Nechápem- výsledky tehotenských testov.
mama test piatok robeny a pepino dnes nechapem
@whatever1 ja som nevidela nic a to som zase bola na krvi u dr vo stvrtok budu vysledky
@whatever1 naozaj tam nieco vidis ma tom dolnom lebo ja nie iba ma tom mama test
@amelia000 no asi tazko lebo dnes som bola u dr a nic nevidel musel mi este zobrat krv vobstvrtok budu vysledky abdbes takyto test takze pochybujem ze som
@adusik12457 jasne, ze su negativne 😳😳
@amelia000 ty si robis srandu a ona ti uverila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@adusik12457 oba sú negativne, aj Dr by videl, keby si tehu bola-min. Gastacny vak. Držím palce, aby to budúci mesiac vyslo
@adusik12457 neuraz sa, ale zrovnaj si to trochu v hlave. Daj sa psychicky dokopy, lebo toto uz hranici s fanatizmom. Ak to prestanes takto riesit, mozno sa aj to babo zadari, lebo psychika robi vela - ak sa prilis upiname na nejake veci, tak just sa nedari. Este raz, nemyslim to ako urazku ;)
No ja som tehotna nebola este a v zivote som si nerobila test, ale preboha viem, ze 1 ciarka = negativny! Co sa da na tom nechapat?? Tvoj doktor musi byt nadseny z teba...testy by mali stat aspon 20eur, aby si to zeny nerobili kazdu hodinu zo srandy a nevesali to tu...
@adusik12457 ale noooo... nedavaj sem negativne testy, ked to nechces pocut
Inak kocky, ona este nie je ani v strede cyklu 🙂 este nemala ani ovulaciu a uz riesi zasa testy.
Bože zas mi niečo ušlo 😁 je toto možné? však sú tie testy negatívne videla si aj sama keď si si ho robila po odčitani 5min a ešte sa pýtaš čo náhodou nie sú pozitívne

@adusik12457 comu nechapes? Hore test premoceny a dole kanalik