icon

Nedarí sa mi otehotnieť viac ako rok

1safirka1
6. dec 2011

Ahojte snažilky, bývale snažilky podelte sa o mnou o vase skusenosti. Snažili ste sa viac ako rok aj napriek tomu že ste obaja boli OK ?
ja už mam pocit že to robí psychika.....

Strana
z6
paulinoocka
11. apr 2016

Ako baby ste v poriadku? si tu posielat smajlikov??

lea152
13. apr 2016

Tiež by som prispela svojou skúsenosťou. Keď sa nám s manželom nedarilo otehotnieť takmer rok, začali sme to riešiť. obaja sme absolvovali vyšetrenia, ja laparoskopiu. Nebol nájdený žiadny zdravotný problém, ktorý by sme mohli riešiť a tak sme len čakali, brala som lieky, taktiež pichaný Pregnyl. Keď snaženie trvalo už takmer dva roky a stále sa nedarilo, rozhodli sme sa vyskúšať i niečo iné ako klasickú medicínu. Na odporúčanie sme navštívili manželov v Trenčianskej Teplej, boli sme u nich dvakrát a hneď nasledujúci cyklus sme sa dočkali vytúženého pozitívneho tehotenského testu. Manželia sú veľmi príjemní a sme im vďační za to, že o cca dva mesiace už budeme traja. Určite nie každý verí takýmto alternatívnym metódam, ale my sme boli už zúfalí a rozhodnutí vyskúšať naozaj čokoľvek. Dosť veľkú úlohu zohrávala aj psychika, ťažko som to celé znášala, ale manžel ma veľmi podporoval a dodával mi silu. Ak by sa niekto rozhodol vyskúšať spomínaných manželov, tak p. Masarová, tč. 0907 720 352, 0911 601 647.

ria2012
14. apr 2016

Ahoj dievčatá, už rok a pol sa snažíme o dieťa a stále nič. Kamarátka mi odporučila Inofolic, vraj po ňom ostane tehotná každá žena. Pýtala som sa v lekárni, jedno balenie stojí 16€. Máte niekto skúsenosti s Inofolicom? Je to na voľný predaj, zrejme nejaký doplnkový vitamín, len sa chcem poradiť, aby som znova nevyhodila peniaze von oknom 🙂 ďakujem za rady.

miska_hryzka
14. apr 2016

@ria2012 je to individuálne ak nemáš žiadne vážnejšie hormonálne problémy, tak môže pomôcť. Mne osobne nepomohol brala som ho vyše pol roka. Ale ja som mala nízku hladinu progesteronu a pomohol Duphaston 🙂

agnesssi
14. apr 2016

nam sa to tiez nedari, a uz som pomaly z toho zufala, tak strasne tuzime po dietatku :/

zvieratko31
Odpoveď bola odstránená
mijo53
14. apr 2016

@zvieratko31 len toto nie, šamanka

zvieratko31
14. apr 2016

@mijo53 pane Bože, veď kineziologia je uznávaná aj doktormi!! ty šamanka. ale vieš čo, rob si čo chceš a nemaj dieťa nikdy, za dobrotu na žebrotu, človek chce pomôcť a takáto vďaka!!

zvieratko31
14. apr 2016

komu sa nepáči, prosím nereagujte na mňa, robte si po svojom, snažila som sa len pomôcť, ale na slovenskom MK sa mi to vždy len takto vráti. na podobné komenty ako vyššie, ozaj nebudem reagovať, nemám to za potreby. stačí si dať do českého guglu kineziologie a napr. vztahy, alebo nejaký problém proste a budete sa fakt moc diviť...

daness
14. apr 2016

mam zaujimavu knihu, o uprave stravy a pod. kde vela veci robi strava aj v otehotneni a pod. napr. -vysadit kofein,cukor, nasadit B12, kys.listovu, u muza Ccko .... niekedy je rpoblem napr. i len taky, ze ti ovulacia netrva 20 hodin, ale le 1 hod. a tym padom sa musite proste trafit... niekedy zase mozno k uvolneniu vajicka nedojde v nejakom cykle... rok je pre vas dlha doba,no zaroven.. cca 11 cyklov.. cize 11 pokusov... nemyslim,ze by ste mali zufat-dalsi dovod-aby bola psychika ok,lebo i to robi vela. poznam zenu,ktora po potrate, dalsom porode v 5m a nasledne umrti baba, porodila svoje vytuzene,zdrave babatko po 17 rokoch!..naozaj,treba sa len upokojit,pripadne obehat lekarov,ci nechyba nejaky vitamin,hormon,krv ci funguje ako ma.. a pod. ak je vsetko ok, upravit stravu,dat sa do pohody a zit. pretoze ak sa problem fyziologicky nenajde,treba len cakat. 🙂 vela sil

mijo53
14. apr 2016

@zvieratko31 ja deti Bohu vďaka mám a ty nepraj nikomu nič zle, lebo...

