icon

Môžete byť tehotná, aj keď test vyšiel negatívne?

bordulka
31. okt 2011

Stalo sa to už niektorej z vás? Ďakujem za všetky odpovede..

nikolet_89
31. okt 2011

ahoj jasne mozes byt tehotna, mozno si si ho urobila moc skoro po meskani menstruacie a mozno bol test chybny ak ti menstruacia meska a nestava sa ti to casto tak si kup este jeden test a urob si ho rano zajtra o dva dni...pokial menzes nedostanes tak cakaj ci nebudes mat druhu palicku aj slabulilinka je naznak mozneho tehotenstva...🙂 mne sa ukazala po 3 dnoch meskania menstruacie velmi slabunka bola...mojej znamej vysli 3 testy negativne a nakoniec jej lekar potvrdil tehotenstvo 🙂 tak ak chces babatko tak drzim palce aby si aj ty bola stastna buduca mamicka

simik22
31. okt 2011

zalezi podla toho, kedy si mala ovulaciu, a kolko ti meska menzes.ak si si robila test prilis skoro, moze byt falosne negativny. Ak myslis, ze si tehotna, menzes nechodi, par dni pockaj a opakuj test.

aurum_8
31. okt 2011

moze byt ked si si test robila priliz skoro .. 🙂

zlatusik28
1. nov 2011

môžeš, mne to meškalo týždeň a test mi aj tak neukázal, že tehotná som. Až na 10 deň, čo mi to meškalo, mi ukázalo dve čiarky a to som si robila vždy test z ranného moču .-)

monkri
1. nov 2011

ano môžeš mne test neukazoval nič skoro mesiac a pol ms som nemala a tehu som už bola ale test nič neukazoval až po mesiaci a pol tam boli dve čiarky

gabrielkaa
1. nov 2011

Ahoj, mne sa to stalo, ako pise nikolet na zaciatku - tak test mi vysiel negativne, lebo som si ho robila prislis skoro. pockala som teda par dni, aby som sa zbytocne nestresovala castym robenim testov a potom asi po tyzdni som si ho spravila a vysiel pozitivne.

madamebutterfly
1. nov 2011

Vzdy pockaj aspon dva tyzdne ked ti meskaju kramy az potom si rob test je to istejsie. Mne bezne sa stavalo ze ajtyzden mi meskali a tesilasom sa zbytocne. A ked uz meskali dva tak to bolo ono 🙂

nelicefo
1. nov 2011

Moze ale nemusi. 😉 Sup k doktorovi 😉

vejula
1. nov 2011

kočky a myslite že dojčenie, teda zvyšeny prolaktin, može mať vplyv na rychlosť stupania HCG hromnu a teda aj doby po ktorej sa na teste objavia // ?

mamina2388
1. nov 2011

ahojte poradte miiiiiii....lebo fakt neviem co si mam mysliet.
posledna mens. 28.september ...a 4 testy za mnou a vsetky s jednakym vysledkom: jedna ciarka hruba ako buk a druha ako duch(skor biela ako ruzova) a aj to ju vidno az ked testy natocim rozne.... z priznakou na tehu mam par ale niesomsi ista, (caste wc co mam pocit ze mechur praskne, naliate prsia, unava...skusim zajtra este jeden a uvidim...

mirka21041988
2. nov 2011

ahojte včera som si robila test a minuly tyžden tiež ale stale tam nic nevidim chceme mat s manželom druhe ale akosi nic a menzes som mala dostat 20. 10. a stale nic no neviem ci si mam este kupit jeden alebo počkat dlchšie poradte. Dakujem

pici
2. nov 2011

mamina2388 urcite tehotna nie si. test by davno ukazal v takom tt

gubcikova
2. nov 2011

môžeš.ja som príklad. PM 25.4..prvý tehu test 12.5 neg. druhý 20.5 neg. tretí 26.5 neg. štvrtý 1.6 neg. piaty 6.6 pozitívny.otehotnela som presne podľa PM a to bolo 8.5

katka3012
3. nov 2011

Ja si myslim,ze nie.Ved v dnesnej dobe su tie testy na 99,9 %

natalia1988
1. aug 2015

ahojte, ja som mala posledne dve menstruacie, sice prisli jedna po 45 dnoch druha po 32 dnoch, mam bolesti zaludka, naduvanie, brusko velke ako v 3 mesiaci, a neviem ci si to len namyslam ale dnes take steklenie v podbrusku, stale chodim curat, nieco zjem a hned mi je zle,stale som unavena. tehotenske testy som si robila a nic. Pocula som uz o tom ze mozete byt tehotne a mat menstruaciu ale neviem ako je to v tomto s testami, ci to vtedy nieco ukaze. k doktorovi by som uz davno bezala ale prve bol na pn-ke a teraz ma dovolenku. normalne rozmyslam ze zajdem na pohotovostnu ze mi nieje dobre. lebo cakat do 10 teho kedy sa doktor vrati z dovolenky nevydrzim. moj doktor mi dava na zaludok lieky, posiela ma na gastro no vsetko odkladam kym nebudem vediet ci to nemoze byt nahodou TO. bolo by to uplne nemozne ale prave o takychto situaciach sa pisu pribehy do casopisov.

zena19
1. aug 2015

Natalia1988 ja mám podobný problém dnes je to 47 dní od poslednej MS čiže 17 dní mi mešká Menštruácia a testy sú negatívne,, V noci mávam tlaky v podbrusku a sem tam bolesti, nič nejem lebo mám normálne odpor k jedlu,, ale čítala som, že niektorým babám nemusí ukázať test graviditu, dôvodom je nedostatok tehotenskeho hormónu v moči,, je to u každej baby inak, niektorým vyšiel pozitívny test až v treťom mesiaci.. No moja sesternica mala menštruáciu 3mesiace normálne a bola tehotná,,, každá žena je odlišná, zialbohu je to tak 🙂 🙂

anies10
1. aug 2015

Zienky skuste endokrinologa, mne toto robila stitna zlaza. Kym som na to prisla presiel rok 😉

anega79
1. aug 2015

mozes aj nemusis, mne prvy v 5 tt vysiel negativne, az v 8 tt bol pozitivny

atunko
1. aug 2015

A mne sa stala úplne že nepochopiteľná situácia, mne test z moču ukazoval ducha a krvné testy -dva, robené s odstupom jedného týždňa vyšli negatívne....tak som si vravela že duch na teste-asi to bolo len zbožné prianie a realita bola taká že som bola tehotná....Dodnes nechápem prečo krvné rozbory vyšli negatívne....

l3yla
2. aug 2015

Jasne ze mozes 😉