icon

Musím mať chlapca - rady

monky0608
27. júl 2015

Velmi velmi tuzime po chlapcovi. Prosim vas vsetky rady, ktore ste to skusali tiez a vyslo vam to, dakujem!!!

lelulenka
27. júl 2015

@monky0608 "MUSIM mat chlapca"???? Nie NEMUSIS, a ani o tom ty ani ten chudak, co sa chce nazyvat iba pre chlapca otcom, nerozhodujete. Lutujem dietatko, ktore vas dostane za rodicov, jeden horsi ako druhy. A teraz co, ked pride dievcatko, fesak bude sklamany, ty nervozna, nebudes mat z toho stresu ani mlieko, a pride poporodna depresia, tak hajde dievcatko do kosicka a pustime po rieke??? Toto keby citali moji rodicia,ktori NEMOHLI mat vlastne deti, by plakali nad nevdacnostou a primitivnostou niektorych "ludi". Si ani nevies predstavit, ako su doteraz vdacni za ten den, ked si ma mohli adoptovat a mohli tak dalej davat niekomu lasku, usmev a sancu na krasny zivot!!! Jedine, co vam dvom uprimne z celeho srdca prajem je, aby ste vlastne deti mat nemohli. Mozno tak by ste sa spamatali a boli vdacni za dieta a nie za "chlapca". Tipujem vas na 20r.nevyzrete osoby a aj to tych 20 r.uz urazam, pretoze poznam XY mladych rodicov, ale su rodicmi ako maju byt a lubia svoje deti bezohladu na pohlavie.

0silvia0
27. júl 2015

@lelulenka juj, ale z úprimného srdca sa zlé veci neprajú, na to pozor...

katarinamarkova
27. júl 2015

@0silvia0 @lelulenka
ja len tak cisto filozoficko hypoteticky.....
- je skutocne zle priat niekomu, co si moznost rodicovstva absolutne nevazi a nechape jej podstatu, to aby ju mozno aj cez trpku skusenost pochopil? -

margarita
27. júl 2015

jedneho takeho otecka tiez poznam, co strasne tuzil mat chlapca, mal totiz sam len sestry a tak machroval, ze ON bude mat chlapcov, lebo ON vie, ako sa to "robi".....no a osud mu nadelil 3 dievcata 😀 aby prestal machrovat.
tolko k teme, je to vzdy 50 na 50, pravdepodobnost nepusti, aj ked cinsky horoskop, doktor Jonas alebo staroslovienske vedmy Ti budu davat zarucene recepty ako a kde a po com splodit ake pohlavie....jedna z milionov spermii sa fakt neda ovplyvnit volou, viem o tom uz svoje 😀

0silvia0
27. júl 2015

@katarinamarkova skúsenosti na pochopenie podstaty života dostaneme v živote aj bez toho, aby ich musel ešte niekto za nás priať... ono sa to deje samo a podľa potreby a nerozhodujú o tom tí, ktorým lezieme so svojimi nevyzretými názormi na nervy 😉

luvika
27. júl 2015

@monky0608 aaach jaj...ak mas v hlave aspon trooosilinku rozumu, ber nohy na plecia a bez co ti sily stacia pred takym chlapom, ktory ti take cosi dokaze povedat. Ved to snad v sebe nema ani lasku ten muz. Ja musim, ja chcem...co tak trosku pokory a vdaky za to, co nam zivot dava? Sa nad tym zamysli...co ak predsa len bude dievcatko? Ako ine mamky tu pisu, je sanca, ze si dievcatko zamiluje na prvy pohlad a zmeni nazor...ale co ak nie? A potom o par rokov sa tu objavi tema "Moj otec ma cely zivot nenavidi"..tak ako som tu nedavno citala ale o matke. Ty si uvedomujes, ze to bude tvoje dietatko? Co ak bude kvoli tomu, ze bolo nechcene, cely zivot trpiet? Nema snad kazde dietatko pravo na to, aby bolo celym srdcom milovane a chcene? Teraz si mozno mlada, zalubena, slepa-hlucha voci vsetkemu, ale ver mi, rokmi pride vytriezvenie a ak teraz tvoj chlap povie toto, myslis ze to je jeho posledny vrtoch? Len aby si neplakala a bude neskoro.

kristinkahugo
27. júl 2015

Dala by som robiť psychotesty pred rozmnožovaním. !!

katarinamarkova
27. júl 2015

@0silvia0 ano mozno skusenosti pridu tak ako maju same od seba....alebo ich objavime vdaka niekomu, co nam tak trochu ukaze ze nas nazor je nevyzrety a tym nas donuti trosku sa zamysliet a dospiet.

