Nerozumiem svojmu telu
Som zmätená a neviem čo si mám myslieť. Už týždeň sa cítim inak, snažíme sa o dieťa už pár mesiacov. Ja som si tento cyklus bola do včera istá, že sa to podarilo. Je mi totiž zle od žalúdka, som unavená, točí sa mi hlava, ale hlavne mám neskutočne naliate, žilové a boľavé prsia. Nikdy som ich takéto nemala, ani tesne pred MS ani počas, vždy iba cez tehu. No včera ma začalo bolieť brucho ako keď má prísť MS, ale je ešte skoro, takéto bolesti mávam tak 2 - 3 dni pred ale nie takto 6 dní. Naviac sú viac akoby v strede podbruška nie tak po stranách. No včera som večer mala po malej na papieri trošku svetlej krvy, tak som si dala tampón, že asi teda prišla predčasne MS. No ráno bol tampón čistý, až na jednu malú akoby vlásočnicu alebo čo to bolo. Odvtedy nič. Skúsila som aj testovať, no je úplne biely, ani náznak ducha. Bolesti mám stále. Netuším čo sa deje nemala som to takto nikdy. Môže to byť začínajúce tehu, aj keď sú bolesti občas dosť intenzívne? Alebo čo sa deje? Môže hromonálna nerovnováha ak nejaká nastala zapríčiniť také príznaky ako sú pri tehu? Hlavne tie prsia mi nejdú do hlavy. Poslednú MS som mala 01.02. cyklus mávam cca 28 dňový + -
@bveronikab ahojky to ma mrzí :/ ale uvidíš nabudúce sa zadarí a bude zdravučké.... držím palce...ja stále neviem či spraviť zajtra ráno alebo v piatok stále sa akosi bojím ho spraviť až nie som sklamaná 😪😪
@bveronikab zajtra mi to bude meškať ešte len 3 deň ak neprídu....tak neviem či nepočkať aspoň do piatku aby to boli 4 dni...v pondelok 1.3 mám narodeniny tak by to bol neskutočný darček 😍
@malia18 ahoj, večer mi na MT nešla otvoriť táto diskusia, preto som nevedela napísať. Ako si sa teda rozhodla? Robila si? Ja by som nevydržala, ani do dnešného rána asi. Ja som robila aj včera poobede, no snehobiely zase, tak ale mne ešte oficko ani nemeškajú. Inak ja mám narodky 04.03. a tiež si hovorím, že by to bol ten najkrajší darček 🙂 Mne väčšinou tie 2 dni pred očakávanou MS vždy už ukázalo ducha. Aj pri úspešných tehu a pri tých neúspešných. Inak u mňa žiadna zmena, špinenie bolo iba jednorazové, prsníky ani nehovorím, to je tento krát vážny extrém a pridala sa neskutočná únava. Včera sme išli na nákup a normálne sme odišli z obchodu počas nákupu, lebo ma tam doslova vyplo. Priateľ normálne nechápal. Doma som išla hneď spať. Teraz sedím pred PC a ledva mám oči otvorené a to mám pred sebou celý pracovný deň :(
Wow u teba to vyzerá teda dosť nádejne 😍😍 .... No nevydržala som a takisto snehobiely akurát že mne meškajú už tretí deň ak dnes neprídu tak to budú 3 dni... Ale chcem zajtra ísť na gynekológiu keďže mi chce obvodná predpísať lieky ktoré sa v tehotenstve nesmú a spýtať sa či by mi mohli aspoň krv zobrať aby som mohla vkľude začať brať lieky.... Ja som použila ten pepino test a tá kontrolná čiarka je rozpitá a slabo sa zobrazila takže možno nie je dosť farbiva v ňom ale tak či onak krv to vždy istí a ak mi po nej nič nevyjde tak tu bude ofiko....moc si želám aby to bol len omyl tento test ale už cítim také tlaky v podbrušku že mi prídu takže asi až o mesiac no keďže partner chodí na týždňovky tak sa to veľmi ťažko dá skĺbiť tento mesiac nám to akurát vyšlo dobre tak som celkom sklamaná ale zároveň viem že na prvýkrát to vyjde len veľmi málo párom takže ešte to samozrejme vzdávať nebudeme..... Osobne si myslím že tebe neprídu máš tri dni pred a toto sú pekné príznaky 🙏🙏🙏
A tie narodky hm sranda že aj menzes narovnako a narodky skoro tiež 🙏💓💓
@malia18 hej je to sranda, máme to také spoločné nejako. Tak nemusel ti ešte test ukázať a hlavne pepíno, nemám ja rada tie testy. Keby ti zobrali krv, je to najlepšie a najpresnejšie. Môžeš byť kľudne tehu, ale hodnota HCG môže byť ešte nízka. No mne je dnes fúú, dosť zle aj od žalúdka. Tu bojujem sama zo sebou nejak.... o tom, že som od rána bola asi 30 krát na vecku ani nehovorím... Bože už nech viem čo sa deje,, lebo toto je na prášky. Toto čakanie je strašnéééééé.
