icon

Negatívny tehotenský test po troch mesiacov snaženia sa

colito123
19. jún 2022

Ahojte 👋 chcela by som sa spytat s priateľom sa snažíme o bábätko už skoro 3 mesiace a stále nič niekedy mame sex aj 2,3 krát za deň a aj tak nič v čom je chyba ? Vždy keď si urobím tehotenský test tak mám jednu čiarku prosím poraďte mi ❤️ Ďakujem.

vahcaac
19. jún 2022

@colito123 neboj sa, to je kratučko a vôbec to nemusí znamenať žiadnu chybu. Skúšajte ďalej, uvoľni sa a nečakaj, že to príde hneď.
Btw: sex 2-3 x za den je kvôli tomu, že chceš otehotnieť ? Lebo ak áno, je to fakt kontraproduktívne. Každý druhy den stačí

dzulli1980
19. jún 2022

Chyba je zrejme v tom, že veľmi chceš ... milujte sa, keď je chuť, tri mesiace je málo ... nerob si tehotenské testy, ovulačné testy atď. ... milujte sa preto, že chcete, nie preto, že musíte, lebo teraz je ten správny čas ... milovať sa s takou frekvenciou je za mňa skôr na škodu ako na osoh.

colito123
autor
19. jún 2022

@vahcaac Nie nie sex mame aj preto 2,3 krát pretože mame chut nie preto že by som chcela otehotnieť takže sex mame len keď mame chut nič nerobime na silu a mne by sa asi ani nedalo mat sex bez toho aby som nemala na to chut 😀❤️ Ale ďakujem baby no uvidíme. Ale menstruacia mi mešká už 2 dni

evaachesa
19. jún 2022

@colito123 ak sa snažíte o dieťa, tak musíte trochu spomaliť, prípadne sa na to tak veľmi neupínajte, lebo šanca je za týchto okolností nižšia. Tu to máš v skratke vysvetlené. Držím palce. 🙂

dianka3
19. jún 2022

@colito123 Aj my uz 4 mesiac a nic 😕 dokonca pred mesiacom mi meskala 10 dni a stale neg testy a ajtak dosla ms 😑. Zrovna predvcerom zase dosla 2 dni skor,cize sklamanie zase.My sa asi kazdy druhy den,kadeako a furt nic,aj caje som pila a nic.Uz zacinam verit ze mozno uz nebudeme mat ,asi to vzdam uz

andrea_prestastna
20. jún 2022

@dianka3 boze po takej dobe??? Kamaratka otehotnela po 9 rokoch
Hlavne sa od toho odputaj pride to vtedy ked ma

ninakajka
20. jún 2022

Hlavu hore, to je este kratko, syna sa nam podarilo po 9 mesiacoch a teraz cakame dievcatko a tu sme sa snazili skoro dva roky. Aj ked úprimne ked tu na MK citam niektore zeny ze cakaju a snazia sa 5, 7, 9, 12 rokov, pri porovnani s nimi je nas cas snazenia zanedbatelny.
Odporucam sledovat ovulaciu a nemat sex kazdy den, pred ovu tak tri dni pred mat sex a potim az pocas ovu. A viem, ze je to tazke ale psychika robi tiez svoje.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
20. jún 2022

@colito123
@dianka3 baby nebláznite, 3, 4 mesiace je nič, po roku by som to začala riešiť s lekárom. Ja som jedno mala na prvý šup, druhé po dvoch rokoch.

nevenka
20. jún 2022

@mamula20 presne, my sme sa nesnazili ani o jedno z nasich deti, len sme si po svadbe povedali, ze uvidime a sli sme naplno vzdy, ked bola chut. Aj napriek mojim problemom s hormonami, sa podarilo prve po pol roku, druhe ani neviem, kedy, ked mal syn 12 mesiacov. A tretie a stvrte neplanovane totalne 😅. Stvrte ma 10 tyzdnov v brusku.

veronika3110
20. jún 2022

@andrea_prestastna veru... aj ja som veľmi chcela... a skúšala som všetko.. prišlo to po 1,5 roku, presne vtedy, ked som si povedala, že kašlem na to, je nám dobre aj tak. :D okamžite v ten istý mesiac som otehotnela.. ked som prestala sledovať teplotu, robiť ovulačné testy atd.. :D

dianka3
20. jún 2022

@elizabet173 No lenze mne moj uzastny doki povedsl ze kedze,, mam uz 34 ze som uz stara,, a ze tam nemam sancu😑😑 ako viem ze ine maju aj neskor ale kazda zena je ina,niektora starsia a otehotnie a ina mlada a nedari sa ,

elizabet173
20. jún 2022

@dianka3 vymen lekara, je normalny? Aj keby si mala o desat viac, ak si po zdravotnej stranke ok, nevidim dovod. A este stale je tu moznost umeleho oplodnenia

x_mery_x
20. jún 2022

2-3x za den sa ani necudujem, ked spermie nestihnu vobec dozriet, minimalne 2-3 dni, najlepsie az mesiac som citala