🙂 ale to je uz o tom ci clovek veri skor tomu, ze svet sa toci tak ako ludia konaju........alebo ludia konaju tak ako sa svet toci......🙂
osobne som zastancom nazoru, ze svet sa scasti toci tak ako ludia konaju.....a scasti ludia konaju tak ako sa svet toci....

pre ostatnych: uz koncim 🙂 viem ze to je mimo temu

k teme: skutocne....clovek co je pripraveny na rodicovstvo neuvazuje stylom: musi to byt chlapec...musi to byt dievca......ale berie kazde jedno dieta ako dar, ktory ho v zivote posuva dalej a dava mu ten spravny zmysel 🙂

mihula
27. júl 2015

@monky0608 no nech sa stoho neposere

suriacik
27. júl 2015

😀 😀 neviem z coho ste usudili ze by sa netesili aj z dievcatka. Ale psychologiciek a psychiatriciek sa tu nadlo dnes doooost 😀 myslim ze 80% zien tuzi po nejakom pohlavi u svojho babatka. Ako cast pocujeme otazku"a co by ste chceli?" Odpoved vacsinou jasna 🙂 ci tych ludi tiez poslete na psychotesty rovno? Ja som tiez pri prvom tehu velmi tuzila po dievcatku a prisiel chalan. A milujem ho nadovsetko. Je to proste tuzba. Samozrejme ze s rastucim bruskom uz kazdej je jedno co to bude len nech to je zdrave. Pri druhom som ani nechcela vediet co to bude. Prekvapko to bolo krasne,ale nemyslim ze kebyze sai narodi druhy syn tak mu dam menej lasky. O tom je predsa srdce matky, ze vzdy miluje svoje deti viac ako svoj zivot a je jedno ake maju pohlavie....mozno trosku zle sformulovany nazov temy 😀 ...pre autorku: skus pozriet www.centrumjonas.sk mozno pomoze 🙂

katkalubkova
27. júl 2015

@monky0608 ja som chcela dvoch chlapcov a mame ich, mozno je to taky vnutorny pocit, tvoj pocit, vasa tuzba. Ziadny navod nehladaj...ten neexistuje. Skus verit, snad to vyjde

mihula
27. júl 2015

@suriacik no a ty si tomu nasadila korunu.A to ani teplo nieje 😀

silvia44
27. júl 2015

Dieta si vybera rodicov uz dopredu a radim ti nezamyslaj sa nad pohlavym. Ja som napriklad chcela dievca a tiez moj manzel. Ked som konecne otehotnela tak mne aj jemu to bolo uplne jedno co to bude 🙂 Hlavne aby to bolo zdrave. A mam dvojicky chlapca a dievca 🙂

ali76
27. júl 2015

@luvika presne ako pisies, my sme 11 rokov cakali na dieta a nikdy sme neuvazovali nad tym, ze to musi byt chlapec alebo dievca. Narodil sa chlapcek , zdravy krasny, a my dakujem Bohu ze nam ho poslal

luvika
27. júl 2015

@suriacik vies z coho sme tak sudili? Z toho nazvu Musim mat chlapca a z toho, ze pan by bol sklamany z dievcatka. Stacilo by volit len trochu skromnejsie "tuzime po chlapcekovi" a "velmi by sme chceli, no samozrejme budeme stastni aj z dievcatka", hned by bola smerovana cela diskusia uplne inam. Ano, tiez som hovorila, ze by som radsej chcela dievcatko a mala som.ho a ano, chcela som chlapceka a mam ho. Ale aby som vyslovila nieco take, ze budem sklamana??? To kde sme? Dievcatka su snad menejcenne, ze ma dovod na sklamanie?

luciakraj
27. júl 2015

Ja som citala ze deti si vyberaju svojich rodicov - tak good luck ... toto je ta stupidna doba ze secko chceme riadit a mat pod kontrolou, zenieme sa stale za niecim a stresujeme ...este ze modrooky blondak by mohol byt nie? A potom sa straca to krasne a prirodzene

katkalubkova
27. júl 2015

@luvika to je trosku prehnane napisane, myslim, ze autorka temy... si asi toto nechcela precitat,
dost chaosu je v tej tvojej odpovedi, napr.
"ber nohy na plecia a bez co ti sily stacia pred takym chlapom"
Ja som tuzila po dvoch synoch, stastie nam prialo a mame ich, tiez som sa par krat vyjadrila, ze dievcatko by som nechcela, ano, citim to tak nechcela by som dievca, keby prislo dievca, bola by Kvetoslava, mala by som ju rovnako rada, ako jedneho so synov, ale ten materinsky pocit je asi individualny a nejake uvahy, ze: citujem
"A potom o par rokov sa tu objavi tema "Moj otec ma cely zivot nenavidi"..tak ako som tu nedavno citala ale o matke. "
Nedramatizuj, treba to tu odlahcit, uffffffff

veronika1402
27. júl 2015

@monky0608 tvoj priateľ je idiot,prepáč.obe pohlavia sú rovnocenné a na tom fakt nezáleží. Ja so tiež veľmi chcela babu,ale že sklamaný?,? Nech je,čo je,a najmä keď sa jedná o prvé,ako o čo ide?, jedine o jeho ego.

