icon

Nájdu sa tu snaźilky po 37?

gloria13
23. nov 2014

Ahojte..najdem tu nejake snazilky s ktorymi sa da popisat o snazilkovani aj v tomto veku? Nejake rady,ako sa to podarí? Uz som zúfalá..

parker36
17. feb 2015

@luki7 Ved to. Ja som dúfala, že to dame 😀 , ale nejako to nejde podľa našich predstáv... Teraz by som chcela nechať urobiť spermiovram a folikulometriu a následne ako to dopadne, tak budeme riešiť.

luki7
17. feb 2015

@parker36toto všetko už máme za sebou a všetko je o.k.,len sa nám nedarí.Možno sa stane nejaký zázrak. 🙂

lavinis
18. feb 2015

Kocky toto je jeden super povzbudivy clanok pre snazilky 35+
https://www.psychologytoday.com/blog/our-changi...
...Ak nemate problem citat v anglictine🙂
Drzim palce
Ja som prvy krat otehotnela 4 mesiace pred 36.narodeninami

vierkac
23. feb 2015

@lavinis tiez pridavam jeden clanocek, dokonca v slovencine. A pod mojim profilom je tiez clanok so statistikami, ktore tiez mozu potesit 😉
http://mono.sk/taha-mi-na-styridsat-a-chcem-ote...

lavinis
23. feb 2015

@vierkac super, ono to nie je až také zlé, ako si človek myslím, mám kamošku v UK a tam vraj bežne rodia po 35tke 🙂

vierkac
23. feb 2015

@lavinis och, ja som vo FR. Mam 33. Ideme na party s rovesnikmi, sme tam v menšine vôbec ako manželia a úplne rarita, že vôbec máme už dieťa. Pritom ale je tu detí veľa. Ale začať rodiť okolo 35 je normálne. Ešte stihnú aj 3 😎

lavinis
23. feb 2015

@vierkac inak ako sa píše v tom článku, ja som tiež nemerala žiadnu bazálnu teplotu ani som nesledovala ovuláciu ani nič, jediné, čo som mala bola mobilná aplikácia, kde som si snačila cyklus. Tá mi vypočítala aj plodné dni, ale to je len spriemerovanie údajov a nemusí to zodpovedať. A náhodou ten týždeň, čo mi aplikácia ukazovala kvietky 😀 (plodné dni) prišiel snúbenec zo zahraničia a tak sme sa rozhodli, že teda prestaneme si dávať pozor.
Mne ani len nenapadlo, že by to mohlo vyjsť, takže som testovala týždeň po meškaní až.

lavinis
23. feb 2015

ešte som zabudla dodať, že mám endometriózu, endometriálnu cystu na vaječníku a vraj jeden nepriechodný vajcovod...

vierkac
23. feb 2015

@lavinis vidis, ono to netreba silit, stresovat sa, tlacit na pilu. Priroda si cesticku nakoniec najde 😉 A zase nevravim, sledovat plodne dni a poznat samu seba nie je na skodu. Ale musi sa zit 🙂

lavinis
23. feb 2015

@vierkac ano, to určite, lebo zas snažiť sa o 100 dušu úplne mimo plodných dní, to by asi tiež moc nepomohlo, aj keď som čítala o prípadoch otehotnenia aj krátko pred alebo po menzese 😀
u nás to bol 1.mesiac snaženia, preto som to ešte neriešila, aj tak som vedela, že snúbenca najbližšie tri mesiace neuvidím, takže to bola fakt náhoda, že tu bol počas mojich plodných dní a že mi to vyšlo podľa tej apky 🙂

vierkac
23. feb 2015

@lavinis no ved presne, poznat plodne dni, ale uzit si sex aj mimo nich, nevyrobit z toho makacku v posilovni. ale ja viem, ono sa to tazsie realizuje. my sme tiez v obdobi snazenia a uz viem, ake to je ked sa nedari. Ale snazit sa mat cistu hlavu a hladat skor optimisticke scenare.

lavinis
23. feb 2015

@vierkac
no ja s mojim ex, nám sa nepodarilo bábätko ani po 2 rokoch, ale je pravda, že náš sexuálny život bol mizerný, takže sa nám ani veľmi nemalo čo podariť. Tiež som si pár negatívnych tehotenských testov našla...dokonca sme boli aj na jednom neúspešnom IVF, lebo mám endometriózu, tak nám to navrhli.

gloria13
autor
24. feb 2015

@zuzicek88 ahoj zuzi..tak ako pokračuješ? Ja prave sedim v Iscare..idem vypisat ziadost a dohodnut sa..

zuzicek88
25. feb 2015

@gloria13 Ahoj moja,co som ja vsetko prezila v sobotu som bola na odber vajicok,bolo nas na izbe 5 bab,brali ma hned prvu,moja ja jedina som mala jedno,jedine vajicko,aj som si poplakala,bolo to strasne cakat do nedele,aky bude verdikt,ci sa nam oplodni,kedze bolo len jedno,dali sme ho napichnut najlepsou spermiou,podarilo sa,to bola radost v pondelok som uz mala vklad ,embrijko malo byt 2-4 bunkove a bolo 4 tak sa krasne vyvijalo uz ho mame v brusku,ale vcera ma tak strasne priserne bolela hlava,taka migrena,ze som myslela,ze umriem,inak ma bolel aj spodok brucha a potom take tlaky som mala,teraz daku zapchu,pevne verim,ze fazulka je v brusku a krasne rastie a ty si ako dopadla?

