icon

Nedarí sa mi otehotnieť viac ako rok

1safirka1
6. dec 2011

Ahojte snažilky, bývale snažilky podelte sa o mnou o vase skusenosti. Snažili ste sa viac ako rok aj napriek tomu že ste obaja boli OK ?
ja už mam pocit že to robí psychika.....

petulaptt
29. nov 2013

Ja som toho nazoru, ze cim viac chces a snazis sa a zapodievas sa tym, tym to ide horsie...Svagryna sa snazila tak 7 rokov, uz to vzdavali, zvazovali umele oplodnenie. Uz mala cez 30rokov...zacali nadstavovat a dali si so snazenim pauzu, no a ona otehotnela. Dnes ma doma krasneho usmievaveho mladenca 🙂
Ja som to od zaciatku nechala na nahodu, len sme sa dohodli, ze uz si nedame pozor, no a preslo par tyzdnnov a ja uz som bola tehotna 🙂 kazdopadne vela stastia vsetkym co po dietatku tuzia 😉

danielka20101989dadus
29. nov 2013

@petulaptt v podstate mas pravdu,ale je veľa takych bab ,ktoré sú v pohode ,a aj tak sa im nedarí, nieje to vždy o psychike,i keď väčšinou je problém tam.Ale ja si tiež myslím, že raz to predsa musí vyjsť, a kým tomu človek veri, tak je to len otázka času,že kedy to už bude .Niekomu to ide hneď ,niekomu nie...Pozerám,že ty už si tehulka 😉 gratulujem 😉

petulaptt
29. nov 2013

Dakujem, ano som a tesime sa uz kedy budeme vediet aspon pohlavie 🙂 .. ja netvrdim, ze je to vzdy o psychike. samozrejme niekedy proste treba zasah lekara a niekto je proste odolny voci otehotneniu ☹ ale casto vo svojom okoli stretavam prave to, ze sa tak privelmi snazia..a to tiez nie je dobre 😒

danielle37
29. nov 2013

ahojte, ja len toľko, mala som kyret a potom cca o 2 mesiace som mala zápal ľadviny, dali mi antibiotiká a potom mi urológ povedal, že je tam fajn "klíma" ak chceme bábo, mohlo by sa podariť, vraj mám pripravenú fajnovú chemickú postieľku 🙂 to isté mi gynekologička povedala a dcéra nám vyšla na prvý šup...... bude mať už 10 rokov a r.2014 plánujeme druhé a povedala mi hneď, že to znovu takto spravíme, myslím bez kyretu, len antibiotiká mi šupne..... mala som cysty a polypy,.. hysteroskopia ukázala navyše blúdiacu cystu.... a dnes som ok.... takže baby dúfam, že budúci rok budeme v očakávaní 🙂 viaceré z nás 🙂

jakkubba
29. nov 2013

Dakujem za tie slová,trapim sa vnutorne,tvarim sa ,že je to ok hlavne pred priatelmi a najbližšími...Nikdy som neriešila fora,ale skusila som a myslim,že pomôže sa trošku vyžalovať.Musím nejak získať nadhľad.Fakt dakujem,je to ťažké,ale vynasnažím sa.Ja držím palce....

henushka11
2. dec 2013

dakujem moja urcite to skusim dakujem za tvoje rady ,,,, 🙂 🙂 🙂

amanda265
3. dec 2013

@inka25
ahoj mňa by zaujímali tie aloe produkty, rok sa snažíme a nedpodarilo sa zatiaľ,ďakujem.

manily
4. dec 2013

nemam nic proti aloe ale je vedecky dokazane ze aloe vypudzuje plod a preto dochadza k predcastnym porodom alebo aj k potratom.. takze urcite nie na podporu tehotenstva.. ale su aj ine cesty a naozaj velmi ucinne pretoze vsetko je otazkou vyzivy tela..a naozaj mam osobne skusenosti s babami ktore dlhodobo nemohli otehotniet po nasadeni specialnej vyzivy sa to podarilo dnes uz maju zdrave deticky.. takze nie len psychika ale hlavna je vyziva

nikkab
10. dec 2013

@jakkubba my sme na tom skoro podobne, rok snazenia. sice raz to vyslo no neskoncilo to dobre :( odvtedy sa opat nedari. a to sme si mysleli ze ked sa zacneme snazit uz aj to bude. asi to nie je take jednoduche ako tu tak citam, nechapem sice preco a cim to moze byt. ja na psychiku neverim. nam sa vtedy podarilo prave v case ked sme mali fakt kopec stresu, presne v ten mesiac sme absolutne neverili ze to vyjde. naopak boli mesiace ked sme mali klud uplny klud, pohodicku a nic. zelam vela stastia a drzim palce

aalex0507
11. dec 2013

No my sa tiež už snažíme rok a pol , a tiež sme vraj v poriadku a nejde to....aj ovulačné testy sme už skúšali , aj Inofolic som už užívala....už neviem čo máme ešte skúsiť... ☹

katarina1984
11. dec 2013

@aalex0507 nic,pride to samo...tak to bolo i u nas po 4 rokoch snazenia,kontrolovania sa

aalex0507
17. dec 2013

@danielka20101989dadus ja som INOFOLIC skúšala a nepomohol...na folikulometrii som tiež bola a o ovu už mám 100 percentný prehľad a staaaaaaaaale nic :( muž je tiež zdravý bol na spermiogram a všetko má o.k.....j ato už asi vzdávam uz ma nebaví počítať plodné dni...robiť ovu testy a potom aj tak vzdy dostanem menzes...

