Na ktorý pokus ste otehotneli pri druhom dieťati?
Myslím prirodzené počatie, ako dlho ste snažilkovali...
No pri dcérke nám to trvalo zhruba 1 mesiac a pri synčekovi hneď na prvý pokus 🙂
No tak mi tiez prve sa podarilo na prvy pokus,hned ako sme si povedali ze chceme babetko . . . .a teraz sa snazime od decembra a este stale nic ☹ drzim palce
na prve sme cakali pre nas dlhe tri roky a na druhe 8 mesiacov po porode....v tomto sa pocet sexikov neda ratat 😅
my ked snazilkujeme, tak jeden mesiac skusame, dostanem poslednu mrchu a dalsi mesiac otehotniem .... takto to bolo vsetky 3 razy
Toto je moje 5 tehotenstvo.Zial 2 tehotenstva sa skoncili spontannym potratom,ale 5 krat som otehotnela hned na prvy a jediny pokus....viem dokonca presny den a hodinu pri vsetkych,lebo potom sme to uz ani nerobili...len jediny krat pri vsetkych.Nastastie patrim k tym zenam,ktore poznaju svoje telo a vedia si to vypocitat na 100% uspesnost.
my sme malicku vyrabali tristvrte roka a teraz druhe uz pol roka skusame a stale nic...
pri prvom rok aj mesiac
pri druhom 11 mesiacov a pri tretom 2,5 roka
pri prvon hneď prví mesiac , pri druhom druhý mesiac 🙂
Tehotna som bola 3 krat a vzdy to bolo na druhy pokus.
10mesiacov
pri prvom po 4 rokoch a behaní po lekároch a užívaní liekov, druhé na prvý manželov pokus - povedal si, že ak to bude zase toľko trvať začne radšej skôr. Takže druhé je o 14 mladšie. A teraz tretie? To bolo úplne bez snaženia, manžel si síce dával pozor, ale zabudli sme, že pri druhom milovaní mohlo ešte niečo zostať z prvého. A stačilo aj to.
na prvykrat pri oboch
Ja ani neviem čomu vďačím za toľké šťastie ale pri prvom aj pri druhom bábätku sa nám to podarilo na prvý šup 😵 Držím palce a prajem všetko dobré!
Na druhú bambulku sme čakali 9m, pri prvej som otehotnela hneď.
na prvu dcerku sme cakali tri mesiace a druha co sa ma nam narodit kazdu chvilku hned prvy mesiac. 😵
ja som zostala pri oboch deťoch tehotná na prvý pokus (vyrátala som si plodné dni a zavelila tata teraz môžeš 😀 )
dcerka sa nam podarila na prvy sup, a teraz sa snazime 5 mesiac a zatial nic ☹
ahoj no ja som po potrate ostala tehu na prvykrat a maleho sme mali asi na druhy po prvom porode.🙂
pri všetkých deťoch som otehotnela hned na další mesiac po vysadení antikoncepcie
Prve sme mali po IVF po 2,5 roku snazenia a uz druhemu sa nijako nebranime od porodu a uz pomaly preslo 8 mesiacov.
prve hned, a druhe po 15 rokoch 🙂
prvé dieťa na prvý krát../potrat ☹/.druhé dieťa po pauze na druhý krát./dcérka vaneska/ a tretie??uvidime.možno na tretí pokus 🙂
na prvý šup 😉 na svadobnej ceste mesiac po svadbe.
Ja mám 2 deti a obe boli na prvý pokus.
pri druhom nam to trvalo dlhsie, asi 3 mesiace, nejako sme to ale nesilili. o prvej sme ani nevedeli a tretia bola na prvy pokus.
Ja som na prvé dieťatko čakala do svojich 34 rokov, som rada, že je 🙂 , udržiava ma v kondícii takto na "staré kolená"... 😵 😵 😵
prve dieťa-planovane sa podarilo HNED 😅 druhe planovane za 1mesiac 😅
Nám to trvalo 2 roky 😒

prvy hned na prvy krat a pri druhom to bolo az na treti 🙂