Načo mi je odsledovanie ovulácie?
ahojte,
naco mi je "odsledovanie kedy mam ovulaciu"? Ak budeme mat sex kazdy druhy den, musim sa trafit, nie?
Opravte ma ak sa mylim.
Prip. mozem merat BT v ustach?
prvá otázka: áno, je to tak ako píšeš. ale je to dobré aj na to, aby si vedela, či naozaj máš ovuláciu, lebo môže sa stať že nemáš.
druhá otázka: môžeš, vraj to nie je najlepšie ale dá sa
ja som si dlhodobo merala v ustach, ale po case som presla dolu a zda sa mi to presnejsie. navyse ja som niekedy zaspala s teplomerom v ustach a prehryzla som ho, bol zo skla. takze uz len digi a dolu
Nie kazdy ma moznost mat sex obden,ci uz zaneprazdnostou partnerov,pripadne absenciou ci nechute. Sledovanie je dobre z hladiska planovania a odsledovania si cyklu,ci prebieha ovulacia,ci je dostatocne dlha poovulacna faza atd. V domacich podmienkach ti to pomoze odsledovat si vlastne telo a hormonalne premeny pocas cyklu.
Merat sa moze v ustach a v posve. Presnejsie je to dole.v ustach su vo vseobecnosti mensie teploty,co ale pri urcovani krivky nevadi,ale je to viac citlivejsie na presnost. Ak ale styk mate pravidelne,tak sa s tym nezatazuj a uzivajte si. Keby sa cca po roku nechraneneho a pravidelneho sexu nedarilo otehotniet,az vtedy mozes skusit sledovat si telo pripadne nejake zakladne vysetrenia u lekara.
Tak ale ona nevie po anglicky😂😂
@bambulienka25 veľa zien BT meria v ústach. Je to bazalna teplota.
Sledovanie ovulácie je dobré aby si zistila či ju vôbec máš
Ahoj, áno funguje to aj v ústach. Podľa mňa je jedno kde ju meriaš, skôr ide o to, aby ak si začala v ústach tak merala počas celého cyklu takto a približne v rovnakom čase predtým ako vstaneš z postele. Ak ovulácia prebehne, teplota o niekoľko desatín stupne a bude sa držať hore počas celej lutealnej fázy až do ďalšej Ms.
@bambulienka25 Reakcie niektorých "odborníčok".. Robiť z niekoho arogantným spôsobom debila a ani nemať správne info, achjaj..
Ale každopádne držím prsty, bez merania a sledovania sa Vám podarí možno skôr ako keď sa na to budete sústrediť 💪🙂
@bambulienka25 super, si šťastná žena 🙂 len nerozumiem, na čo o si sa k tomu vôbec vyjadrovala a hlavne takým arogantným spôsobom. Autorka otázku položila s tým, že chce vedieť či to tak môže byť, podľa toho ako to pochopila a že ak sa mýli, treba ju opraviť.
Veľa veci sa dá povedať normálnym sposobom, tu sa však netrebalo vyjadrovať radšej vôbec.