gloria13
autor
25. feb 2015

@zuzicek88 to je uplne super Zuzi..viem ze sa podarilo..uvidis ze ano..teraz pekne pohodickuj..oddychuj a mysli na fazulku ako je jej dobre u Teba..vsetko pojde ako treba,hlavne sa tes a predstavuj si svoje vysnivane babätinko..drzkam paluchy..vsetky..ptfuj-ptfuj..😉

zuzicek88
26. feb 2015

@gloria13 ach bodaj by si mala pravdu,este sa mi aj snivalo s babatkami

gloria13
autor
3. mar 2015

@zuzicek88 Zuzi ako? jooooj som netrpezlivá viac asi ako Ty...🙂 silno držím palčeky..ako sa cítiš? nič? žiadne príznaky?

zuzicek88
4. mar 2015

@gloria13 ahooooj ja ti neviem vcera dva testy,uz teraz rano dalsi test su tam taky dusikovia,tak neviem inak stale ma pobolieva podbrusko na lavej strane a co je najcudnejsie,ja vzdy ked som sa rano zobudila bolo mi zima a uz treti den co vstavam je mi uplne horuco,moze aj to byt priznak tehu?

gloria13
autor
5. mar 2015

Jasneeee...teplotka sa zvyši ked si tehuľka..jupiiii...super spravičky..👍👍👍

zuzicek88
5. mar 2015

@gloria13 uz len dnesny dem,dufam,ze tam bude v brusku fazulka,lebo ja tak pevne verim,ze tam je,no ak nie no bude to pre mna velmi,velmi tazke..

gloria13
autor
6. mar 2015

@zuzicek88 urcite tam je..verim ze ano..das mi vediet? Drzim vsetko co mozem drzat..

zuzicek88
6. mar 2015

@gloria13 Ahoj ja som tehulka,budeme mat babatko jupiiiii ja som taka stastna

lavinis
6. mar 2015

@zuzicek88 Blahoželám 🙂)

gloria13
autor
7. mar 2015

@zuzicek88 jupííííí...supeeeeeeer ja som taka šťastná zuzi...to je fantastická správa...Ja som to vedela že sa podarí...GRATULUJEM ❤ držkaj sa a uživaj si to..

zuzicek88
7. mar 2015

@gloria13 jeeej ty si aka zlata,velmi pekne ti dakujem s celeho srdiecka

zuzicek88
7. mar 2015

@gloria13 a dakujem ti velmi za podporu,ze si so mnou verila velka vdaka 😉

gloria13
autor
7. mar 2015

@zuzicek88 vôbec nemas za čo..som mala vďaka Tebe a t ojej sprave krajší deň a pozdvihla si moju vieru že sa to môže podariť aj nám...čakam kedy nam zavolaju ze to poisťovňa schváli...zda sa mi ze to trva večne..a ako sa cítiš? Už máš nejake pocity?príznaky? A polovička to ako zobrala? Už vie? Som zvedava čo? Ale ked ja sa tak teším...😉

zuzicek88
8. mar 2015

@gloria13 si taka zlata,mam ta velmi rada .vies co priznaky som mala v pondelok bol transver a v sobotu vecer ako som vystupovala s auta ma pichlo v lavom boku a odvtedy ma tam stale a najviac na vecer v tom boku stale tak pakoby polievalo,alebo trhalo a najviac mi bolo divne to,ze ked som sa rano prebudzala,vzdy mi bolo strasne zima a teraz posledne dni som sa prebudzala nato ako mi je hrozne teplo...a zatial to ze som tehu,vie iba svokra,jej to povedal manzel,ona povedala,tak akurat ze ja vam to prajem,ked som to povedala mamine ta ma tak vystiskala,velmi,velmi sa tomu tesi,ze bude zasa babka,takze tak a okolui to este povedat nechceme,ja sa bojim,je este skoro,ved vselico sa este moze stat,ale po tom tretom mesiaci,teda v dr.trimestri nech uz to vie kto chce..a neboj aj ty budez mamina,urcite a kedykolvek budes potrebovat radu,alebo povzbudenie,som tu pre teba

gloria13
autor
8. mar 2015

@zuzicek88 🙂 strašne dobre sa to čita Zuzi..dufam ze sa čoskoro budeme tešiť obe..hlavne vela oddychuj,nôžky vykladaj vyssie a spi kolko chces,prve mesiace sú veľmi dôleźite pre malinke,tak sa šetri a uživaj pohodove tehotenstvo..tesim ked das prvu fotku fazuľky..😉

zuzicek88
9. mar 2015

@gloria13 dakujem a dobre,budem posluchat hihi dnes som este bola na tu krv,maju volat kazdu chvilku,ci to stupa,ale ja verim,ze ano a ty mi ties daj stale vediet ako pokracujete,drzim silno prsty