mijo53
14. apr 2016

@zvieratko31 vieš čo, až ma zamrazilo, ako vieš zle priať, ja som nemyslela, že ty si šamanka, ale metódy, ktoré boli v tom linku, čo si dala vymazať, ja neuznávam, a ty hneď škaredo praješ

zvieratko31
14. apr 2016

@mijo53 prosim ťa ako ja vážne neviem, kde som priala komu niečo zlé. ja nikdy nikomu nič zlé neprajem, len som napísala nemaj dieťa nikdy, to nebolo myslené tak, že ti prajem, aby si nikdy nemala deti, prosim neprevracaj slová...neprajem nikomu nič zlé, lebo by sa mi to vrátilo. a s tou pani majú velmi dobré skúsenosti, je chválená. keď tomu neveríš, nemusíš to nazývať šamanstvo. tú pani pozná aj bratrancova manželka, ktorá býva v tom mestečku, kde tá "šamanka" a pozná ju, neni to žiadna vymetená pani, informovala som sa už dávnejšie...

mamartinka
14. apr 2016

@mijo53 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

mamartinka
14. apr 2016

@zvieratko31 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

zvieratko31
14. apr 2016

tak ma to donútilo viac si to naštudovať, napr. kinezku odporúčajú aj psychologovia. ale čítala som na českom MK ohladom kineziologie a otehotnenia, nečítala som všetky príspevky, ale len jednu stranu. nikto tam nepísal, že by sa po tomto poradilo, ale skúšali to takto riešiť. je to dobré na dosť vecí, aj ja to kvôli niečomu podstúpim onedlho, ale na otehu to ozaj asi nebude. odkaz, ktorý som sem ja dávala a nechala zároveň potom vymazať, tak
@mijo53 to je o niečom inom, nie je to doslova kinezioložka, pracuje inou metódou, no ozaj ju chvália a aj bratránkova žena. a nehnevaj sa na mňa...ako som to mala pochopiť, keď si označila mňa a hneď za tým len toto nie, šamanka. tak mi bolo jasné, že to myslíš na mňa, že ja som šamanka a to veru nie som, také schopnosti nemám 😀 😉

ria2012
15. apr 2016

Ďakujem moc za všetky odpovede 🙂 Mám už dohodnutý termín u ženského lekára, ešte to preberiem s ním a idem na to 😉 Tak držte palce. Krásny zbytok dňa prajem. 😵 😵 😵

lea152
15. apr 2016

@ria2012 ja som brala inofolic a manžel folandrol asi rok a nepomohlo, ale myslím si, že treba skúsiť, možno tebe pomôže

mamartinka
19. apr 2016

@mijo53 no kdesi.Neaky smajlik. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕

ria2012
30. jún 2016

Ahojte dievčatá, 14.4.16 som sem dala príspevok, že sa nám nedarí , pýtala som sa, či má niekto skúsenosti s Inofolicom a neuveríte, ja som bola v začiatkoch tehotenstva 😀 len som si zase a opäť nedočkavo spravila zavčasu test, tak mi ukázalo len jednu čiarku, ale keď mi 26.4. neprišli dni, letela som kúpiť test a tam konečne dve čiarky. Som šťastná ako nikto, po štrnástich rokoch druhé dieťa. Nevieme sa dočkať celá rodina. Držím vám všetkým palce, aby som si aj ja, čo najskôr, od vás našla takúto krásnu správu. Majte sa krásne a ďakujem úprimne za všetky rady a podporu.

barbishkamiracle
7. aug 2016

Pozyvam vas na celodenny seminar pre zeny.
Viac ako 11 rokov sa venujem zenam, ktore maju problem otehotniet,ci ine zenske starosti.
Budem sa na vas tesit,ked sa prihlasite 😊.
Do spravy mi klude piste vase otazky.Rada vam pomozem, zodpoviem.
Som fyzioterapeutka a venujem sa cviceniu podla Mojzisovej, endokrin joge, aromaterapii v ramci tejto oblasti.
Viac ako 200parom som uz pomohla otehotniet.

Strana
z6