Nájdu sa tu snaźilky po 37?
Ahojte..najdem tu nejake snazilky s ktorymi sa da popisat o snazilkovani aj v tomto veku? Nejake rady,ako sa to podarí? Uz som zúfalá..
Ahojte, ja mám 36 a začíname sa snažiť o prvé bábo. Nejaké snažilky v tomto veku na spoločné zdieľanie problémov aj radostí?
@matchgame drzim prsty mam kamaratku ktora prve porodila v 43-ke otehotnela spontane porod prirodzeny a caka druhe - nie je to o veku a nikdy nebolo len ludia boli zvyknuti ze kedysi sa zeny vydavali v 16 - vsetko bude ok vela trpezlivosti ono trva kym maternica pride na to k comu sluzi
Ja mam 36,a chcela by som este tretie. Tak uvidime... 🙂
@1tinulienka1 presne tak, vek je iba číslo 😎
Najprv nebolo jednoduché nájsť toho "pravého" a vlani sme o bábätko prišli, takže hlavu hore a s odhodlaním do toho, snáď to vyjde, veľmi si to želáme.
Ahojte, tak ja mam 37, dva roky sa snažíme, mame za sebou neúspešne IUI, mam PCO, aktuálne zníženú imunitu, čakáme na vyšetrenia z genetiky, hematologie, a chystam sa na repro imunologiu... Som názoru ze treba si dat vsetko najskor dôkladne vyšetriť ako davat peniaze bielym plastom za umelé... Aj ked niektore z tych vyšetrení su drahá záležitosť...drzim nam vsetkym palceky ci uz s vlastnými alebo adoptovanymi deťmi... ;)
Ahojte snažilky, ja mám 38, žiadne dieta a 2.vážny 6-ročný vztah.Snažíme sa 2,5 roka a nič, boli sme raz na IUI a 2x na IVF, ešte mi schválili aj 3.cyklus cez poistovnu,lebo je to do 39 roku života ženy,ale dali sme si aj nezáv)znú žiadost na darcovský program,lebo embryologička mi povedala, že s mojimi bajíčkami sa asi divy diat nebudú, muž má SPG v norme, ja AMH 0,4...inak všetko o.k.,len už asi slabé a staré vajíčka,ktoré nemajú dostat.silu rást dalej. Je to tažké, mám chvíle,ked mi je úplne ale úplne hrozne, potom sa človek povzbudí a ide dalej,lebo "musí"....aj Dr Jonáša som už oslovila,mám plán na rok podla astrologie a miesta bydliska, veku a neviem čo,každý mesiac v jeden den,je to úplne iný dátum ako mi vychádzajú podné dni,mám vyhradené pre pohl.styk, no zatial nič. Neprekonala som žiadne zápaly, infekcie ,všetky gynek.prehliadky sú o.k.,aj kultivácie, no a NIC. Neviem sa s tým ale zmierit,že by som nemala dieta,takže do 43 skúšam určite dalej, samozrejme v rámci finančných možností. Ahojte
Ahojte snažilky nad 38 😉Ja mám 40 a snažíme o druhé bábo ,jedno sme vlani v auguste stratili ale bojujeme ďalej 😊 Naše slniečko potrebuje bračeka alebo sestričku takže to nevzdávame 😉 Želám Vám všetkým aby sa Vám váš sen a túžba splnila 😘
@miriamn76 Ahoj 😉 Však aj mi ale úplne sledovať všetko čo sa toho týka (ovulka testy a tak ) sme začali pre ca 6 mesiacmi . Už som bola aj na krv a mám všetko Ok a teraz další cyklus mi bude sledovať ovu aj gynekológ a povedal že pred ovu mi dá injekciu tak uvidíme 🙂Zatiaľ robím testy a čakám ci mi dôjdu ,mám nepravilnu ms ale malo by to byt okolo 7.9....rada by som keby nie aspoň na 9 mesiacov 😄😉 a ty si už robila volaké vyšetrenia ? Aj niečo berieš ?alebo alchemilka alebo ...?
Neviem či som vám už písala, ja a mužík máme tento rok 40.tku za sebou a v decembri čakáme naše prvé mimčo, prajem vám všetkým aby to šlo hladko ako nám. Snažili sme sa cielene podľa kalendára asi 6 mes., mužík si dal medzitým 2xspraviť spermiogram, ja mala menzes celý život pravidelný, užívala som len Inofolic na doporučenie známej, nepravidelne asi 2 balenia a asi po 5 mes.sme si spravili ovul.testy podľa menštr.kalendára. Inofolic mi trošku rozhádzal menzes,podľa vyrátaného dátumu poslednej menštruácií boli ovu testy negatívne (doma papierikom), tak sme sa po ich uplynutí pomilovali a ostali tehotní 🙂. Tehu prebieha úplhe skvele, žiadne ťažkosti, pracujem na 100% a plánujem aj do začiatku tehu, prcek je podľa vyšetrení zdravučký, a nášho pokladíka očakávame 24.12.:)
@miriamn76 http://www.podpora-plodnosti.cz/tehotensky-test... aj moje testy boli biele ale ešte tam je nádej až kým nedôjde 😉
@bebabetka niekomu ukaze uz na 10 den ja uz viem ze tento mesiac nic prsia ma bolia ale uz nie tak ako boleli uz ta bolest ustupuje. Dako sa nedari ja som mala dva krat MA robili mi dva krat kyret aj to je uz zasah do maternice tak neviem. A mozno uz vajicka nepracuju ako maju. Moja mama a babka uz v 42 isli do prechodu moze sa to stat aj mne
@andra77 Gratulujeme k dietatku :o) mozem sa opytat ci je to prve dietatko a ako sa podarilo? :o) dakujem :o)
@jeka77 ahoj ja mám 40 a mám AMH 4,48 lekár povedal že to je Ok tak dúfam že to vyjde ...ale aj tak si myslím že by sme sa mali troska odreagovať od všetkých výpočtov ,výsledkov a sledovania a aspoň mesiac dva si užívať bez sústredenia sa na to všetko ...je to tažké lebo aj ja sama som sa na to všetko namotala ...želám prijemne snažilkovanie a držím silno silno palce nech Vám to čím skôr vyjde 😘

Práve čítam svoj príspevok z júna a usmievam sa... 🙂 to už toľko času ubehlo? Tak máme syna, presne na termín to vyšlo, aj prvé očkovanie už za sebou.. 🙂 tehotenstvo bolo nekonečné, aspoň pre mňa...každý mesiac dáka diagnóza, raz nízky tlak, potom hemoglobín, zápal ďasna,zápal hrtana..antibiotika, ale zvládli sme to 🙂 Nie je to už také jednoduché v tomto veku, pri krste nám veru vyšli aj slzy, predsa to už človek prežíva inač ako v 25r kedy je život gombička 😉 klop klop na drievko aby sme boli všetci zdraví 🙂 a tešili sa z toho malého človiečika 🙂 Prajem kočky splnenie túžob...)