icon

Nedarí sa mi otehotnieť - som psychicky na dne

buxus24
15. jún 2019

Ahojte
asi sa chcem len vyrozpravat.
Viem ze je vela bab ktore to maju horsie a tazsie,no stale ked sa dozviem kto porodil alebo caka babo som z toho psychicky nadne.
O babo sa smazim v podstate 8rokov.Brala som xy vitaminov-nepomohlo,bola som na inseminaciu-nepomohlo, IVF-neuspesne.
Momentalne chodim k homeopatke.
Zatial nic.Ako zmemy vidim,no nie v tom v co uz tak dlho cakam a verim.
Som z toho dost madne.
Dnes mi este brat oznam ze cakali male no jeho priatelka potratila.
Velmi ma to mrzi. No toto ma zlozilo
Ona fajci,aj si vypije,,extra zdravo nezijej.a otehotnela.
Nechapte ma zle.vedela som ze tento rok s tym pridu.
No uz som si myslela,ze po tolkych rokoch snazenia sa to konecne otoci aj k nam...to stastie a budeme rodicmi.
Mam 31 a som bezdetna. Kazdy den dakujem za vsetkp to co mam. No dieta mi v zivote chyba. Uz ani neviem co robit alebo skusit aby sa zadarilo.
Som z toho hotova. Psychicky.
Vdaka za vypocutie
No viem ze cim dlhsie sa nedari,tym viac v depkach som....

Strana
z2
natalia11111
17. jún 2019

@83lenka83 väčšina báb vyskúša predtým všetko čo môže lebo ver mi ze ivf je veľmi náročné, ja som predtým pobrala toľko vitamínov, jogu a podobne veci ale bohužiaľ sa zistila medicínska prekážka a s tou pomôžu len doktori, ale bud rada ze to nemusíš riešiť 🙂

83lenka83
17. jún 2019

@natalia11111 drzim palce, kazdy si nesie svoj kríž, kazdy mame nejake svoje starosti, taky je źivot.

marguay
17. jún 2019

Vyskusaj cinsku medicinu este TCM v ba. Odporucam velmi.

eliska13
17. jún 2019

@83lenka83 myslím, že žena ktorá vie otehotnieť prirodzene to nikdy nemôže pochopit

eliska13
17. jún 2019

@buxus24 je u niekoho z Vás nejaký zdravotný problém?ako úprimne, keby som sa toľko rokov snažila nevydržala by som tak dlho čakat na IVF.
Mala by si možno zvoľniť v práci a viac oddychovať, športovať, byť spolu.....píšeš, že práca je fajn platená umelé Ti viac menej ešte hradí poisťovňa aj, keď viem, že doplacas nečakaj ďalší rok, ak Ti môžem poradiť.Chod do Brna moja nie jedna kamarátka na SR vyhodila veľa peňazí a v Brne im robili také vyšetrenia ako nikde a polka z nich má bábo a to niektorí čakali aj 12 r.
Tvoju bolesť, závisť chapem je to taká ľútosť prečo ja nemám a ona ma.mala by si chodiť k psychologické muž Tá nikdy nepochopí a takto nosis to bremeno na sebe hlavne musíš byť psychicky v poriadku a vyrovnaná, ak chces otehotniet

arivederda
18. jún 2019

@eliska13 presne tak. Silno uvažujem o psychológovi. Ako nie len kvôli tomu. Tak všeobecne nejako sa toho nakopilo viac. Nepoznáte nejakého dobrého v MT? 🤔😉

blabla22
Autor odpoveď zmazal
buxus24
autor
18. jún 2019

@blabla22 popravde chcela som ju zacat doma sama podla videi...no pracovne tempo ma nepustilo...no teraz to uz dam. Dakujem

buxus24
autor
18. jún 2019

@eliska13 dakujem ti za odpisanie.ja mam endometriozu a lieky na stitnu zlazu beriem od 11rokov. No Dr.mi tvrdia ze toto to nesposobuje ze sa nam nedari.
Popravde niekedy som sportovala no od kedy som v tejto praci, chodim domov dost unavena...niekedy len vylozim nohy a uz spim.
K psychologicke? Viem ze by mi pomohla,no zatial sa tam nechystam. Ako mam stavy ze niekedy preplacem aj tri dni a na jesen som cca 2tyzdne v depkach. Ale zatial to zvladam.
Musim sa uvolnit vyletmi....to mi pomoze 😍
Dakujem ti

tinapa
18. jún 2019

@buxus24 Ahoj.. Laparoskopiu (prefúknutie vaječníkov) si absolvovala?

buxus24
autor
19. jún 2019

@tinapa ahoj laparoskopiu som podstupila ...

Strana
z2