danielka20101989dadus
18. dec 2013

@aalex0507 Aj u nás je to tak,obaja zdraví a nič...4roky nič neriešim iba ovu mrchu,dookola...Úplne ťa chápem,že stým chceš seknut...Ja tiež...ale nemôžem...to moje srdiečko mi to nedovolí...môj muž mi sľúbil,že pôjde na druhý spermiogram(prvý ok cca pred rokom a pol) nechcem to vzdať hlavne kvôli nemu,zaslúži si byť otcom ...My
sme tiež už na nervy z toho, nateraz sme zjemnili tempo,lebo čo si budeme vravieť robiť "to" na povel nieje nič moc.Trošku sme vypli,neriešime teraz nejak extrémne snaženie,dohodli sme sa,že toto sú posledné Vianoce čo sme dvaja 🙂 tak si ich chceme užiť... a po novom roku pôjdeme do Caru...čo už..Koľko sa vám nedarí ak sa môžem spýtať...Držím Ti palce 😉

aalex0507
23. jan 2014

@1safirka1 Ahoj, nič si z toho nerob.my sme sa tiež snažili vyše roka. Tiež už som to začínala vzdávať a nakoniec práve keď som prežívala obrovské stresové obdobie tak som otehotnela. Teraz sme v 10 tt a dúfame, že všetko bude v najlepšom poriadku. neboj, príde to keď to nebudeš čakať a prestaneš na to myslieť...

majusik26
29. jan 2014

Ahojte babi skúsila už niektorá s vás lubriáačni gél conceive plus na podporu otehotnenia zaujimáli bi ma vaše názory na tento gel či sa Vám niektorej podarilo otehotniet práve pomocov tohto gélu emoticon

monicka79
29. jan 2014

@majusik26 ja som vyskusala, ale nepomohlo, uz sa snazime 3 a pol roka 😒 Teraz beriem inofolic na podporu ovulacie, tak uvidime 😉

issiq
29. jan 2014

@lusmi ahoj prosím ta preco si myslíš ze za to môžu zuby ? Ak mozes odpis ďakujem

iwusia
16. máj 2014

Ahojte baby, len moja mala skusenost ako som sa konecne dopracovala ku tehotenstvu. Snazili sme sa o to prirodzene asi 7 rokov, aj sme chodili do Heliosu do Martina,1x absolvovane IUI a rozne hormonalne liecby. Nakoniec mi zabrala kyselina listova 3x denne, par mesiacov pred tehu a Inofolic. Brala som asi 10 dni 3xdenne, potom som znizila davku na 2x a hned prvy cyklus som ostala tehu!!!Zazrak doslova, urcite odporucam. Ak mate zaujem , doma mam este cele balenie, predam so zlavou, hlavne nech pomoze. Drzim Vam paste! 🙂

lucianulka
4. jún 2014

@1safirka1 ahoj safirka, ano moze to byt o psychike, my sme sa snazili rok a pol a potom to prislo takze mame doma 1,5rocnu princeznu. Skrz tuto skusenost sme potom uz dalsie dieta neriesili v zmysle , ze chceme, aj z toho dovodu, ze este mala bola mala,aj kvôli tomu, ze sme vsadili na "co ma prist to pride", takze momentalne cakame druhe bez snazilkovania / jednoducho dali sme tomu volny priebeh/. Ak to cele zhrniem, psychika je dolezita treba mysliet pozitivne, nezameriavat sa na to tak, ze nic ine na svete neexistuje a hlavne verit ze to pride-totiz, kazdy tehotensky test bol robeny s nedôverou, uz vopred som mala v hlavicke vsugerovane, ze to nevyjde, co sa aj stavalo. Az ked som si to v hlavicke upratala, par mesiacov praktizovala symptotermalnu metodu planovania rodicovstva/ to aby som mala jasno ako to s mojou ovulkou a celym mojim cyklom je/ a nadobudla dusevnu rovnovahu sa to podarilo- vtedy som si robila test s vedomim , ze urcite vyjde, nie ako tie predchadzajuce a ono to bola aj pravda. Vela prevela dokaze ta psychika🙂 Drzim palce, aby si nadobudla pokoj, doveru a hlavne aby sa zadarilo