evaachesa
20. jún 2022

@dianka3 prosím ťa okamžite vymeň takého blbca gynekológa...ak ti toto povedal tak je vážne mimo.🤨 Ja som riešila dieťa po 30tke a tiež som si vravela že nebudem čakať dlhšie ako pol roka a ak sa nepodarí tak pôjdem pre istotu na vyšetrenie do CAR keďže po 30tke už to byva s otehotnením zložitejšie. Našli nám s manželom problém a po 2 rokoch som vďaka nim otehotnela. Teraz mám 35 a plánujeme druhé tiež s pomocou CAR. Pozerám že si z Martina. Máte tam dobré centrum Helios, tak ich kľudne kontaktuj pre vyšetrenie a uvidíte ako sa veci majú. Prvá konzultácia s vyšetrením spermií a hormonálnym odberom býva zadarmo. Daj tomu ešte 2 mesiace a potom neváhaj a dajte sa s mužom vyšetriť. V tomto veku už určite netreba čakať rok. Držím palce. 🍀🙂

dianka3
20. jún 2022

@evaachesa Praveze u mna problem neni, ja uz z prveho mamzelstva mam deti a ten moj ,,uzastny doki ,, ked ma vysetril na preventivke cca pred pol rokom povedal ze na ,, moj vek,, 😑 je to celkom slusne ze tam vydel 9 vajicok a dalej nic,ked som sa pytala ineho lekara odbornika ze co to znamenah on mi vysvetlil ze tych 9 je v tom gestatacnom cykle ci cosi take a ze som vsetko je v normalnom poriadku a mozem mat. Len moj doktor co tam je on uz je na dochodku ale robi len jeden den v tyzdni a tento muderland ho uz zastupuje 😒 dava mi prednasky zakazdym a vyhlasil ze zena uz je po 25 roku stara a bude mat problemy 😑😑😑

elenka.k
20. jún 2022

@colito123 nám to vyšlo po 60 mes.

marianarem
20. jún 2022

@dianka3 Jezis aj ja som mala takeho gynekologa. Ten mi uz okolo 30ky raz pri sone na preventivke povedal ze:"No co, vsak existuje aj umele oplodnenie." Zakazdym, ked som unho bola, tak zadrel nieco podobne. Vymenila som a nova doktorka zakazdym povedala, ze vsetko je v poriadku 🙂 A bolo, ziadne umele sa nekonalo a to som rodila v 41. Prve zial nevydarene tehotenstvo bolo dokonca na prvy sup v 37.

dianka3
20. jún 2022

@marianarem No je to dost na psychiku ked aj doktor s takymi recami vie zdeptat cloveka. Mal by podporit zenu ,poradit ked je vsetko ok ,len moj druhy manzel ,len sa bojim aby chyba nebola v nom ako jasne skusime este ,necham tomu cad ale vela odbornikov teraz hovori ze problemy mavaju muzi, co kedysi automaticky ked sa nedarilo dali vinu zene ze je neplodna atd, a pritom tejto dobe je to opak a problemy su u muzov a nie u zien sa zistilo

colito123
autor
20. jún 2022

Baby ešte by som sa vás chcela spytat neviem teda či som tehotna ani dnes som ešte menštruáciu nedostala bolia má prsia tak mierne ale to mávam aj keď mám dostať menštruáciu ale strašne má bolia nohy ide mi to až do litkach a cítim že ich mám take opuchnute neviem ci mi to môže hneď na začiatku takto opuchat alebo čo prosím poraďte ďakujem ❤️❤️❤️

vahcaac
20. jún 2022

@dianka3 mne povedal doktor, že nemám šancu prirodzene s endometriozou a dva roky nato, bez liečby endometriozy, som otehotnela na prvý pokus snaženia.

inana11
20. jún 2022

@colito123 to by ti už tedt mal ukazat dve čistky keď by si bola a dnes bolo ozaj teplo,opuch a bolesti môžu byt tým… nieze by som ti nedopriala ale neuponinaj sa na to. Ja som tabletky vysadila dva týždenne pred sveabdou a otehotnela som o polroka a to muž chodil na 3 tyzdne robit a týždeň doma a ja doma stále kramovala v den jeho odchodu. Takze netuším kedy sme k tomu prisli🤷‍♀️Druhe tehotenstvo bolo zase polroka po tabletkách ale prázdny plodový vak a o ďalšieho polroka opäť tehotenstvo a vysledok spi v postielke😃🤷‍♀️A vždy som otehotnela keď sa mi buď rysovala práca alebo som nastúpila pracovať 😃🤦‍♀️

dianka3
21. jún 2022

@colito123 mne meskala ms 10 abo 11 tak nejak a prsia citlive atd no test negativny a vedela som ze z toho zase nic nebude a ani nebolo 😕 to aj psychika alebo viac faktorov oddiali ms a clovek si potom zbytocne nahovara. Ja mam uz 4 den ms a povedala som si ze nato kaslem uz, nebudem sledovat plodne a neplodne dni naozaj ako niektore baby pisu ze psychika robi svoje a zamerne ked chces nebudes mat. A viem ze sex pocas ovu a po ovu mal by byt kazdy 3 den lenze ked my niekedy aj kazdy den ☺ a nechcem nutit muza teraz nie cakaj 3 dni ,to ako robot. Milovat sa ked je chut😊 z lasky ,vasne a nie na povel