Môžeme začať plodiť už dnes?

@atomiclena áno teraz je 👌👌
@atomiclena podľa mna ano👍... Držím palce
@ailiba dnes už je to na 100% že? Takze sex dnes zajtra ideálne?
@atomiclena dnešný
@anjelicek26 dnešný
@chelsey987 dnešný
@marinecka95 dnešný
@atomiclena ešte môže byť pozitívnejší ale ak si pýtaš povolenie na plodenie tak môžete 😄
@atomiclena mne príde pozitívny už ten včerajší, testovacia je silnejšia ako kontrolma
Ovulačný test ukáže, že ovulácia už prebehla. čiže sa treba snažiť ideálne denne alebo aspoň každý druhý deň týždeň pred očakávanou ovuláciou. keď už ovulácia prebehla, a Ty čakáš napr do večera, kým muž príde z práce, tak už možno bude neskoro a vajíčko už nie je možné oplodniť (vajíčko je možné oplodniť 12-24h). Spermie v tele ženy prežijú (keď už sa dostanú cez kŕčok) až 72hodín, čiže je lepšie mať sex pred ovuláciou, nie keď už si mala pozitívny test. niekde sa udáva životnosť spermii 3-5 dní. ak sa nepodarí tento cyklus, skús merať bazálnu teplotu (je tu aj skupina) a snažiť sa pred očakávanou ovuláciou, nie po nej... držím palce 🙂
@vso10 pravzeze mne tu niekto písal ze ovulácia prebehne až 12 alebo 48hod po pozitívnom teste
@vso10 tak ja už fakt neviem, teraz ci sme to zmeškali alebo nie, som z toho jeleň.
@atomiclena všimla som si a podľa mňa to nie je správne. pozri video tej gynekologičky, docela pekne to vysvetľuje 🙂 vieš, treba sa snažiť keď je chuť... chlapovi sa tie spermie vyrobia niekoľko hodín po, čiže ak máte chuť denne, snažte sa denne, to je len a len na Vás, nečakaj na test.
@atomiclena áno... Je to ideálne. Ale nebuď sklamaná, keď to nevyjde. Telo nie je stroj. Držím palce... Neplodte, ale užívajte si💗
@ailiba len my sa snažíme uz rok
@atomiclena včerajší sa mi videl pozitívny, lebo testovacia čiarka sa mi vidí silnejšia ako kontrolná. Dnes je trochu slabší, ale od pozitívneho testu prebehne ovu do 12-36 hod. takže smelo do toho
@atomiclena áno 12 až 48 hod ale ak u teba prebehla do 12 hodín, tak si ovulovala včera v noci, preto je dobré snažiť sa obden. Okrem toho veľa robí psychika a ak sa snažíte rok možno by ste mali skúsiť vyšetrenia u lekára ci je všetko v poriadku
@atomiclena chápem... To už je na nervy. To už ani nie je radosť. Tak držím palce, nech už to vyjde.
@atomiclena tak sex sme mali dva dni dozadu a dnes, uvidíme 🙂
@atomiclena urobili ste maximum... Držím palce
@ailiba ďakujem, necháme to na náhodu 🙂

@atomiclena