Nekonečné čakanie po intrauterinnej inseminácii
Ahojte, som prvy den po iui a zda sa mi večnosť vydržať do testovania, je tu niekto v podobnej situacii? Snád by nám ten čas rýchlejšie prešiel pri debate 🙂
@jeny no aj mna bolievaju prsia ale len tak tyzden pred ms.a to mam zatial cas.uvidim na dalsi tyzden,ci budu boliet alebo nie.no ja uz som natom lepsie,dnes uz idem do prace makat.moc sa mi nechce,ale co uz 😒 a nepocitujes teraz nejake priznaky? mna pobolieva na lavej strane niekedy.tam som mala ten folik 🙂 nevim co mam od toho cakat 😉
@katuska54 mi sme potom skusali uz iba raz v ten den po iui, ako si vkladam utrogestan tak ho mam plno vsade tak na snazilkovanie nemam vobec chut, musim nosit intimku tak to zo mna ide von 😒 Ja som to uz nevydrzala a testujem od vcera 😀 je to este skoro ale aj tak, aspon viem ze na 7DPO tam uz nebol ziadny pregnyl lebo mala som iba / čiarku no a dnes 8DPO som dufala ze snad nejaky duch by uz mohol byt ale nic tam nie je
@jeny jeeeeej to ma mooooc tesi,ze aspon nejaka nadej 😀 😀 😀 😀 no ja som zatial iba 8 dpo tak este je asi skoro. pockam aspon dva dni. 😉 a mas aj nejake naznaky tehu? mna bolia ale ze starsne krize. 😖 ale to som asi iba prechladla. dnes ma strasne svrbelo podbrusko. ja ani neviem ake by mali byt priznaky,ved ja som este nebola tehu. nechcem si nic nahovarat.ale aj ta ma moc tesi tvoja sprava 🙂 🙂 🙂 🙂
Otvaram temu 🙂
Baby ako zvladate to dvojtyzdnove cakanie od IUI? Ja mam za sebou tyzden a je to strasne 🙂 ta neistota 🙂 z tych hormonov vsetkych som trochu rozhodena, vsetko citim intenzivnejsie...a hlavne su chvile ked by som chcela zaspat a zobudit sa o tyzden 🙂

@jeny a aku tbl si si dala,lebo mna stale boli hlava a bojim si dat nejaku tbl. jejda to je nahoda aj som mala posledny cyklus 37 dnovy 😉