Nepriechodné vajcovody a tehotenstvo
Ahojte je tu niekto komu povedali ze ma neprichodne vajcovody a podarilo sa mu potom este zdrave tehotenstvo?
@maria898 počúvaj, zajtra je dosť čakania... Ja kebyže som na tvojom mieste, idem poobede alebo večer na pohotovosť, keď už tvoj Dr.merobi a poviem, že som tehu podľa testov a začala som krvácať a máš strach, keďže máš dg.nepriechodne vyjockovody, tak nech ta skontrolujú, či to není mimomaternicove.. Nemusíš hovoriť, že ideš ráno k svojmu Dr...nech ta tam pozrú.. A dovtedy len lez a vyloz nohy vyššie než brucho.. Nič iné ti neviem poradiť.. Je mi ľúto, že to musíš takto prežívať, ale bude len tak, ako má byť...
@habibim tak bola som u doktora, na sone samozrejme nic kedze podla menstruacie by to bolo len 4+0.ale co je zvlastne a mozno aj dobre spravil mi test a bol negativny hoci ja som si vcera robila a bol pozitivny. Zobral mi aj krv a uvidi sa teda podla toho a o tyzden mam prist na kontrolu. Tqk uvidime snad to bude mat dobry koniec. Prikladam vcerajsi test ten ruzovy
@habibim jasne ja pockam vo stvrtok by som mala mat vysledky z krvi ale mam este jeden test mozno si ho zajtra spravim. Uvidim. Hrozne by som ch ela aby bol pozitivny ale len v tom pripade ak by to bolo zdrave tehotenstvo a nie mimomaternicove. Ach jaj no uz som zrusila aj termin do CAR
@maria898 ahoj, viem ze je neskoro, ale mozem vediet ako si dopadla? Bolo to nakoniec uspesne tehotenstvo? Dakujem za odpoved 🙂
@silvia140413 bola som u lekara vzal krv hcg bolo 30 ale zial tqm to aj skoncilo.no podarilo sa v aprili a malicka mala teraz 4.1. rok.
@maria898 dakujem krasne za odpoved 🙂 a tesim sa ze nakoniec to vsetko dobre dopadlo a malej prajem hlavne zdravicko 🙂
Ahoj, ja som mala obojstranne nepriechodne vajcovody, absolvovali sme 2x IVF neuspesne. Po 6 rokoch som ale otehotnela prirodzene. Lekari vraveli, ze je to ojedinele, ale stava sa 🙂
Ked sme riesili IVF zistili mi na reprodukcnej imunologii celiakiu z krvi, ktoru mi neskor potvrdilo aj gastro.
Hned som zacala s bezlepkovou dietou. Lekari sa zhodli, ze ta bezlepkova dieta a aj hormony, ktore som si aplikovala pri predoslych IVF akoby restartovali moj organizmus a vajcovody sa spriechodnili.
Ked som videla dve ciarky na teste a potom aj to vysoke hcg aj tak som si myslela, ze to mam asi len rozhodene hormony alebo som nebodaj nejako vazne chora 😁
@vanilka3 ahoj, dakujem krasne za tvoj prispevok. Ja stale dufam ze sa nam podari mat aspon jedno babatko, ci uz prirodzene alebo cez IVF a toto mi vazne pomaha na psychiku. A gratulujem a drzim prsty nech vsetko dobre dopadne🙂
@silvia140413 dakujem. Velmi vam zelam, nech sa vam zadari 🍀🍀🍀

@habibim volala som doktorovi ze mam zajtra rano prist. Meviem uz aj prsia ma tak nebolia ako ma boleli. Asi sa vzdavam. Mrzi ma ze to nevyslo aj koli tomu ze uz sme objednamy na konzultaciu ktoru budem musiet zrusit a zase si prejst celym tym kolotocom. Myslis ze je sanca ze sa to vyriesi aj bez laparoskopie? Asi nie ze?