocikedy moct napisat si tu nejake tie pismenka ... 🙂
Tak zenicky,menstruaciu som dostala,ale my sa nevzdame 🙂 ...ak to naozaj teraz nevyjde,tak sa o to pekne pokusime na Vianoce... 🙂 skor to neni mozne... ☹ ...tak som sa vam s tym chcela zdoverit a este raz podakovat za vase nazory ... 😉 pekny dnik prajem... 🙂
presne tak u každej to je inak 🙂 my sa snažíme necele dva mesiace a nič a chytá ma panika :D :D 😢 ale pripisujem to nervom stresom a tak...ženičky ale poviem vam ide ma poraziť 😢
@dispo ahoj, viem, že moja skúsenosť nebude veľmi povzbudzujúca - lebo ja som otehotnela prvý aj druhý krát hneď na prvý šup.... ale verím, že sa vám to čo najskôr podarí 🙂 budem držať palčeky a možno budete mať pekný darček pod stromček 🙂
ja som otehotnela hned.... 🙂 🙂 🙂 s manzelom sme si povedali, ze teraz ideme na ostro a hned nam to aj vyslo, takze vzdy sa vsetko urobit na prvykrat, ale iste to bude az po case, takze netrba presta dufat 🙂 ;)
Ano aj ja som otehotnela na prvy krat 🙂
ja tiez....... 🙂 🙂
Aj nám to vyšlo na prvý šup 🙂
@dispo nam sa tiez podarilo na prvy krat...lepsie povedane , my sme sa ani nesnazili, priroda si to zariadila sama, sprvu to bol sok, lebo som si mylne myslela,ze treba sa snazit, ze to trva dlhsie.. teraz sa uz velmi tesime na nas prirastok do rodiny...🙂 vela stasticka prajem 🙂

@macamac ja som v pohode, ja len mi to tak prislo a na jej mieste by ma to mrzelo, trosku....