icon

Nekonečné čakanie po intrauterinnej inseminácii

jeny
30. dec 2011

Ahojte, som prvy den po iui a zda sa mi večnosť vydržať do testovania, je tu niekto v podobnej situacii? Snád by nám ten čas rýchlejšie prešiel pri debate 🙂

Strana
z2
katuska54
3. jan 2012

@jeny a aku tbl si si dala,lebo mna stale boli hlava a bojim si dat nejaku tbl. jejda to je nahoda aj som mala posledny cyklus 37 dnovy 😉

jeny
autor
3. jan 2012

@katuska54 dala som si iba paralen,silnejsie som sa bala, no trochu sa mi polepsilo nastastie 🙂 takze ty mas tiez ovu neskor a LF taku dlhu?

katuska54
3. jan 2012

@jeny ja som si radsej lahla a zaspala som jak mimino. no mame to vsetko tusim rovnake 🙂 tak dufam,ze aj IUI bude uspesne na 1 krat 🙂 🙂

jeny
autor
4. jan 2012

@katuska54 no to dufam aj ja, moj manzel je presvadseny ze to vyslo 😀 ale ja kazdym dnom som vacsi pesimista, najviac ma prekvapuje ze tento cyklus ma vobec nebolia prsia lebo inokedy ma bolievaju vzdy tak po polovice cyklu a ty si ako na tom?

katuska54
4. jan 2012

@jeny no aj mna bolievaju prsia ale len tak tyzden pred ms.a to mam zatial cas.uvidim na dalsi tyzden,ci budu boliet alebo nie.no ja uz som natom lepsie,dnes uz idem do prace makat.moc sa mi nechce,ale co uz 😒 a nepocitujes teraz nejake priznaky? mna pobolieva na lavej strane niekedy.tam som mala ten folik 🙂 nevim co mam od toho cakat 😉

jeny
autor
4. jan 2012

@katuska54 ja citim tak na oboch stranach obcas bolest mala som foliky na oboch, zeby dvojicky? 😀 no taketo pobolievanie mam kazdy mesiac takze nic zvlastne zatial nepozorujem

katuska54
5. jan 2012

@jeny no moje dnesne pocity su asi take,ze raz ma pichne napravo,raz nalavo.tak to je asi normalne. uz som zabudla,zakolko asi budes testovat? A vy snazilkujete este 😲 ? alebo Vam doki zakazal 😒

jeny
autor
6. jan 2012

@katuska54 mi sme potom skusali uz iba raz v ten den po iui, ako si vkladam utrogestan tak ho mam plno vsade tak na snazilkovanie nemam vobec chut, musim nosit intimku tak to zo mna ide von 😒 Ja som to uz nevydrzala a testujem od vcera 😀 je to este skoro ale aj tak, aspon viem ze na 7DPO tam uz nebol ziadny pregnyl lebo mala som iba / čiarku no a dnes 8DPO som dufala ze snad nejaky duch by uz mohol byt ale nic tam nie je

katuska54
6. jan 2012

@jeny tak dufam,ze dam budu kolajnice 🙂 🙂 🙂 verim tomu,ze to vyslo 🙂 a teraz budes testovat kazdy den? alebo to vydrzis do 14dpo?

jeny
autor
6. jan 2012

@katuska54 no jasne ked uz som zacala uz ma nič nezastavi 😀 uz teraz sa neviem dockat rana ...budem testovat az do ms kazdy den 🙂

katuska54
7. jan 2012

@jeny tak Vam budem drzat palce aby ste boli stastny a aby dcerka mala surodenca 😀 😀 😀 uz sa tesim na vysledok 😉

jeny
autor
8. jan 2012

@katuska54 ahoj no vyzera to so mnou bielne, test je stale negativny takze velku nadej tomu nedavam 😒 dufam ze ty budes mat vacsie stastie 🙂

katuska54
8. jan 2012

@jeny a dnes si kolkaty den po iui? ja sa bojim si robit test skor ako na ten 14 dpo

katuska54
8. jan 2012

@jeny a dakujem ze na mna tak myslis 🙂 je to pekne 🙂 a neboj aj ty budes mat test s dvoma ciarkami 😀 musis mysliet pozitivne 🙂

jeny
autor
8. jan 2012

@katuska54 ved ja sa snazim mysliet pozitivne ale dnes som uz 10ty den po iui takze podla mna ak tam ani zajtra nic nebude tak uz je to definitivne

katuska54
8. jan 2012

@jeny tak to ma moc mrzi ☹ ☹ a co teraz pojdes na dalsie na iui? alebo uz na ivf.

jeny
autor
8. jan 2012

@katuska54 na ivf ist nechcem, mozno skusim este iui momentalne fakt neviem, zatial to este neriesim, ked dorazi ms budem rozmyslat co dalej

katuska54
9. jan 2012

@jeny tak nebudem ti pisat,ze nemysli nato a ono to pride samo. take keci aj mna rozculuju. ale ja verim,ze este budete mat baby 🙂 🙂 🙂 tak budem na teba mysliet a daj potom vediet ako si sa rozhodla 🙂 vela stastia 😵 😵

jeny
autor
9. jan 2012

@katuska54 ahoj dnes som mala na teste ducha takze mozno nakoniec z toho este nieco bude 🙂 no nechcem si zvytocne robit nadeje ciarka je fakt slaba pozri si v albume, rano testnem zas tak uvidim ci zosilnie.
Ty sa kedy chystas testovat?

katuska54
10. jan 2012

@jeny jeeeeej to ma mooooc tesi,ze aspon nejaka nadej 😀 😀 😀 😀 no ja som zatial iba 8 dpo tak este je asi skoro. pockam aspon dva dni. 😉 a mas aj nejake naznaky tehu? mna bolia ale ze starsne krize. 😖 ale to som asi iba prechladla. dnes ma strasne svrbelo podbrusko. ja ani neviem ake by mali byt priznaky,ved ja som este nebola tehu. nechcem si nic nahovarat.ale aj ta ma moc tesi tvoja sprava 🙂 🙂 🙂 🙂

ckatka
25. sep 2015

Otvaram temu 🙂
Baby ako zvladate to dvojtyzdnove cakanie od IUI? Ja mam za sebou tyzden a je to strasne 🙂 ta neistota 🙂 z tych hormonov vsetkych som trochu rozhodena, vsetko citim intenzivnejsie...a hlavne su chvile ked by som chcela zaspat a zobudit sa o tyzden 🙂

Strana
z2