?- podla kanedara ani nezistiš, či si ju mala.. to je len predikcia.
ja som sa tymto riadila a 7 mesiacov sa nam nedarilo az som si povedala dosť a kupila som ovulačne testy na cely mesiac a ked test ukazal ovulaciu pustili sme sa do toho a mame doma rok a pol stareho fešaka :D takže takto bolo u nas 🙂
@adenkabj na ovulacne testy nemám peniaze
Nechcem zabrdat... Ale nemáš peniaze na ouvulacne testy? Dieťa stojí ale omnoho viac, na to peniaze budu?
Na appku sa spoliehať nemôžeš, treba merať bazalnu teplotu alebo robiť ouvlacne testy aspoň
@hennyinnsbruck súhlasím že keď si niekto ide robiť dieťa musí byť na to či už finančne alebo psychicky pripravený. Je čoraz viac detí v detských domovoch a detí o ktoré sa nevedia rodičia postarať lebo nemajú dostatok financií ani na ovulačné testy🤦♀️
Jasne ze sa do nej trafili. Každé 2 dni akcia, jak mašinka. Ale nemať 4 eura na ovulacne testy a pritom makať aktivne na plodeni dieťaťa? Nuž, je pravda, že ľudia skôr podaruju sociálne slabej rodine kocik a vrece oblečenia ako ovulacne testy. Ale tak táto vyhovorka ma teda dostala na totalku...
@mcr my máme dostatok financií obaja zarábam dostatok ale nebudem vyhadzovať na ovulacne testy som skôr šetriaci typ a snažíme sa iba 2hy mesiac tak to nesilime
Nesilite? Sex podľa kalendára pondelok, streda, piatok, pondelok, streda, piatok. Dnes je nedeľa, o 14.30 uz mas po akcii mimo stereotypu, asi bol valentin... Pôvodne si napisala, ze na testy nemáš peniaze, nie ze nechces zbytočne míňať.
Ah,tak ak sa snazite len dva mesiace a mate ex takto casto,vobec by som to nesledovala. Len podla chuti. Ak ste obidvaja zdravi,do roka by sa to mohlo statisticky podarit. Vacsinou ti napovie aj vlastne telo,kedy su tie spravne dni. Zvysena tvorba hlienu- priesvitny alebo natahovaci,zvysena chut na sex priopadne pobolievabie podbruska'tzv ovulacne bolesti.
Kalendarom sa velmi neriad,hocikedy sa moze aj ovulacia z roznych dovodov posunut. Proste si to teraz uzivajte naplno par mesiacov,na planovanie a lamanie si hlavy ci ste sa trafili alebo bie,mate kopec casu. Drzim palce🍀🤞🤞🤞
prepáč že som to tak povedala ale ty si sa k tomu príspevku vyjadrila že NEMÁŠ peniaze a nie že nechceš zbytočne vyhadzovať peniaze ale radšej ich ušetríš
Vôbec si nevšímaj, čo ti tu väčšinou píšu. Ovulacne testy treba robiť celý mesiac a to veru nestojí pár eur. Ani ja nevyhadzujem peniaze za také blbiny. Vieš, tie ženy, keď im test ukáže, že majú ovulku, vtedy skocia asi na chlapa a potom celý mesiac na sucho. Toto si neviem predstaviť a pripadá mi to smiešne. Sex mate očividne pravidelný každé 2 dni, v tom pokračuj a trafite sa skôr či neskôr. Ja mam tiež presne túto istú appku. Snažíme sa teraz 2. cyklus. Prvé tehotenstvo nám vyšlo na 2. krát a žiadne ovulacne testy som nerobila. Sex sme mali cca každý druhý deň a podarilo sa. Nie je dôvod, aby si si zatazovala hlavu testami, meraním teploty a sledovaním sa. To ti akurát rozhodi psychiku. Držím palce.
@stary_ujco ja tam vidím pravidelný sex každý druhý deň. Nič zvláštne... A čo máš na mysli tým, že jev14. 30 a ona ma už po akcii? Ja som dnes mala po akcii o 7.30 a môj muž doteraz ani netuší, že je dnes Valentín. 🙈
@konikkon tak sa opýtam viete čo píšete ??? keď ma žena nepravidelný menzes a nevie ani podla aplikácie zistiť kedy ma ovuláciu a ako ja 7 mesiacov sme mali sex každý druhy deň a nešlo to tak už skúšate všetko keď to dieťa ozaj chcete a nie neskákala som na manžela ako píšete len vtedy keď test ukáže ovuláciu tak trošku zvážte čo píšete ... mna vyšli ovulačné testy na mesiac ani nie 20 eur takže tolko z mojej strany ....
@konikkon ďakujem za podporu držím vám palce 🍀
@adenkabj ale váš prípad je predsa úplne iný ako tu dotazovstelky. Ona je na začiatku snaženia a nemá zatiaľ ziaden problém. Ak sa žene dlhšie nedarí otehotnieť, je tam problém a ten problém sa má riešiť. To bol váš prípad. Neviem načo má ona hľadať problém, ktorý nie je. Hlava robí divy... A napokon, zrejme vy ste ani žiaden veľký problém otehotnieť nemali, len žiaľ ste sa 7 x netrafili do ovulky. Verím, že skôr ci neskor by ste sa trafili, no som rada, že pomocou testu to vyšlo hneď.
Meranie teploty... lpp.sk

Podla mna ano, drzim palce