Návod ako nemyslieť na splodenie dieťaťa
Ahojte 🙂 Casto tu citam ako odporucaju niektore damy "nemysliet na to a vtedy sa zadari". Mate k tomu nejaky navod? Patrim medzi snazilky o prve dieta.
@maxx6 Tomu uplne rozumiem. Aj my sme predtym boli spolu menej, tak sme hodili rec, ze ak chceme zvysit sancu na dieta, tak tu pracu musi jeden aj druhy prisposobit.. Samozrejme, ze to niekedy nejde. Ale polepsili sme sa. Moj partner je odo mna starsi, ma uz jedno dieta, tak snad nam to bude dopriate 🙂
@terezia323 mame rovnaku story 😀 tiez sme sa snazili o druhe uz asi od jesene a nic a teraz som sa prihlaisla teda na druhu vysku externe, ze nech nejak vyuzijem ten cas a spolu s potvrdenim o prijati som dostala aj pozitivny test ..tak dufam, ze vsetko dobre dopadne a na tu vysku sa stale chystam 😊
@nikca_123 Ako pisem vyssie, my sme sa snazili tiez dost dlho o druhe babo. Prve sa podarilo na prvy sup. A tiez som od ovulacie do MS na to myslela, tiez som robila zbytocne tehotenske testy, sledovala fiktivne priznaky. Ale vies co, ja som to brala tak, ze to k tomu patri. Pri prvom som sa ani nestihla spamatat a uz bol tu, tak toto som brala ako nieco ine. Tiez som citala fora a nahodou som sa aj vela naucila o cykle a podobne 😀sem tam som sa pozastavila, ci mi nesibe, ale potom som si povedala, no a co, sak nikto ma nevidi, momentalne chcem otehotniet, je to moj ciel a ja pre to robim vsetko tak ako vzdy, ked nejaky ciel mam. Nakoniec som si dala prihlasku na tu vysku, ale to s tym az tak nesuviselo, kazdopadne mozno to pomohlo neviem 🤷♀️Nestresuj sa hlavne. Ak ti to vadi a trapis sa, odhlas sa zo skupin a nesleduj sa. Ale ak ta to “bavi” a bola by si bez toho nervozna, tak si povedz no a co a kludne v tom pokracuj. Nemusis nikomu nic vysvetlovat, proste je to teraz sucast tvojho zivota a ak ty citis, ze to tak robit chces, tak je to ok.
@lucilaines Dakujem za pekny prispevok 🙂 ak budem mat abstaky, pridem to tu okukovat. Ale aspon s tymi testami skoncujem. Vzdy som si myslela; ze to bude tak; ze ok teraz sa uz nebudeme chranit, dame tomu volny priebeh a raz sa podari.. Ale nepocitala som s tym, ze takmer cely den budem mysliet na to, ze sa snazime o dieta a vsetko s tym suvisiace.. Ale asi to je normalne.
@nikca_123 ahoj, my sme tiež dlho sa snažili, sme spolu 7 rokov a nič... tak sme si povedali, že to necháme tak... Dala som sa na šport, trápia ma trochu kĺby, kúpila som si dokonca stroj na cvičenie domov, že sa dám trošku dokopy
... No a bála som sa šoférovať, tak že si obnovím zručnosti na kondičných jazdách... Vypla som úplne od "toho"... Po poslednej jazde som zistila, že som tehotná 🤗 Bola to krásna odmena a skvelý pocit ❤️ A gynekológ mi doporučil doplnok NosiFol Forte, myslím, že ten tomu výrazne pomohol tiež 😊
@nikca_123 veru a to som mala nervy na tých, čo omieľali dookola "nemysli na to" a "príde to, keď to nebudeš čakať" atď... Značila som si plodné dni a proste hlava si šla svoje, chcem bábo! Ani ten sex človeka už nebavil.... A veru, je to tak, vypni, zameraj sa na niečo, čo si možno dlho odkladala a ono to príde, ver tomu ❤️ Držím pršteky 🤗
Presne tak dievčatá, keď túžime po bábätku nedá sa na to nemyslieť a nedá sa nerobiť preto všetko aby sa zadarilo. Vieš sa trosku od toho oslobodiť a to príde samé. Príde stav kedy ta sám strach a stres vycerpa z toho ze "prečo to neide" budeš z toho unavená ale tuzba a predstava o tom ze máš bruško ostane stale. Jednoducho si užívajte robte pre seba všetko čo vás teší. Test si spravte keď MS mešká, keď tam nebudú koľajnice tak si sprav alchemilkovy čajík a zas je tu nový cyklus 😊 takže hlavu hore. 🥰 A jedna rada nečakajte len na ovulku. Mam plno kamarátiek ktoré otehotneli mimo plodných dní. 😊✊✊
Prestala som mysliet ked som uz vsetko vystrielala a povedala som si ze no tak ok,tak uz nic,dakujem ze mam vdakabohu doma uz aspon jedno dieta.Objednali sme si dovolenku kde som nemohla byt tehotna a bum,do mesiaca to tam bolo.Velmi pomaha dovolenka kde nemozes byt tehotna (napr.lyzovacka)alebo najst ai konicek kde nemozes but tehotna (kone,fitko,pole dance atf).Potom zapracuje zakon schvalnosti.Samozrejme toto vsetko plati iba ak ste obaja partneri zdravi a schopni splodit dieta.Rozumej keby sa vam nedarilo napr.rok,dva,nemate este ziadne dieta a nepodstupili ste este ziadne vysetrenia tak by som taketo blbosti samozrejme nerobila ale dala seba a partnera dokladne vysetrit nech sa zisti ci nie je niekde nejaky problem nech zbytocne nestracate vzacny cas,ktory mozete investovat do vyriesenia toho problemu.
@nikca_123 ja som na tom úplne rovnako.. My sa snazime pol roka😏
@nikca_123 to ja som zas mojmu chlapovi hovorila že to nebude take jednoduche a on mi vzdy hovoril ze pri mojom stasti sa to podari na prvy krat... :D az jedneho pekneho večera sme si povedali ze podme to skusiť :D predtym sme si vzdy davali pozor :D a čo sa stalo? hned na prvy krat som otehotnela :D teraz som v 9 tt :D a teraz ked mam nevolnosti si neodpusti si slova: vsak to nemalo byt jednoduche :D rypak :D

@maxx6 cestuje na dlhsie? My sme zas spolu tak 4x v tyzdni, sem tam sa stane, ze tyzden sa nevidime kvoli praci a nevychytame zrovno ovulku 🙂