nebesia
19. júl 2014

Ženy, prečítajte si túto stránku, sú tam super rady a liečebné celoročné ozdravné kúry, mojej kamoške táto žena pomohla otehotnieť, vrelo doporučujem, s dovolením posielam adresu webu ktorý ma veľmi zaujal
http://www.liecitelka-laura.sk/

mirad28
25. jan 2015

Ahoj!My sme sa snažili asi rok a pol.
Vsetky kamošky začali chodit na akupunkturu a k tomu im doktorka predpisala aj homeopatika a vsetky do 2mesiacov tehotné.Isla som skúsiť aj ja.Akupunkturu som dokončila začiatkom decembra, 4.2. mam ísť na kontrolu a som uz v 3.tyzdni :D
Fakt odporúčam! 😉

mamartinka
25. jan 2015

@mirad28 to je co za akupunkturu prosimta a kde sa nato ma ist?Vdaka.

mirad28
25. jan 2015

No v tom meste kde byvas,alebo v okoli je určite nejaká doktorka alebo doktor,ktorý sa zaoberá akupunkturou.
Pôjdeš k nemu,vyšetrí Ta,zmera Ti tvoje hodnoty v tebe,určí Ti nejaké homeopatika a sup na akupunkturu,ja som mala 10sedeni za sebou,potom uz iba homeopatika a vyšlo to...
Ak by to nevyslo,idem na ďalšiu kúru akupunktury.Chodia tam ludia s hociakym problémom,migrény,bolesti,žalúdok...no Ty povieš aký mas problém a na to sa zamera.

mamartinka
25. jan 2015

@mirad28 Ale k akemu lekarovi treba ist gynekolog ci kde?Este som o tomto nepocula.

mirad28
25. jan 2015

Nie gynekológ...
Doktor,ktorý sa zobera akupunkturou...
Ved si nájdi na nete v tvojom meste kto to robi.
U nas to robi napríklad doktorka ktorá je plucna+akupunktura a tuším aj rehabilitacna+akupunktura.
Určite to bude na nete,alebo sa opýtaj svojho lekára,mal by to vedieť.

branislavn
20. máj 2015

Portál Otehotnenie.sk je komplexný zdroj informácií, rád, tipov a produktov, ktoré Vám pomôžu na Vašej ceste za vytúženým dieťatkom. Stránka zameraná na neinvazívnu liečbu neplodnosti a problémy s otehotnením je najväčšia svojho druhu v Európe. Už od roku 2009 pomáhame párom v celej Európe pri problémoch s mužskou či ženskou neplodnosťou a pri problémoch s otehotnením. Naša stránka Vám pomôže zvýšiť šance na úspešné počatie. Nájdete u nás množstvo rád ako zvýšiť plodnosť, čomu sa vyvarovať, a na aké hlavné veci je potrebné zamerať svoje snaženie. Vysoké percento tých, ktorý podstúpia túto extra cestu k počatiu je úspešných. Spôsobov ako uspieť je veľa. Niektoré sú jednoduché, iné menej. Každý z nich Vás však prinesie bližšie k cieľu a pomôže Vám zvýšiť šance otehotnieť. Najdôležitejšie však je, aby ste túto cestu podstúpili spolu s Vašim partnerom. Keď narazíte na problém, mali by ste spolu nájť jeho riešenie. Pamätajte, že len vy určujete smer, ktorým sa vyberiete!

https://www.facebook.com/pages/Otehotnenie-teho...

slavomira6
7. sep 2015

Ahojte. No tak my sa snazime uz 3r. Po 2 r som otehotnela ale bohuzial neuspesne. A od vtedy nic. Vysledky boli dobre az ked sme isli na sr do Heliosu A tam zistili chybu. Caka nas dlha etapa ja som na tom dost zle nemam naladu na nic velmi zle to znasam uz tak dlho sa snazime a nic. Kazdy mesiac dufam A stale sklamanie. Baby ako to zvladate? Ti ze napisu vsetci hlavne na to nemyslieť hahah A ako sa to da?

hob5691
18. sep 2015

Na inej stranke som pisala o jednom panovi cisti dusu a naprava psichyku.

emilia25
18. sep 2015

Bsby je to vsetko o psychyke.u nss 3 deti uplne bez problemov na prvy sup a tak som si myslels ze ked som taka jsblobks nebude problem 4 nie?no baby okrem dvojiciek ktore skoncilo jednym a to cistenim som myslels ze sa hned zsdsri ale kde UZ som si myslels ze mojs maternics proste dalsie tehu odmiets bsby pubertacis som dost zisdne nebude vybsvicku postielku vsetko som predsls no a ked to necskss sa sni snszit nemusis a pride to ssmo.tak si hlsvne uzivsjte muzikov a robte to ked je chut a nie len ako plodenie.drzim pslce vsetkym aby k vsm ten bocisn priletel.