icon

Nedarí sa nám druhé bábätko

lulu0902
4. apr 2018

ahojte,nasla som nejake diskusie,ale bud velmi stare alebo som sa z nich nic nedozvedela... Je tu niektora ktorej sa dlhsie nedarilo prve dietatko a druhe sa zatial nic nedari? 🙂 Prve nam trvalo rok-pri velkej snahe....Vtedy sme uz mali ist na ivf....Nakoniec sa podarilo,no ale teraz skusame uz 2 roky druhe a nic.zatial ziadne preparaty neuzivam,manzel mal dost zly spg uz predtym...takze moj gynekolog skonstatoval nech ide zase najprv on.... Kedysi som robievala aj ovulacne testy,ale neviem preco-nikdy mi na nich nevysla ovulacia (aj ked som si ich pekne lepila a porovnavala) - den D nejak na tych testoch nenastal :D

Strana
z2
maryah
17. apr 2018

My sme sa o prvého syna snažili 3 roky. U nás je zlý spg. Treba ásť čím skôr na vyšetrenie. Boli sme 2 krát na IVF a 2 krát na KET. Všetko neúspešne. Synček sa nám zadaril 3 mesiace po poslednom neúspešnom IVF. Druhý synček sa nám zadaril po 3,5 roku. Tiež sme boli na vyšetrenie a opäť zlý spg. Chceli sme ísť na posledné IVF no pred koncom sme to vzdali, žiadosť sme už mali schválenú no rozhodli sme sa neísť, veď jedno dieťatko nám stačí, boli sme vďační aj zaň. Podarilo sa mi otehotnieť prirodzene keď mal starší 5 rokov. Predtým som si povedala, že do 35. rokoch budeme skúšat a potom už nie no a akosi sa nám to chvala bohu podarilo. Chce to čas asi 🙂

Strana
z2