Možné tehotenstvo po MA?
Ahojte chcela by som vás poprosiť o radu...máte niektora skúsenosť s tým potratila som.zevraj bioch.teh v 5tt a teraz mám po kyrete MA v 11tt prestalo byť srdiečko čo doktorka zistila na bežnej poradni. Strach smútok rada by som od vás skúsenosti a rady ako ďalej momentálne strašný smútok na duši dúfam.ze raz to.pride až do konca ... Ozvite sa mi prosím ... Rada by som pokecalas tou ktorá má podobné skúsenosti
Aj mne môžeš napisat ak chceš 🌺
Ja som tehu , uz 29tt po MA v 7/8tt a tiez molarnom tehu v 11tt ukoncene kyretom. Drzim palce, chce to pevne nervy.
Ja som mesiac po MA v 11tt, ale ja som sa vyčistila sama doma bez kyretu, tak Dr. povedal,že je všetko v poriadku a že po prvej MS sa môžme snažiť, tak už skúsime. Som 8DC teraz,tak uvidíme kedy sa nám zadarí. Minulý rok som mala tiež MA v 7tt a podarilo sa po 3 mesiacoch
@macka209 ja som 2 mesiace po MA v 10 tt. Snažíme sa a dúfam, že sa podarí tento cyklus už konečne 🙏 prajem to aj vám dievčatá. Nech sa nám všetkým podarí a do šťastného konca 🙏✊ zlého bolo už dosť 😢
@magdalena807 mrzí ma to ja len 4dni od... Ale verím že časom bude všetko lepšie ... Držím.vam.palce a želám veľa veľa zdravia

Ak chceš, môžeš poslať súkromnú správu. Tiež sme prišli o prvé bábätko, MA, potom nasledovala kyretaz