radkanika
27. júl 2015

Ze musim mat chlapca :D haha...a zdravy rozum mat nemusis? To je ta skoda, ze aj buchnuti ludia mozu plodit a dedicnost je sakra sila. A sprostost plodi dalsiu sprostost a potom ze preco je svet cim dalej horsi. Dievca zlate, pockaj si ty este zopar (najlepsie desiatok) rockov, kym sa rozhodnes mat dieta a dovtedy hrajte s panom dokonalym piskvorky alebo lustite krizovky, nech aspon trosku precvicite mozgove zavitky ;) ak je este nejaka mala nadej na ich obnovu...PS: jedine co vsetci musime, je umriet...paradox co? ;)

nicolle21
27. júl 2015

necitala som celu diskusiu.. ale za mna - treba chciet to druhe 😀 ja som velmi chcela dievca prve (a potom pre mna za mna aj 5 chlapcov, len dievca som chcela prve) a mam maxika a vobec vobec nelutujem, nedam si ho za nic a buchla som sa donho na prve kopnutie.. (od dvojciarkoveho testu som mala tusaka, ze to bude chlapec).. teraz muza "ukeciavam" na babu, ale aj keby to bol chlapcek, je mi to fuk 🙂 hlavne nech je zdrave a krasne ako to prve

luvika
27. júl 2015

@katkalubkova no ved ja netvrdim, ze sa to co pisem stane. Ale je vyssia pravdepodobnost, ze sa stat moze? Je. Ja som pisala svoj nazor a poznam sa, na milion % by som nebola stastna s clovekom, ktory by mi povedal, ze bude sklamany, ak bude dievca. Vadil by mi ten jeho hlupy postoj k tejto teme a vrtalo by mi to hlavou, cele tehu by som trpla,ci bude chlapcek, len aby dobre bolo (no nekaslala by som na chlapa,co ma nepriamo nuti takto sa citit v najkrajsom obdobi zeny?) a ano, premyslam dopredu, nie som typ, ktory pre krasne modre oci chlapa padne oddane na kolena, ale premyslam nad povahou ludi, ktorych sa rozhodnem pustit k sebe blizsie. A obzvlast ak ide o otca mojich deti. A ak tebe pripada normalne, ze niekto povie, ze bude sklamany kvoli dievcatku, tak nech...mne to pripada chore. Nejde tu predsa o vyhru v sportke, ale o potencionalnu ludsku bytost.

bielavila
27. júl 2015

Baby, ale urazat a zelat zle veci je pod uroven ci?

janulik2008
27. júl 2015

Deti nemam ale vcera k nam pribudo dievcatko moja neterka. Odkedy smesa dozvedeli ze bude som chcela aby to bol chalan. Sme so sestrou dve a najmadsi chalan ma styri roy (moj bratranec) ...ked som sa dozvedela ze vyzera to na dievcatko tak som stae dufala ze nakoniec bude chalan ved doktori nie vzdy na sto percent vedia.
Mali pravdu vcera sa narodila Barborka a v momente ako som ju videl mi bolo milion pat jedno ze je to dalsie dievca v rodine je zdrava a nadherna ... Stacilo ju raz vidiet a ani chalana nam netreba :D je to jedno podla mna ci chalan lebo baba len nech je to zdrave ...

katkalubkova
27. júl 2015

@luvika pride mi to zbytocne rozpitvavanie temy, veci. Tuzia po chlapcovi, nevidim na tom nic zle... asi tolko

katkalubkova
27. júl 2015

@nicolle21 dobre, ze si ju necitala 😀

freefamme
27. júl 2015

Gattaca. Je mi vzdy luto, ked toto vidim. Moj otec chcel chlapca a nikdy sa nepreniesol cez to, ze ja nie som. V dalsom manzelstve mu to vyslo, ma syna a na mna si uz sotva kedy spomenie.

luvika
27. júl 2015

@katkalubkova to je to...ze nie tuzia. Oni MUSIA mat chlapca. Smutne.

luvika
27. júl 2015

@freefamme vidis? Presne o tomto som sa tu snazila pisat (mila @katkalubkova). My zeny sme jemnejsie, a ci uz tuzime po dievcatku ci chlapcekovi, a vyjde to opacne, nase srdce zaplavi bezhranicna laska. Lenze muzi su trochu ini a nie vsetci sa dokazu povzniest nad to, ze nie je vytuzeny chlapec. Podotykam, nie vsetci (aby sa zas niekto neohanal tym, ze hadzem vsetkych do jedneho vreca). Nie nadarmo je XY knih, tem o tom, ze muzi a zeny inak zmyslaju.

freefamme
27. júl 2015

@luvika Moj otec nie je moc prikladny, zial. Verim, ze dnesni muzi su uz trochu pokrokovejsi, aspon mierne, alebo viaceri? Toto mi pripada ako pozostatok temnejsich dob, ktore snad pomaly nechavame za sebou. Ved - diskriminacia dievcatka este predtym, ako vobec fyzicky existuje? Och.

zuzka_puska
27. júl 2015

@monky0608 prepáč, ale je úplne jedno či budeš mať chlapca, alebo dievča. My sme tiež chceli chlapca, ale nikdy by sme si nedovolili povedať, že dievča by nás sklamalo. Dieťa nikdy nie je sklamaním, základ je aby bolo zdravé. Alebo nie? Nech porodíš akékoľvek pohlavie, partner sa bude určite tešiť, a ty s ním. Neber to tak tragicky, že musíš mať chlapca. Nemusíš, nič nemusíš.