Ani mi nehovor 🤦🤦🤦 ....presne som sa dneska s tou kamarátkou rozprávala a tiež hovorila že už bola dávno tehotná a testy jej nič neukazovali takže to nie je ešte 100%....volala som na gyndu a povedala že nech prídem na krv teda a keď už nič tak aspoň si vyriešim tie problémy čo mám a môžem začať brať lieky....ale u teba to vyzerá oveľa viac nádejne tak ti moc moc držím palce 😍😍
@malia18 no moja vôľa nie je taká silná ako tvoja a otestovala som sa pred chvíľkou. A aha.... mini mini duch tam je 🙏
@malia18 mrzí ma to, ale nevidím tam nič. Skús tieto testy, za mňa určite najlepšie a najspoľahlivejšie.
@malia18 ja len dúfam, že to u mňa tentokrát dobre dopadne. Ďalší potrat by ma asi už položil psychicky.
Ďakujem za tip v lekárni kupované? No zajtra idem na krv kvôli tým liekom od obvodnej tak aby sa vylúčilo tehu tak pre budúcnosť skúsim tie😌😌 ešte nevešám hlavu uvidím zajtra čo mi povedia krvné testy...kedy pôjdeš na potvrdenie trhu k doktorovi?
Neboj sa🙂🙂 hlavne mysli pozitívne žiadne zlé myšlienky aby vydržalo bábo musí byť silné aby nemalo žiadne vady genetické a tak podobne takže všetko sa pre niečo deje ale tentokrát to dopadne dobre uvidíš 💓💓 prajem veľa síl
@malia18 áno v Benu lekárni ich majú. Držím ti palce a dúfam, že krv bude pozitívna, stále je tu šanca, lebo MS ti stále neprišla. Ja uvidím, ak by neboli problémy išla by som asi za 2 týždne, ak by sa čokoľvek dialo idem hneď. Bojím sa čo to špinenie, to je taký strašiak môj..... to som mala aj pri tých potratoch, ale teda až po vynechaní MS, teraz prišlo už pred.
Vždy je šanca ďalší mesiac 💓💓 beriem to tak....dúfam že ani nepríde mešká😅....neboj to je úplne v poriadku tá moja kamarátka mala špinenie v čase ms prvý mesiac ani by nevedela že je tehu bolo to síce slabšie nie klasické krvácanie ale bolo ak máš len takú hnedú krv a trocha možno svetlejšiu je to v pohode v malom množstve ak by si však krvácala jasnú bledú krv tak pohotovosť to ale iste vieš...ona dvakrát potratila a vravela že sa jej spustila krv tak že si to musela uterákom držať takže to určite spoznáš ak by to malo byť niečo vážne🤰🤰🤰 pekné tehuľkovanie hlavne kľud a oddychuj veľa
@malia18 ďakujem za tvoju podporu. Určite píšeme ďalej a uvidíme ako sa to u oboch bude vyvíjať ❤🍀
Jasné ja budem teda zajtra vedieť na čom som ale možno o mesiac sa k tebe pridám už aj ja❤️
@malia18 Ahoj, no ako dopadla krv? Ja som žiaľ včera dostala MS aj napriek tomu že testy boli pozitívne, takže pravdepodobne biochenické :(
Ahoj mala som len 0,50 hodnotu takže negatívne 😔....to ma mrzí ja tiež mám ms už 4 deň a za 3 dni sa budeme zas snažiť mám taký vnútorný pocit že tentoraz by to mohlo vyjsť takže aj tebe moc držím palce aby ti to vyšlo....kľudne si tu môžeme potom dať znova vedieť ako sme sa pohli raz sa to podariť musí a čo ty vieš možno spolu naraz😍
Ahooj no ako? Veľmi ma zaujíma či máš nejaké novinky alebo zatiaľ nič nové? 🙏
Dobry den , den pred ovulaciu sme sa s priatelom snazili o babetko.Ovulacia urcite prebehla. Avsak kazdy mesiac den po ovulacii my uz zacina pms to su mierne krce a napatie v nohach. A citim to rovnako aj tento mesiaac. Do menzesu mam este 13 dni a uz citim pms cize krce aj napetie v nohach. Myslite si ze ak by sa bolo vajicko oplodnilo, tak by som nemala tento stav pms? Je tam este sanca ze menzes nepride? Alebo ak viem naisto ze je to pms, tak to znamena pravdepodobne, ze do dvoch tyzdnov aj pride menstruacia. Mala niektora z vas nieco podobne dakujem 😊 Viem ze uvidim o dva tyzden avsak ma zaujima ci mala to niektora podobne. Dakujeem

@malia18 ahojky ja som dnes tiež testla a nic som 31DC ale som po spontánnom potrate...ovulka bola viem to cítila som predtým som take priznaky ovulka dlhooooo nemala...este nebola ani prvá ms od potratu tak neviem vôbec co bude 🤔🤔