Musí byť v tehotenstve pozitívny ovulačný test?
Baby, boli ste niektora tehotna a nemali ste pozitivny ovulacny test?
Baby so tehu robila som si ovu test
@bibuska2 a kolky den cyklu si ?? tento ovulačny je nagativny a v podstate momentalne nič nevypoveda.
27
@bibuska2 tak zatial to neznamena nič. to by musel byt silny
Aha tak 10.2.som mala ovulaciu tak sme to skusili a neviem ci skoro testujem alebo co mi to uz ukaze 🙂
@bibuska2 no jasne že skoro 😉 najskôr tak treba začat az 11 dni po ovulacii
Jujs dakujem za radu ;)
Ahojte som nedockava panilauritkatesty dnes som si robila tehotensky test a je tam len duch ja ho tam vidim chcem vediet vas nazor robila som si ho poobede🙂
no zatial vizera ze tmavne no ja som mala uplne pozitivny asi tyzden po planovanej ms skor mi ukazal tehutest
@bibuska2 velmi nevidim, ale ked to je mamatest, tie zvykli duchovat. takze kym tam nebude fakt niečo ružove, ber aj ducha s rezervou.. duchovia byvaju taki sivasti
@ildus77 gratulujem🙂
@veronika1603 Dakujem ani sa my verit nechce
@ildus77 aj ja som cakala na takyto test rok a uz mam vedla seba 2,5 mesacneho synceka.mozes sa tesit.uz iba sleduj ci silnie test ake az za dva dni a potom sup k doktorovi.drzim palce
Gratulujem ildus77
Viete doktor mi povedal ze mam lenive vajecniky aj ze musim schudnut :/
Co robit ked su vajicka lenive??
@monikasel prichadza ovulacia.
@veronika1603 ovuláciu som mala 14. Viem isto lebo som ju skúmala ovu testami.
@monikasel no ja neviem ale 10 dni do ms je este ďaleko.to by ti ovulacny tmavol v den cakajucej ms alebo v meskani
ahojte chcem sa opytat...zu 5 dni si robim ovulacne testy pretoze zvycajne mavam ovulku v 15ty den cyklu...ale stale negativne...vcera aj dnes som mala zvysenu bazalku nad ciaru a dnes dokonca 37,4 a prave dnes mi zavietil OVU test pozitivne(Smiley)....ovu testy si robievam od clear blue digital a vzdy boli velmi spolahlive...nechapem tomu ze mam mat ovulku a bazalka nad ciaru?...nemate niekto podobnu skusenost?

Meska mi menstruacia uz mesiac co robit test negativny